günaydın millet nasılsınız
benim biraz keyfim yok ama sebebide yok kendimi halsiz hissediorum belki açlıktandır bi mama yersem canlanırım galiba
birsen bende bebişlerin ismini çok beğendim hem peygamber isimleri hemde kulağa hoş geliyor
ben demiştim tüp bebeklerin çoğu erkek oluyor
ve birde nedense sanatçıların çoğu erkek bebek yapıyor
bizim ailede bir babam bir erkek kardeşim birde ablamın oğlu var diğerleri kız ve milletin diline düştük anamın 5kızı olmuşta kızlarınında hep kızları oldu diye anamda gurur yaptı üleynn birinizde erkek doğurun banamı çektiniz deyoooo
günaydınn cnm benimde belim ağrıyooo hergeçen gün karım şişiyor heralde aksam füze gibiydi annemde erkek ya sivri diyoyrr............tüp bebek tesadüf bence cnm benle yaptıran kızın biri erkek biri kız cnm ...aslında erkek spremler dayanıksız olur derlerdi
valla aytunçun ağzı kullaklarında ....gerçi ben doktora gerçekten erkekmi dediğimde ne o çok sevindin dedi....:1shok:yooo didim bi kızı bulamamışız dedim...hepsi evlat hayırlı olsun tek dedim.....bakıyo bön bön ne sandı bizi erkek düşkünü aşiretmi acep..
bizimkinin sevincii erkekyaa istediğim gibi hırpalarım kız gibi nazik olamaz vuracam kıçına diyor....bide laf aramızda benimkii oyuncak bebekden çok korkarrr çokkkkkkkkk:jeyyar:
kız olsaydı heryer kaynayacak dı adamın korkusu var kıııııııııı