Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duuuuuuuurrr bakalım birsen hanım şu an elimde hamiş olan ablamın bebesine ördüğüm süveter var o bitsin senin bebelerinin patiklerine geçecem ve liflerini örecem liflerin birine ömer birine ali yazacam yani öyle örecem kargoya koyup sana sürpriz yapacam merak etme sen doğurana kadar ben onları bitiririmabooooo saat 1.5 olmuş nerdeyse ben namazı kılmam lazım
yawwwwwwwwwww azıcık msn yekaçtuk burdayım ayrıca başka sayfalara bakıyorum bennnnnnnnn hıhhhhhhhhhhhhh
ayyyy gerçektende birsen beni çok seviyolar hele küçük ali var ben düşünüyorum da eğer ben onu evlattlık alsam kendi bebeği gibi bakarım okar çok seviyorum onunla oyunlar oynuyorum annesinin 4 tane çocuğu olduğu için pek oynayıp sevemiyo ben ondan daha çok seviyorum koçişim bile kızıyo bana diyoki bebek fikrini sen sadece aliyi severken unutuyosun senağlama
bense gerçekten onunlayken bazen hep uunutuyorum bazen de yarama tuz basıyo bana sabah gelir gelmez diyolarık acuk yani karınım aç diyolar ayyyyyy bazen yemek yedirirken bazen oynarken çok ağlıyorum annesini özleyince gitmek istiyo bende uyumuş numarası yapıyorum sonra beni öpüp uyandırmaya çalışıyo ama ben uyanırmıyım hiçççç:jeyyar: kaç kez öptürüyorum sonra götürüyorum offffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff efkarlandım yine ben böyle bir deliyim işte daha çok tanıyın beni![]()
kızzzzzzzzzzzzz birsoş hani bebelere battaniye örecektin hiçbişe örmedin tosun paşalara oturduğun yerde örsene bacım ne güzel üstlerine örtesin doğduktan sonra hiç bişe yapmadın kızdım bak boş durma hem yaz bize hemde örrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlarrr ancak gelebildim malum 2 tane bakmam gereken bebeğim var artıkkk biri ceylin biri kızkardeşimmm ama kızkardeşim şimdi iş görüşmesine gitti komşumda aşure yapmış çağırdı giyinip oraya gidicem görüşürüz okk size iyi muhabbetlerr
hımmmmmmmmmmmmmm süveter örüyon heeeeeeeeee ohhhh
göndermeden önce ara adres verem hatunnn
uykimmmmmmmm geldi yawww
bu arada bernoşşş kaçıncı gündesin sen 10. galiba yanlışmı hatırlıyorumm inşallah sonucun pozitif olur canım benimmm
sultan sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm dikkat et kendine sen allahın izni ile artık bir anne adayısın inşallahhhh
kız annem örgü battaniye aldı battaniye üstünemi yatacam ipe vereceğim paraya başka bişey alırım dedim bende bişeycik örmedim valla
annem habire bişey alıyor onların parasını ödeyip duruyomm
ülen kardeşin hem riskli gebelik hemde işgörüşmesinemi gidiyor nasıl olacka bu iş
hem sende gezmeye gidiyom demeyemi geliyon heeee söle bakimm gündüz lak lak yapmıyonuz gece kuşu oluyorsunuz
benimde karnım büyüsün uykusuz gecelerde kk da olacam
eee herhalde yani alacaz adresi kızım nereye gönderecektim
dur bi öreyim leynnn
haaa senin evemi yoksa annenin evinemi gelsin ama dur öreyim ondan sonra
kız bide bakmışsın ben çıkıvermişim kutıdan :roflol: :roflol: :roflol: