nuriş yorummu yapmış okumadım ki
heeeeeeeee tmm okudum yaww bu bebekler bugün heç hareket etmediler yada ben takip etmedim
erken gerçi hissetmek ama nette okudum 20 haftada iyice hissedeceksiniz diyor hissetmem gerekmezmi acep ben yine vesvesemi yapıyorum...............bıktınız benden ama ne yapamm
doğurunca gelmem ararsın benü:dilcikar::dilcikar:
kız zaten gelemezsinki hangi birimize yetiştirecen kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana ama özleyecem seni fırsatın olmayacak gelmeye gelirsin ama eskisi gibi nerdeeeeeeeeeee
o zaman diyecemki birsen olsada pimpiriklikler yapsaŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ay az önce elektrikler gitti buse içerde teletabilerin cd sini izliyodu bir anda nasıl korktu çocuk
anlatamam çığlık çığlığa bulamıyomda çocuğu anam bi görmen lazımdı yırtındı yavrum
kucağıma aldığımda nasıl sıkı sıkı sarıldı bana titriyo kuzum yaaaa
hemen okudum onu korkusu geçsin diye kıyamam ben mavişime
kızım sen ne pimpiriklik yapacaksın sanki ilkkez doğracak yaaaa
fakeyi anlarızda seni anlamam ....
hem ben burada olurum sanırım çalışma masası çocukların odasında olacak
düşün uğraşmışım uyutmuşum sinirim bozuk ..uyuyamıyorum ...kafa dağıtmaya gelecem
ne yapacam kimse yok yakınımda zaten ....
bugün anneme dedim sen yaşlanınca bende sana bakmayacam evlenecektim sen yoktun elalem gelin etti ki onlarda bişeyde yapmadılar kendi kendime evlendim.........şimdi hamileyim attın kaynananın başına beni gene bakmıyon bende sana bakmayacam emekli maaşınla baktırısın kendünü dedim babana söyle diyor banane be dedim ne söyleyecem nasıl istiyorsanız öle yapın dedin..çocuklarıda getirmeyecem istiyorsan gel gör .....şaka yaptım ama içimede derttir bazı şeyler hala bir kız çeyizi görmeye gitsem kınaya gitsem ağlarım ben
yazık kıyamam ona yaaaa aman oku cnm
hava iyice soğmuş cnm haberlerde gösteriyor ...yatamakdan dışarıdan haberim yok...
ayy allah aşkına yaaa kaynanam gelmiş nedese beğenirsin
bakkala gitti ekmek maydonoz almaya maydonozu unutmuş 2 saatir ahlandı vahlandı gitti komşuya sordu yokmuş bende eşimi aradım maydonoz al dedim .....o zaman sesi çıkmadı ...şimdi gelmiş diyorki keşke al demeseydin yaa şiimdi kaçparadır maydonoz dedim kaç para olacak 1 ytl yada 2 ylt dir 10 ytl değilya ..........ya kadınnn çıldırtıyor beni yaa
nereye kaçtın yavvv inmisin cinmisin
birsen senin bebişlere ben birer isim buldum
öcük ile böcük nasıl ama böcük zaten biliyodukta öcük,de ona uydurdum
öcük kız olanı böcük erkek olanı he he he
ülen herif et pişirmişşşş çiğğğğğ hevesim kursağımda kaldı götürdü bişirecek gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?