Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah fatoşcumm inşallah peşpeşe hamile kalırız..:))
şenlenir burası ne güzel olur .........
nazar değdi zaten buraya baksana ......
heee becerikliyim dee miii :))))ay bir dakika arayla yazmışız mesajları sen beni geçitin becerikli karu seniiiiiiiii
çok sağol canım evet buse hasa oldu dün doktordaydım valla virüs sardı topicimizi yaa
şimdi iyiyiz çok şükür buse hasta olunca çok huysuz olurda o yüzden dün gelemedim öyleki sadece haber verebildim
günaydın bernoşum öncelikle hayırlı olsun cnm yarın toplanacakmış ohh çok iyi
sakın kalitelimi kalitesizmi diye düşünme cnm bırak oluruna kalısın ben hiç düşünmedim aklımada gelmedi cnm .......rahatlaaa
sayfamızı moda soracam cnm şimdiii
nurişimide bişey yazmadı cnm
heee becerikliyim dee miii :))))
canım çok çok geçmiş olsun.. efet yaa bizim topic viruslu biteek:1no2:
canım düşünüyorum iştee yaaaa.. napiim elimde deil
kurcalıyorum pimpirik yapıyorum.. ama bi yandan da bi huzur var..
ellerine bıraktım kendimi .. bundan sonra sadece dua etmek sabretmek beklemek düşüyo bana..
evet sor yaaa.. zaten kısıtlı zamanda gelyom.. bi de açamayınca sinir oluyo insan
Nuraycım açıklama yaptı mı kzılar özelden felan??
merak ettim şimdi ben.. bişiler dimiş........
nuraycımmmm çok geçmiş olsun bitanem inşallah bir an önce sağlığına kavuşur prenses......
ooo gelmişsiniz nihayet bende diğer arkadaşlarla takılıyordum arada ev işi yapıyorum kız uyuyorrr
heee geldik burdayık hoş geldin
biz burdayken başkalarına takılmak yok ancak biz gidersek takılabilirsin hımmmmmmm
napiiim kız bizim eylül annişlerine takılıyorum hamişliğin başında konu açmıştım sizden iyi olmasınlar ordanda arkadaşlar var çok güzel paylaşımlarımız var dile kolay 1 yıldır beraberiz onlarla da bebeklerimizi konuşuyoruz gelişmeleri falan ama bu sbah israil ve yabancı ürünlere arşuı boykotumuz var onunla ilgili konuşuyordukk fena sardım bu konuya da
hayret bizim pimpirikli karu savunmaya geçmedi ya msajı okumadı yada pimpiriklenmeye bile hali kalmadı
o şimdi okuyordur geçmişi falan yada pc başında değildirrr :CüvCüv:
yavvv kahvaltı yapam dedim takıldım kaldım buraya