tanisalim canim, adim aylin, cocugum keske var diyebilseydim, maalesef yok canim, ne güzel senin var sanirim, Allah uzun ömürler versin, bu arada 2. de versin insallah
çok sağol canım
evet benim bir kızım var adı buse 28 aylık rabbim bana bağışlarsa
şimdide 2. yi istiyorum yine rabbim verirse
allah seninde yüzünü güldürür inşallah
rabbim kucağını doldurur inşallah
tanıştığımada çok memnun oldum bacım
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s
u erken doğum işini kurcaladım neler var yaaa ödüm koptu bundan sonra bol bol dua edecem vesvese edene kadar doktora gidincede erken doğum riskim olup olmadığını soracam
ben de cok memnun oldum canim, tüm dualarina Amin diyorum, herkesin kucagi dolsun insallah, benim ki azicik cabuk olursa tam süper olacak ama, cünkü sapitmak üzereyimsenağlama
Merhaba Birsen
Geçmiş olsun canım
Bende iki aydır hep yatıyorum
şu bir ayıda atlatsam bi
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
u erken doğum işini kurcaladım neler var yaaa ödüm koptu bundan sonra bol bol dua edecem vesvese edene kadar doktora gidincede erken doğum riskim olup olmadığını soracam
Birsencim, nolur olumsuz seyleri okuyup durma, onun yerine bebek bakimi, ya da ne biliyim, ikizler nasil büyütülür gibi seylerle ilgilen, kendimden biliyorum, nasil bir hastalik falan okursam, hemen kendini dinleme moduna geciyorum, bunu kendine yapma canimyasakkelime
kız aylin haklı bence onları okma üzülürsün senin ihtiyacın olan şey üzüntü değil moral kendi kendine moralini bozma bak senide döverim haaaaa:mymeka::mymeka:
seni anlaya biliyorum canım
peki sorunun ne eğer sakıncası yoksa tabi
ne kadar zamandır istiyosun
merhaba cnm sağol ben daha çok baştayım tatlım ya
sen neden yatıyorsun cnm nasıl geçti yolun sonuna gelmişsin rabbim sıkıntısız kurtulmanı nasip etsin
sen meydanı boş buldun habire dövüyorsun
höytttttttttttttttttt leynnnn çarparım:mymeka::mymeka:kötükedihüsoklava: klava:
Amin cümlemize nasip etsin büyük Allahım,
Benim bebeğim çok aşağıya inmiş,
çok sancılarım oldu,
yata yata engel olduk çıkmasına
ama 1 saat ayakta kaldığım an gene çıkmaya çalışıyor
tabi ki sakincasi yok ama, eger sen de bana kizmazsan cok ayrintiya girmek istemiyorum artik, ben daha önce hamile kalabildim, düsüklerim var canimcim, simdi menapoza dogru ilerlemekteyim, hayirlisi artik, kizmadin dimi canim, özellikle hamileler burdayken insanlarin icini karartmak istemiyorum,ama benim hala ümidim var canimcima.s.
tabi ki sakincasi yok ama, eger sen de bana kizmazsan cok ayrintiya girmek istemiyorum artik, ben daha önce hamile kalabildim, düsüklerim var canimcim, simdi menapoza dogru ilerlemekteyim, hayirlisi artik, kizmadin dimi canim, özellikle hamileler burdayken insanlarin icini karartmak istemiyorum,ama benim hala ümidim var canimcima.s.
cnm durumun aynımı kocan değiştirmedimi fikrini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?