Aysonu Kizlari 2008

şimdi eğer öle bişeyse inş.bol sütüm olurda bebeklerim emer cok cokkk delikafadulden
babaları bana inek desede emsin onlarrrrrrrrrrrrr

valla benim herif çok meraklı sağ bir bardağa bakam tadına der hahaaaaadelikafadulden

nunişimmmm yaaaa. nasıl oldun cnaım?ağrın falan yok değilmi. sorunda yok inşallah. meleğimiz nasıl bakalım. üzüyormu seni annesi.
fakeciğim canım yaaa çok sevindim. inşallah bundan 1,5 ay sonra senin güzel haberlerini alacaz.

melek o zaten canım. belli zaten canım yaaa.Allahım sana bağışlasın. kurban olurum onu verene. nuniş yaaa sankim bu benim kızkardeşimin bebeği. ancak bu kadar severdim kardeşimin olsa. ama yanında olmayı nasıl istiyorum bilsen. içim gidiyor. keşke bende orda olsaydım yaaaa

kız nuniş ben gitmiştim topuk için ama beni içeri almadılar
annesi gelmesin dediler üzüntüden sütü kesilmesin diye
çok kötü bişeydi annemde dayanamadı
bide baktım busenin nutku mutku tutulmuştu
dişetleri bembeyaz olmuştu çok fenaydı yaaaa
ama busenin topuğunda bi delik vardı canım sağlık ocaklarındaki hemşireler azcık deneyimsiz oluyorlar
sana tavsiyem sağlık ocağına getirme ben nezaman sigortaya yada sağlık ocağına getirsem gerisi geri dönmüşümdür hiç hoşuma gitmiyordu muayeneleri

canım benim cok saol biliyorum ne kadar icten yazdıgını çok belli oluyor:1hug:
bir ara musait olunca gir de msn den gostereyim kameraylahihoyyyt

önce bana maaaneeeeeeeeeeeeeeeeşakkıdı
annemle lak lak yapıyordum 31 aralıkda 1 kadar çalışacaklarmış yılbaşı menüsü yaptık hahaha

o zaman heryerde aynı olmuyo ne bileyim bizimkini hastanede deldiler diye dedim
yazık meyrama yaaaa kıyamam ben ona nasıl ağlamıştır ciğerleri yeterince gelişti ağlamaktan

arkadaslar gumus arkadasımızın kusu ölmüş bugun.moralı cok bozuk tu.kusu onun cocugu gıbı olmustu.bılenlerınız vardır mavı cok sırın bır kusu vardı.canım cok sıkıldı ona ya.

evet canım yaaa iyiki gtmemişsin yoksa hemşireleri öldürürdün mazallah:mymeka:
benide almamışlardı zaten içeri hemşire anneme demişki bazı anneler bize çok kızıyorlar hatta üzerimize yürüyorlar dedi bizimde görevimiz napalım dedi hem onlar nasıl dayanıyorlar okadar şşeye yaaaa
şimdi sütün yeni olduğu için sapsarıdır tam yağlıkaydirigubbakcemile3
senden güzel yoğurt olur haaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…