Aysonu Kizlari 2008

bi de diyor ki ben bilmem ne eğitimi aldım o ne dedim tüp bebek çiftlerinin psikolojini inceliyormuş
tüp bebek öncesi çiftler cinselliği sadece bebek için düşündüklerinden aralarında sevgi bağı kalmıyor sonra tüp bebek yolu zorlu ve uzun bi yol hadi bebek tuttu diyelim ama ortada evlilik kalmıyor işte ben onların psikolojileriyle de ingileniyorum yani aynı zamanda psikologum demek istedi di mi
sorma fakem mahvetti kadın beni yaa evet kk da hakkında eleştiriler vardı ama övgülerde vardı bi şansımızı deneyelim dedik kadın ist da çok meşhur anlaşmalı dr lar arasında faruk buyru da vardı birsen ama nişantaşı uzak geldi bize

günaydın fake cnmmmm işte bende böle salak doktorlarla uğraştım banada demedilermi 20 kilo vermezsen değil çocuk yumurtan bile olmaz ....

ya tamam kilo onemli de bu kadar da deil yani cusss cusss
ettigi laflara bak evlilik kalmiyormus oyle mi:1shok:
haddini asmis o bence canim bosver hic ciddiye alma sen o kadini
dedigin gibi baska yere git

günaydın fake cnmmmm işte bende böle salak doktorlarla uğraştım banada demedilermi 20 kilo vermezsen değil çocuk yumurtan bile olmaz ....

bende dr zedeyim 2 yildir ordan oraya surukledi beni neyseki simdiki dr zehir gibi cok ilgileniyo ha dirim cocuklarin adini omer-ali mi koycan?

valla cnm ben hiç kırılmdım o dengesizemi inanacam kendimemi
evet tüp bebek zorlu bir yol ama hiçde piskolojemiz bozulmadı son durak dedik ya allah dedik giridk sonucunu gebelik olacak diye şartlandırmasık yani
ve ortada aslanlar gibi evliliğimiz var ben kocamın beni bizi ne kadar sevdiğini gördüm
aşkım sevgim bin kat arttı .........ben sadece gebelik sıkıntısı yaşıyorum
bu yaşadıklarım normal gebelikdede oluyor ..........normal gebe olan benle aynı sıkıntıyı yaşayan kişiler var mayıs annelerinde bırak allah aşkına cnm şu kadını boşver

nuriş sen vicks sürmüştün dimi hamişken gerçi latif yasak demedi bana başka ilaç sürme dedi
sırtım ağrıyor sürem terleyem minoset alacam bide

fakem hamiş olduğumu söylemiş babam

hoşgeldin cnmm evet allah izin verirse ömer ali olacak nasılsın
nasıl gidiyor
iyim tatlim gelismeler iyi olunca dahada iyi oluyorum simdiki gelisme pskyatrimdan cnm artik tedavi bitti hani bana kaynanam giler kafayi yedirmislerdiya sukur artik kurtuldum bu cumarteside test sonuclarini alcaz sonra dr tekrar test yapcak.cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin omer ile ali i ben cikiyorum patron geldi

kilo yüzünden bize kızdı ama ordan çıkışda pizza hut a gittik
sınırsız menü yedik valla ayıptır söylemesi
yok takmıyorum aslında ne derse desin ama
moralim bozuldu ne yalan söyliyim
bi de sırtımı sıvazlıyor bi görseniz

oha çüş bombom nasıl dr muş o oyle yanii şoke oldum:1shok:
baska dr mu yok ya gitmeyin ona benceeeeeeee
aslıcım hataydayız canım biz ne zaman geliyorsun
cumartesi geliyorum canım güzelbahçe yakınmı size.
aslıcım hoş geldin minnoşum ozan ege nasıl iyi mi kocaman olmuştur şimdi
yaa sorma nurayım yaaaa normal di mi söyledikleri
iyiyiz canımm.evt kocaman oldu teyzesi.
hımmm gezecen dimekk ohhh dök kurtalarını cnm bi güsel eylen
kocişle aran düzelmedimi kuşumm öle sezinledimmm:uhm:
dogru sezinlemişsin canımm.
canımm güzel arkaşımm o tatlı canını sıkma inan her duamda aklımdasın seni çok öptüm canım.
fakecim güneşim nasılsınız.

o kadının kilo takıntısı varr boşverrr bak ben öle kilo almadım kusmaktan ki ben ne yesem kilo olarak dönerdi salla boşver

valla nihale bepanthol losyon verdi nihale bugunden başla karnına sürmeye dedi ama nasıl bi işe yara mı bilemicem

valla dün nurişde dedi çatlayacaksa çatır çatır çatlıyorrrrrrrr
ki benim krem en iyilerinden çatlıyorum hemde delüü gibi kaşınıyommm

ben vicks surmedim dirimcim bilmiyorum yani
catlaklar cildin esnekligi ve alinan kilo ile alakali kuslar yani catlayacaksa catliyor ama az kilo alip bir de nemlendirirseniz dha az catliyo bundan ibaretkaydirigubbakcemile3
guzelbahce baya uzak aslicim izmirin cikisi orasi otobusle filan gelmek kolay buraya ama bebisle nasil bineceksin otobuse
taksiye binsen baya yazar buraya kadara.s

selam kızlarrr nasılsınız ben çok çok kötüyüm kaç gündür hastanelerdeyim önce kaynanam rahatsızlandı iki gündür de teyzemle uğraşıyoruz kaynanam depresyona girmiş teyzemin memesine çok büyük bi kist oluştu dr tehlikeli olabiliri dedi bugün kesin sonuçu çıkıcak moralim çok bozuk herşey üstüste geldi başaka sorunlarda var zaten bacakların tutmuyo iş bile yapamadım çünkü ayakta zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…