Aysonu Kizlari 2008

bernoşum neden test yap dedim biliyonmu hani jel kullanıyon yaa rahimi destekleyici belki yeterli gelmiyor ..........iğneler daha etkili esen 11 gün yaptı testi sonra leke oldu 120 progestan iğne oldu kız
evdede yattı hep bir düşüğü olduğu için o sebepten diyorum kuşum bir gün birgündür

aslında evet bu gün 11. gün hem tüp bebekte daha da belli olur bende 11. gün yapmıştım testi 30 çıkmıştı sonuç BERNACIM YAP BENCEDE BUGÜN KAN TESTİNİ hem için rahat eder hem öğrenirsin ona görede dr ararsın canım yaa

yaaaaaaaaaaaaaa sen anlatınca yoruluyon tahmin et artık bu sadece sabah trafiğimmm ha unuttum bu arada kızkardeşimin evine mobilya gelecekmişş bizim kızın kayınvaldesi anlatmıştım ya evlenme dönemlerinde ve düğününde herşeyi berbat etti diye oturma odaları boştu salonda oturuyorlardııı eve misafir gitse salon koltukları allahtan yatak oluyordu da yatırabiliyordular damat ana babaya biraz mesafe koyupp geri çekilince akılları başlarına geldi gallibaa:roflol: 2 çkyat almışlar bugün gelecekmişşş bide harçlık vermiş geçen hafta kardeşime 300 ytl sanki lütufta bulunuyor hanfendüüü 3,000 ytl lik beyaz eşya taksitini yıktı zavallıların üstüne düğün sonrası ödemeyecem diyee şimdi böyle kurtulacağını sanıyorr haspammm neys bide bunla uğraşcaz işte bende iş bitmez eve gelince yemek faslııı vsss vssssssssssss birgün bir yerden patlak vericem ama nerden hayırlısı bakalımmm:delphin:

sanaaa bişeyyyyyyyyyy olmaz daş gibi garusun:nazar::nazar:
baba baaaaa kaynanaya bak sennnn üleynn kaynana tiki oldu bende valla
bizimkide şimdilik 500 ytl para ve iki altın verebilecekmiş
eşime dedim hiç bişey almnadı 700 versin söyle dedimm

canım kanama değil ki çamur gibi .. renk olarak ta kıvam olarak da..
ben izin alıp eve gidicem .. şimdi arasam da yarın test günüm zaten yapacak bişeyleri yok ki..
aklıma embriyo olabilir diye geldi.. neyse kızlar görüşürüz.. yarın haber veririm size..

kedicik merhaba cnm evt değişti nickim..
sonra konuşuruz canlarım ..

git eve tabiii yat dinlen ozaman yarında yap testini madem öleee dikkat et yorma kendiniii hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz:nazar:a.s.

canım kanama değil ki çamur gibi .. renk olarak ta kıvam olarak da..
ben izin alıp eve gidicem .. şimdi arasam da yarın test günüm zaten yapacak bişeyleri yok ki..
aklıma embriyo olabilir diye geldi.. neyse kızlar görüşürüz.. yarın haber veririm size..

kedicik merhaba cnm evt değişti nickim..
sonra konuşuruz canlarım ..

bernoşum üzülme stres yapma güsel haberini alacazzz inş. bi önceki yazımı okudun cnm

cnmmmm hoşgeldin gecen senin yazılardan birini aradım ben bakimm doğuma ne kalmış
15 gün heeeeee süperrr yaaaaaaa sende bitirdin bacım yaaa
bebeklik sonra ben sonra neşe kaldıııııı
oğluşuna iki arkadaş geliyooo ömerle alii cnm

cnm duuu bi sakin ol kanaması olupda hamiş olan varr
ki badem var tüp bebede kalk git test yap derim sonuca göre
hemen progestan iğnleler ve yatak izni olur hemen karalara geçmee

sizi çok özlüyorum ya. son günler hiç geçmiyo be dırımımm. ağırlaştı hareketlerim iyice. ayağa kalkınca çok ağırlık yapıyo aşağıyo zor yürüyorum resmen. dışarı çıkamıyorum hiiç. öyle evde bekliyorum.

bebiş sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum canım. geçen bi arkadaş normal doğum yaptı, bebişi biraz hırpalamışlar doğumda kasları ezilmiş. çok üzüldüm ya. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

bu pazar günü kadın gelicek, artık herşey hazır, evide son bi temizlettiricem, bana hiç 10 şubatı bekler gibi gelmiyo be dırımım. hazır olayım da nolur nolmaz.

senin de ne kadar olmuş şuraya bak ya. 22 hafta olmuş bile. günler nasıl çabuk geçiyo. canım ya aklıma hep mira geliyo. ondan hiç ses seda yok. o ne yapıyo haberin varmı hiç.

sanaaa bişeyyyyyyyyyy olmaz daş gibi garusun:nazar::nazar:
baba baaaaa kaynanaya bak sennnn üleynn kaynana tiki oldu bende valla
bizimkide şimdilik 500 ytl para ve iki altın verebilecekmiş
eşime dedim hiç bişey almnadı 700 versin söyle dedimm

:roflol::roflol:
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:roflol:
yandım allah deyince altına odun atmalııı:roflol:

boşuna dememişler kızım yaa valla kızkardeşim düğününü bile mehvedince kaynanası aramadı sormdı telefonlarına çıkmadı 5 aydır evli 2 bayram geçirdiler sadece bayramda gitti bide ramazanda yemeğe gittiler damat evden kalan bazı eşyalarını aldı bide kaynanası hasata olmuştu hastaneye falan gitmişş astımı var hanfendünün bide o zaman gitti geçen hafta da çağırmışmar işte gelin bişey vericez diye çakyatların kartını falan bide para vermişler işte 5 defa gitmiş oldu yaneee:roflol: ayda 1 kere ederr o bile fazla okaruyaaaa:oklava:

senünkününde durumu iyiyse versin tabiii boru değil yaniii TORUN BU TORUUUNNN değil yediyüz 7,000 bile az benceeesırnaşık şey

Son düzenleme:
sizi çok özlüyorum ya. son günler hiç geçmiyo be dırımımm. ağırlaştı hareketlerim iyice. ayağa kalkınca çok ağırlık yapıyo aşağıyo zor yürüyorum resmen. dışarı çıkamıyorum hiiç. öyle evde bekliyorum.

bebiş sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum canım. geçen bi arkadaş normal doğum yaptı, bebişi biraz hırpalamışlar doğumda kasları ezilmiş. çok üzüldüm ya. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

bu pazar günü kadın gelicek, artık herşey hazır, evide son bi temizlettiricem, bana hiç 10 şubatı bekler gibi gelmiyo be dırımım. hazır olayım da nolur nolmaz.

senin de ne kadar olmuş şuraya bak ya. 22 hafta olmuş bile. günler nasıl çabuk geçiyo. canım ya aklıma hep mira geliyo. ondan hiç ses seda yok. o ne yapıyo haberin varmı hiç.

canım yaaa valla zor allah kolaylık versinnn ama az kalmış işte azda sabır sadece sen yine şükret bu ylara denk geldi ben eylüün ortasında doğum yaptım biliyon sıcaktan saat başı üst değişiyordum gece sıcak diye balkonda oturuyordum zaten uyku yoktuuu son 2 ay şişkinlikten vs yatamıyordumm fenaydı yaniii serin serin geçiyor şimdi sana şişkinlikte olmuyor bu havalarda hemmm şanslısın onedenlee

cnm yaaa 3 kilo olmuş bakasana tabii zorlar artık seni
bende senin olduğun şu günleri görsem başka bişey istemem
benim bile şimdiden karnımda gerilme oldukca çok su içtikce karnım ağır geliyor
30 haftada karnıma ip geçirip boynuma asacakmışım annem öle diyor
herşeyin hazırsa korkma be kuşum allahın izni ile kurtulacaksın
bebeğinle güle oynaya evine gelecen
ayyy çokkk süper yaaaa bizde 24 hafta bitiminde alışverişe gidecez
mobilya bakacaz karar verecez sen getir 6 hafta sonra diyecez adama inş. bi aksilik olmazsa.....bende annemde kalıyorum cnm kanamalardan sonra hiçbişey yapmaz hep yatar oldum şükürki çok iyiyiz tosunlarımda iyi inş.sorunsuz geçirim sibelciğim yaa
çok sorunluyum ben daha 2-3 hafta kadar serumla beslendim kusmalar yanmalar öldürüyor beni...tek iyi olan şey yatmam
mira iyi çalışıyor buralara gelemez oldu sıkılıyor herşeyi aynı iştee

:roflol::roflol:
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:roflol:
yandım allah deyince altına odun atmalııı:roflol:

boşuna dememişler kızım yaa valla kızkardeşim düğününü bile mehvedince kaynanası aramadı sormdı telefonlarına çıkmadı 5 aydır evli 2 bayram geçirdiler sadece bayramda gitti bide ramazanda yemeğe gittiler damat evden kalan bazı eşyalarını aldı bide kaynanası hasata olmuştu hastaneye falan gitmişş astımı var hanfendünün bide o zaman gitti geçen hafta da çağırmışmar işte gelin bişey vericez diye çakyatların kartını falan bide para vermişler işte 5 defa gitmiş oldu yaneee:roflol: ayda 1 kere ederr o bile fazla okaruyaaaa:oklava:

senünkününde durumu iyiyse versin tabiii boru değil yaniii TORUN BU TORUUUNNN değil yediyüz 7,000 bile az benceeesırnaşık şey

iyi 5 kere gitmiş çok bile öle garuyaaa böle devam etsin ne kadar iyi olursa yaranamaz ben anladım bunu
benim kaynanada var ama vermezzzzzzzzzzz pintiiiiiiiiiii 5 kurusun hesabını yapar
bizde diyorki herşeyi nakit almayın taksit yapın taksiti babam ödeyecek sanki saha doğum parası yok aytunç zam alamadı .........

neyse ben kahvaltıya gidiyorum kızlar öptüm gelirim

canım yaaa valla zor allah kolaylık versinnn ama az kalmış işte azda sabır sadece sen yine şükret bu ylara denk geldi ben eylüün ortasında doğum yaptım biliyon sıcaktan saat başı üst değişiyordum gece sıcak diye balkonda oturuyordum zaten uyku yoktuuu son 2 ay şişkinlikten vs yatamıyordumm fenaydı yaniii serin serin geçiyor şimdi sana şişkinlikte olmuyor bu havalarda hemmm şanslısın onedenlee

öyle tabii. çok şükür. sıcak basması oluyo. bi de yaza gelse çok zor olur ya. ödem de var ama aşırı değil. beim kas romatizması var. hareketeizlikten o azdı bu aralar. o beni mafediyo. onundışında çok şükür. fazla sorun olmadan geçiyo gerçekten.

kızlar ben kaçıyorum. hepinizi öptüm.

herkese hayırlı cumalar günaydın kızlar ben geldim
amma ve lakin fake gibi hemen kaçacam
arkadaşım gelecek anca akşam gelebilirim
sabah sabah ötmüşsünüz bensiz akşama kadarda ötün bakalım

beni eh işteyim be fakem
sen nasılsın
bernama diyecek söz bulamıyorum
üzgünüm çok üzgünüm
inş. hiç bir şey yoktur

ulan fakeee hemen kaçmışsınnn
yaa ananemle uğraşıyoruz yaa
herşey kapris yapıyor offfffffffffffffffffffffff

ben burdayım kimseler yok çıkıcam az sonraaa hastaneye gidicezzz ordan kızkardeşimin evine geçicez anamda gelormuşş oraya akşama ordayız yaniii

ben burdayım kimseler yok çıkıcam az sonraaa hastaneye gidicezzz ordan kızkardeşimin evine geçicez anamda gelormuşş oraya akşama ordayız yaniii

heeee gülee gülee git bacımmmmmmm güsel haberle dön
bende midemle uğraşıyorum aşırı yanıyorrr yatamıyorumm
oturmakda istemiyorummm :delphin:

kimse gelmemiş fake burada ama sayfada değil
fatoşun misafiri var
hicran doktora gidecekti ordan anasına
fake kk da ama kayıp
nurişin pc kocasında
sultanın moreli bozuk tahlil yaptırmış ama çıkmamış doktor adet olmamışsın rahim kalın demiş ayın 30 bekle demiş saçmalamış bu kadar zaman geçmiş çıkardı ultrasınlada bakmış
bernoş ne yaptı yaaa çok merak ediyorum keşke tlf olsa yaaa

kız beni merak etmedin mi delüüü
geldim ama bitürlü giremedim anşamadım ki

bernaüzülmeni gerektirecek birdurum yok şu anda tatlım benimde anlattığın tarzda lekelenmem olmuştu bu tutmadığı anlamına gelmezz

kız beni merak etmedin mi delüüü
geldim ama bitürlü giremedim anşamadım ki

bernaüzülmeni gerektirecek birdurum yok şu anda tatlım benimde anlattığın tarzda lekelenmem olmuştu bu tutmadığı anlamına gelmezz

cnm etmedim çünkiiii bugün karne günü işelerin olabileceğini düşündüm
ne yaptın mini mini birlere karne verdinmi sırnaşık şey
bugün kimseler yok esenciğimm

bende yemek yiyecem

Back
X