Aysonu Kizlari 2008

tanisalim canim, adim aylin, cocugum keske var diyebilseydim, maalesef yok canim, ne güzel senin var sanirim, Allah uzun ömürler versin, bu arada 2. de versin insallah

çok sağol canım
evet benim bir kızım var adı buse 28 aylık rabbim bana bağışlarsa
şimdide 2. yi istiyorum yine rabbim verirse
allah seninde yüzünü güldürür inşallah
rabbim kucağını doldurur inşallah
tanıştığımada çok memnun oldum bacım
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s

u erken doğum işini kurcaladım neler var yaaa ödüm koptu bundan sonra bol bol dua edecem vesvese edene kadar doktora gidincede erken doğum riskim olup olmadığını soracam

ben de cok memnun oldum canim, tüm dualarina Amin diyorum, herkesin kucagi dolsun insallah, benim ki azicik cabuk olursa tam süper olacak ama, cünkü sapitmak üzereyimsenağlama

dikkat dikkat
firar anonsu veriyorum
firarın ismi esen
enson 17:30 sularında görüldü
kaynanama gidecem diye
çıktı kk dan
bir dahada haber alınamadı
görenlerin istanbul şubesindeki
fatoşa bildirmeleri rica olunur
şimdiden teşekkürler
ben biraz boks çalışayım firar gelince lazım olacak:mymeka: :mymeka: :mymeka:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Merhaba Birsen
Geçmiş olsun canım
Bende iki aydır hep yatıyorum
şu bir ayıda atlatsam bi
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

u erken doğum işini kurcaladım neler var yaaa ödüm koptu bundan sonra bol bol dua edecem vesvese edene kadar doktora gidincede erken doğum riskim olup olmadığını soracam

Birsencim, nolur olumsuz seyleri okuyup durma, onun yerine bebek bakimi, ya da ne biliyim, ikizler nasil büyütülür gibi seylerle ilgilen, kendimden biliyorum, nasil bir hastalik falan okursam, hemen kendini dinleme moduna geciyorum, bunu kendine yapma canimyasakkelime

ben de cok memnun oldum canim, tüm dualarina Amin diyorum, herkesin kucagi dolsun insallah, benim ki azicik cabuk olursa tam süper olacak ama, cünkü sapitmak üzereyimsenağlama

seni anlaya biliyorum canım
peki sorunun ne eğer sakıncası yoksa tabi
ne kadar zamandır istiyosun

Merhaba Birsen
Geçmiş olsun canım
Bende iki aydır hep yatıyorum
şu bir ayıda atlatsam bi
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

merhaba cnm sağol ben daha çok baştayım tatlım ya
sen neden yatıyorsun cnm nasıl geçti yolun sonuna gelmişsin rabbim sıkıntısız kurtulmanı nasip etsin

kız aylin haklı bence onları okma üzülürsün senin ihtiyacın olan şey üzüntü değil moral kendi kendine moralini bozma bak senide döverim haaaaa:mymeka::mymeka:

cnm yaa bende öle riskler yok allaha şükür iyiyim çoğuda tek gebelik anlamadım bu işi demek teke çifte bakmıyor az kaldı cnm anneme geçecem orada rahat olurum
6 ay bitene kadar orada olacam

kız aylin haklı bence onları okma üzülürsün senin ihtiyacın olan şey üzüntü değil moral kendi kendine moralini bozma bak senide döverim haaaaa:mymeka::mymeka:

sen meydanı boş buldun habire dövüyorsun
höytttttttttttttttttt leynnnn çarparım:mymeka::mymeka:kötükedihüsoklava:klava:

seni anlaya biliyorum canım
peki sorunun ne eğer sakıncası yoksa tabi
ne kadar zamandır istiyosun

tabi ki sakincasi yok ama, eger sen de bana kizmazsan cok ayrintiya girmek istemiyorum artik, ben daha önce hamile kalabildim, düsüklerim var canimcim, simdi menapoza dogru ilerlemekteyim, hayirlisi artik, kizmadin dimi canim, özellikle hamileler burdayken insanlarin icini karartmak istemiyorum,ama benim hala ümidim var canimcima.s.

merhaba cnm sağol ben daha çok baştayım tatlım ya
sen neden yatıyorsun cnm nasıl geçti yolun sonuna gelmişsin rabbim sıkıntısız kurtulmanı nasip etsin

Amin cümlemize nasip etsin büyük Allahım,
Benim bebeğim çok aşağıya inmiş,
çok sancılarım oldu,
yata yata engel olduk çıkmasına
ama 1 saat ayakta kaldığım an gene çıkmaya çalışıyor

ahhhh cnm yaaaa buda başka sıkıntı çok geçmiş olsun cnm
benimde 4 ayda kanama oldu aralık başından beri yatıyorum cnm
ilk kanamam 3 gün sürdü bitti 18 gün sonra kan olarak değil kahve rengi olarak geldi
yatıyoruz şimdi sanırım doğuma kadar yatacam

sen evdemisin cnm kim bakıyor sana

cnm durumun aynımı kocan değiştirmedimi fikrini

yok canım yaaa neden kızayım
sen nasıl istersen ben darılmam
darılmamayı birsen bana öğretti sağolsun
ümidinin olması gerekiyo zaten canım
asıl kötü olan insanın ümidini kaybetmesi
:1hug: :1hug: :1hug:

cnm durumun aynımı kocan değiştirmedimi fikrini

söyle bi gelisme oldu bizde, ben adetimin 11.günü doktordaydim, yine folükül görmüstü, ama bide söle deyip beni delirtmisti, bazen böle her görünen folikül yumurta gelistirmez, kan alip anlayalim , yumurtami degil mi dedi, ve 14, gün telefon edildi bana, yumurta gelismis ve bugün yumurtlama günü calisin dedi, bizde ne diyosa yerine getirdik tabi, simdi bana olmaz gibi geliyo ama, suan diger konu adetim gelinceye kadar rafa kalkti, esim biraz beni rahat birak diyo, yani herhalde ok diycek sonunda, durum böyle canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…