canım geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla o kadar da ciddi birşey değil..
hem en azından ne olduğu ortaya çıktı.. ve doktor kontrolündesin..a.s
sağol canım evet ciddi bişey değil ama gebe kalmaya engel bir durum bakalım birazdan doktoru arayacam son tahlil nasıl çıkmış tedavi gerektirecek bir durummu
evet öyleymiş fatoşcum internetten araştırdım..
ama şuna sevinelim ki hiç bi fikrin olmadan habire hamilelik bekliyo da olablirdin..
en güzelini yaptın doktora gitmekle.. tedavi de ne olacak ki en fazla ilaç vericektir ..
inşallah kolaycacık çözülür de hememncecik hamiş kalırsın :dance:
ay bernacım az önce doktoru aradım sonuçlar temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam sana deriiiiin bir ohhhh çekim yanii bu ayda hamiş kalacağımı sanmıyorum çünkü yumurtlama dönemi geçiyor ve ben hala çalışmalara başlamadım bu grip ve kızın gribi ve amcamın kızının gelmesi bu ayı böy le heba etti neyse belki kalırım belli olmaz daha adetimin 15. günündeyim bu ay olmazsa bidahaki ay yumurtlama testi yapacam belki yumurtlamam sandığımdan geç oluyordur
allahım sana şükrler olsunki herşey yolunda rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın
ooohhh beee çok mutluyum şu anda gribimde iyiye gidiyor sağlıktan ötesi yok bacılar
süper haber bu canım yaaa :1hug:
evet herşeyin başı sağlıka.s
cnm sen her ihtimale karşı boş bırakma bu ayı da
daha geçmemiş olabilir yerimseniben....
canımmm nuraycım nazillideyim güzelim seni arayacaktım ama inan arayamadım annemlerin işleri baya uzun sürdü sabah kahvaltısında karşıyakadaydık sonra güzelbahçeye geçtik dedim giderim diye ama baktım çok uzakmış aktarma falan yapmam gerekiyormuş birde yol yorgunu zor olacak diye düşündüm gelemedim tatlım inan o kadar çok istiyordumki birde başka tanıdıklarda vardı onlara gitseydik onlar yakındı senin oturdugun yere ama onlarada gitmedik böyle canım. nasılsınız tatlım inşllah kızımızda sende iyisindir güzelim.dirim kusum dokturmussun yine canim yerimseniben
dun aksam gelemedim meyra durmadi hic
fatoscum tiroid yuzunden hamile kalamamıs olabilirsin ama caresi var cok sukur
aslım sen nerdesin sesin cıkmadı nazilliye mi gittiniz:uhm:
gecmişi okuyayım
dırımımmm annene geçmiş olsun canımm. kızzz faceden nasıl aldın foto bende ogluşumun resimlerinden alacagım bütün resimlerimiz evdeki pcde burayada kaydetmek istiyorum bana söylermisin tatlım.nurişşş senin kızıı msn me koydunnn ama faceden çaldımmm
merhaba kızlarrrrrrrrrrr ben geldim ama kaçıcammmm
hee geldin hemen kaçıyosun diceniz ama namaz vakti geçmişi okudum namazımı kılıyım gelicem
fatoşşş teyzen için çok üzüldüm rabbim şifasını bol bol versinnnn
diğer fatoşşş testlerin temiz çıkmış gözün aydınnnnnnnnnn
berna canım seni sayfada gördükce çok heycanlanıyorum bendeeeeee cumartesi içinnnnn
birsen sende toşun paşalarını gör bizdende selam söle onlara teyzelerinizde sizi merak ediyo de
berna canım az kaldı yaaaa. Allahım yüzüne baksın inşallah. senin için sürekli dua ediyorum. herkes için ediyorum ama şu an sana biraz fazla
ben uyumuşum bugün yaaa gece çişe kalkmaktan uyku yok bana
uyudummm kalktım midem yanıyorrrr hemen yemek yedim süt içtim
çok halsizim kuaföre gitmem gerek kaşlar ormannnnn olduuuuuuuu
bugün doktora gittiğimde demir hapımı içemediğimi söyleyecem
iğne isteyecem ........
bernoşum olabilirrrrrrrrr neden olmasın 9 gün ben olsam yarın olmadı cumaaaaa yaparım o testiiiii
biz c.tesi sonucu nasıl öğrenecez nasıl sevinecez bernaaaaaaaaaaaa yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?