he anam ben geldim sen yine dertlisin bakıyorum ben sana ne dedim şikayet yooooooook bebeklerin için herşey mübahtır çekeceksin canımdelikafadulden
affet benüüüüüüüüüüüübenneyaptımkibenneyaptımki
ya kızlar canım ayda yılda bir ıspanak istedi kaynanama dedim sen yap yiyeyim ayakta yıkamakla uğraşmıyım
aslında temiz kadındır ama neden öyle oldu anlamadım tabağıma bir baktım ki ne göreyim dersinizzz
küçücük bir sümüklü böcükkk:1shok::1shok:
görmesem yiyecektim delikafadulden
gitti bir tencere yemek sonra başka yemek yaptı da onu yedikk
şimdi girdim eve
he anam ben geldim sen yine dertlisin bakıyorum ben sana ne dedim şikayet yooooooook bebeklerin için herşey mübahtır çekeceksin canımdelikafadulden
affet benüüüüüüüüüüüübenneyaptımkibenneyaptımki
ya kızlar canım ayda yılda bir ıspanak istedi kaynanama dedim sen yap yiyeyim ayakta yıkamakla uğraşmıyım
aslında temiz kadındır ama neden öyle oldu anlamadım tabağıma bir baktım ki ne göreyim dersinizzz
küçücük bir sümüklü böcükkk:1shok::1shok:
görmesem yiyecektim delikafadulden
gitti bir tencere yemek sonra başka yemek yaptı da onu yedikk
şimdi girdim eve
oooo fatoşun diğer şubeside gelmiş neresiydi antalyamı
hoşgeldin kuşum
abooooooooooo gitmiş herkesssss bende gidem tatoşun antalya şubesi iyi geceler
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr
klava:krispi nereye kayboldunnnn?
:Saruboceq:
canım yaaa sen şimdi geçmiş okursun diye başka konulara baktıım
canım çok geçmiş olsun gördüm işte seni rüyamda demekki sıkıntıdaydın
hem ha tımar hane ha hastane
ikiside hasta olunca gidilen yer değilmi tabi tımar hane bambaşka biyer ama napim öyle gördüm işte zaten bu gidişle bende boylarım tımarhaneyi yanlıuz komam seni oralardacanım yaaa düşüne biliyorum seni o sancılı anlarında bi yandan ağrı çekiyon biyandan olsun belki gebelik vardır ondandır demi umutlanmışsındır ama umudunu kaybetme elbet o hemşirelerden birisii bir gün sana gözünüz aydın hamilesiniz kelimesini duyacaksın allahın izni ile yada doktordan yada sen evde öğrenecen ama insanın evde öğrenmesi çok güzel bişey nasıl olsa evdesin yaa sevincini istediğin şekilde yaşıyosun umarım o sevinci allah sana yaşatır bacım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?