günaydın fake cnmmmm işte bende böle salak doktorlarla uğraştım banada demedilermi 20 kilo vermezsen değil çocuk yumurtan bile olmaz ....
bi de diyor ki ben bilmem ne eğitimi aldım o ne dedim tüp bebek çiftlerinin psikolojini inceliyormuş
tüp bebek öncesi çiftler cinselliği sadece bebek için düşündüklerinden aralarında sevgi bağı kalmıyor sonra tüp bebek yolu zorlu ve uzun bi yol hadi bebek tuttu diyelim ama ortada evlilik kalmıyor işte ben onların psikolojileriyle de ingileniyorum yani aynı zamanda psikologum demek istedi di mi
sorma fakem mahvetti kadın beni yaa evet kk da hakkında eleştiriler vardı ama övgülerde vardı bi şansımızı deneyelim dedik kadın ist da çok meşhur anlaşmalı dr lar arasında faruk buyru da vardı birsen ama nişantaşı uzak geldi bize
bende dr zedeyim 2 yildir ordan oraya surukledi beni neyseki simdiki dr zehir gibi cok ilgileniyo ha dirim cocuklarin adini omer-ali mi koycan?
iyim tatlim gelismeler iyi olunca dahada iyi oluyorum simdiki gelisme pskyatrimdan cnm artik tedavi bitti hani bana kaynanam giler kafayi yedirmislerdiya sukur artik kurtuldum bu cumarteside test sonuclarini alcaz sonra dr tekrar test yapcak.cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin omer ile ali i ben cikiyorum patron geldihoşgeldin cnmm evet allah izin verirse ömer ali olacak nasılsın
nasıl gidiyor
cumartesi geliyorum canım güzelbahçe yakınmı size.oha çüş bombom nasıl dr muş o oyle yanii şoke oldum:1shok:
baska dr mu yok ya gitmeyin ona benceeeeeeee
aslıcım hataydayız canım biz ne zaman geliyorsun
iyiyiz canımm.evt kocaman oldu teyzesi.aslıcım hoş geldin minnoşum ozan ege nasıl iyi mi kocaman olmuştur şimdi
yaa sorma nurayım yaaaa normal di mi söyledikleri
dogru sezinlemişsin canımm.hımmm gezecen dimekk ohhh dök kurtalarını cnm bi güsel eylen
kocişle aran düzelmedimi kuşumm öle sezinledimmm:uhm:
canımm güzel arkaşımm o tatlı canını sıkma inan her duamda aklımdasın seni çok öptüm canım.canım benim yazıcaklarımın seni üzüceğini biliyordum aslında ama ne olur bana kızma sadece daha iyi anlamanız için eksiksiz yazdım yani kızım kadın hiç konuşturmuyor ki karşısındakini yüzünde de yapmacık bi gülümseme kendine aşırı güveniyor takıntılı kadın valla yok dün çok moralimi bozmuştu ama rahatladım şimdi sizde böyle diyince bi arkadaşımda söyledikleriyle rahatlattı beni valla nihal beğendi cnm ana ben asla gitmem ona eğer ki hamile kalırsam hizmet hastanesinde meltem hn a gidicem çok güzel övgüler var hakkında ya ethica ya hizmet diyordum hizmet daha iyi eve de yakın hem
tabi iş hamile kalmakda ayy bi de kadını bi görseniz ben 5.ayıma kadar voleybol oynadım kimse anlamıyordu hamile olduğumu öyle fittim dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kilo yüzünden bize kızdı ama ordan çıkışda pizza hut a gittik
sınırsız menü yedik valla ayıptır söylemesi
yok takmıyorum aslında ne derse desin ama
moralim bozuldu ne yalan söyliyim
bi de sırtımı sıvazlıyor bi görseniz
valla nihale bepanthol losyon verdi nihale bugunden başla karnına sürmeye dedi ama nasıl bi işe yara mı bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?