Aysonu Kizlari 2008

fatoşcum teyzene çok üzüldüm.. malesef o kdar yaygınlaştıki hepimizin çevresinde eşinde dostunda var malsef.. inşallah erken teşhisdir.. iylşeir çok eziyet çekmeden cnm ..

canım geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla o kadar da ciddi birşey değil..
hem en azından ne olduğu ortaya çıktı.. ve doktor kontrolündesin..a.s

sağol canım evet ciddi bişey değil ama gebe kalmaya engel bir durum bakalım birazdan doktoru arayacam son tahlil nasıl çıkmış tedavi gerektirecek bir durummu

NURAYCIM gelmişsin ama ben göremedim..
anne olmak yorucu değil mi..
ve en öncelikli şey galiba hayattaa..
meyrayı benim için öp pek bi tatlı maşallah kuzu yaa..yumoş yumoşş:))
benim test sonucum cumartesi o gün gelirsin artık :))

sağol canım evet ciddi bişey değil ama gebe kalmaya engel bir durum bakalım birazdan doktoru arayacam son tahlil nasıl çıkmış tedavi gerektirecek bir durummu

evet öyleymiş fatoşcum internetten araştırdım..
ama şuna sevinelim ki hiç bi fikrin olmadan habire hamilelik bekliyo da olablirdin..
en güzelini yaptın doktora gitmekle.. tedavi de ne olacak ki en fazla ilaç vericektir ..
inşallah kolaycacık çözülür de hememncecik hamiş kalırsın :dance:

ay bernacım az önce doktoru aradım sonuçlar temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam sana deriiiiin bir ohhhh çekim yanii bu ayda hamiş kalacağımı sanmıyorum çünkü yumurtlama dönemi geçiyor ve ben hala çalışmalara başlamadım bu grip ve kızın gribi ve amcamın kızının gelmesi bu ayı böy le heba etti neyse belki kalırım belli olmaz daha adetimin 15. günündeyim bu ay olmazsa bidahaki ay yumurtlama testi yapacam belki yumurtlamam sandığımdan geç oluyordur
allahım sana şükrler olsunki herşey yolunda rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın
ooohhh beee çok mutluyum şu anda gribimde iyiye gidiyor sağlıktan ötesi yok bacılar

süper haber bu canım yaaa :1hug:
evet herşeyin başı sağlıka.s
cnm sen her ihtimale karşı boş bırakma bu ayı da
daha geçmemiş olabilir yerimseniben....

süper haber bu canım yaaa :1hug:
evet herşeyin başı sağlıka.s
cnm sen her ihtimale karşı boş bırakma bu ayı da
daha geçmemiş olabilir yerimseniben....

sağol canım evet ben yinede çalışayım ne olur ne olmaz demi
ben şimdi kahvaltıya kaçayım kızlar gelirim

berna canım az kaldı yaaaa. Allahım yüzüne baksın inşallah. senin için sürekli dua ediyorum. herkes için ediyorum ama şu an sana biraz fazla

canımmm nuraycım nazillideyim güzelim seni arayacaktım ama inan arayamadım annemlerin işleri baya uzun sürdü sabah kahvaltısında karşıyakadaydık sonra güzelbahçeye geçtik dedim giderim diye ama baktım çok uzakmış aktarma falan yapmam gerekiyormuş birde yol yorgunu zor olacak diye düşündüm gelemedim tatlım inan o kadar çok istiyordumki birde başka tanıdıklarda vardı onlara gitseydik onlar yakındı senin oturdugun yere ama onlarada gitmedik böyle canım. nasılsınız tatlım inşllah kızımızda sende iyisindir güzelim.
nurişşş senin kızıı msn me koydunnn ama faceden çaldımmm
dırımımmm annene geçmiş olsun canımm. kızzz faceden nasıl aldın foto bende ogluşumun resimlerinden alacagım bütün resimlerimiz evdeki pcde burayada kaydetmek istiyorum bana söylermisin tatlım.
mefayocumm fatoşum teyzene geçmiş olsun güzelimm.
herkese güzel günler diliyorum.

saol bitanem.. inşallah sonuç iyi olur da üzülmeyiz :)
inşallah senin tedavin de çok çok güzel gider cnmm benimm..

berna canım az kaldı yaaaa. Allahım yüzüne baksın inşallah. senin için sürekli dua ediyorum. herkes için ediyorum ama şu an sana biraz fazla

Sultancımm sen böyle yazınca bi duygulanıyorum kii :)
inşallah canım sen de cumaya bize çok güzel haberler verirsin..
hiç hissettiğin belirti falan yok mu cnm yaa..
adetin de geçti bayaa??
yazıp yazıp kaçıyosun hemen

ya kızlar kimse yok ama..
çok hafif pembe bi akıntı olmuş bendee..
bugün transferin gününü ilk gün sayarsak 9. günümdeyim
yerleşme olabilir mi yaaa..?
çok klasikleşen bi soru oldu amaa..:tomato:
ilk defa başıma geliyo

ben uyumuşum bugün yaaa gece çişe kalkmaktan uyku yok bana
uyudummm kalktım midem yanıyorrrr hemen yemek yedim süt içtim
çok halsizim kuaföre gitmem gerek kaşlar ormannnnn olduuuuuuuu
bugün doktora gittiğimde demir hapımı içemediğimi söyleyecem
iğne isteyecem ........

bernoşum olabilirrrrrrrrr neden olmasın 9 gün ben olsam yarın olmadı cumaaaaa yaparım o testiiiii
biz c.tesi sonucu nasıl öğrenecez nasıl sevinecez bernaaaaaaaaaaaa yaaaaa

kızlar ben geldim
bu birsen nerde yaaa gelmedimi doktordan oğluşlarını seyretmekten doyamadı galiba esir almıştır ultrason aletini
bernacım inşallah yerleşme kanamasıdır canım hem test negatif çıktı hem pembe kanaman geldi diye sakın moralini bozma herşey olabilir özellikle tüp bebek olduğu için kanama görülebilir yani

vay uykucu yaaa.. ben seni doktorda sanıyorum ya..
öyle anlamışımm.. hatta oğluşlarının fotolarını bekliyorum :)))

canım yaa testten bi cnm yandı ki.. eşim de yasakladı zaten..
gününde yaptıralım diye tutturdu..

inşallah birsencim yaa inşallah öyle korkuyorum ki..
diğer forumdan bi arkadaş jel de yapabilir demiş ..
hayırlısı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…