Aysonu Kizlari 2008

evet canım bi bavulla anca olur seninki malum ikidene bide senin eşyaların çok olur poşetlerle olacak iş değil bende küçük bavulla gittim anca yani

benim ömerim hadiseyi dinleyince debbük sallıyorr çapkunnnnnnnnn

o zaman senin ömer hareketli parçaları seviyo ali ise galiba duygusal parçaları seviyo onada duygusl bişeyler dinlet ömer çapkın olacak ali mülayim olacak anlaşılan
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım bi bavulla anca olur seninki malum ikidene bide senin eşyaların çok olur poşetlerle olacak iş değil bende küçük bavulla gittim anca yani

ülynnn poşetle gidermi bu kokoşşş garuuuuuuu delüüü şaka şey ettimm

ömer zaten oynağın tekiiii alim sakin kk bu sene doğan kızlarınaaa talibimm hahaaa

bu arada hadisenin şarkısını çok beğendim siz beğendinizmi

beğendim çok iyi sertaptan sonra adam gibi bi şarkı
ama sertap gibi başarılı değil bişeyler eksik azcuk daha oynak olsaymışş

abooooooooooo fakeye bakk beni çapkunn yaptıı babası maziden bahsetmiyorr
ne bilem çapkınmı ....bana sallıyo senle açtım gözümü diyee

he bak haklı fatoş bak ömer ozaman hadise pop dinler
ali ise müslüm gürses damar dinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:sırnaşık şey

alimi müslümcü yaptınız ben duygusalım bence ali benim gibi inat ve duygusal ömerde aynı adını aldığı amcası gibi fırldakkk

bende çok beğendim kesin ilk 3 e girerizzzzzzzz

bencede gireriz hatta birincide olabiliriz
kız fake kocişini ayağında uyut bide emzik ver ağzına nenni söyle dandili dandili dastana kociş gider bostana eeee eeee eee eee:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak benim bile şimdiden uykum geldi
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

birsen bu seneyi boşver benim kızım olursa inş aralarında çok yaş farkı olmaz ben verem kızımı aliyeeeeeeeeeeeeeeeeeeyerimseniben

heee senin kızın gözellll olur kıııı ama ali inat eminmisin
bide istanbula verecenmi kıymetli olur senin kızınnndelikafaduldendelikafadulden

kız onlar daha sahneyi hazırlamadılarkin onların son rütuşlarını hazırlayıca danscılar felan kıyafetler çok şey değiştiriyo ben sertapınkinden daha çok beğendim hadiseyi

ama pamuğumaa talimimmmm izmirde birini bulmazsa alacam pamuğuuu oğluşmaa
herbişeyciklerini yapacammmmmmmmm

ohhhh bak ne güzel güldürdüm seni
o zaman sen de masal anlat ona kırmızı başlıklı kızı belki ordaki tilkiden korkarda uyur
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…