Aysonu Kizlari 2008

birse hanum kız bende randıman varda buse bırakmeyo napim yaaaa accuk sabredemediniz hemen uyuyun uykucular sizi
hanfendü hanfendü size diyom esen hanum isterim tabi maaaane ben ikinciyi istiyom üçüncüyüde istiyom keşke ikizim olsa yaaaa

Son düzenleme:
aman yaaaa kimsenin geleceği yok bende yatıyom bundan sonra kural koyacam kimse 12 den aşağı yatmıycak maaaane yaaaa

Son düzenleme:
hicroş gelmiş hicroşum yaaaa şunlara bişey söyle bacım niye bukader erken yatıyorlar analamadımki
onların bebeleri doğsun bi nöbete kalsınlarda ozaman görürler demi ozaman bende gelmeyecem işte tek başlarına tutsunlar nöbetlerini

habu hicroşda nerde yaaaa geçmişi okuyo desem fazla geçmiş neynnn olmadı
nuniş yavaş yavaş yok olyor taaaaki kızı kendini biraz toparlayana kadar
onun şimdi nasıl bebekle uğraştığını tahmin edebiliyom

maaaanneee yaaaa uyumuyacaksınız hem öyle zaman daha çabuk geçer biliyonmu
sabah geç kalkarsın işte günler çabuk geçer bebelerinin nasıl geldiğini anlamazsın

dayanamam yaa kocam gelince 11 de yatarım kocişden ayrı yatmam bennnn
zaman geçmez ben anladımmm

hiçran sayfada kaldı kızla uğraşıyor kanımcaa

gitti zaten hicroşda bak doğum yapanların sonunu ortalıkta ne hicran var nede nuniş
buse 2.5 yaşında anca biraz kendime geldim çok zor bu işler çok ben tam biraz rahatladım derken oda rahatlamaksa tabi hemen ikinciyi istiyom yaaaaaaa
anne olmak hem eziyetli hem çok zevklia.s

selam kızlar ben geldimmm biraz üzgünümm kızımın sintigrafi sonucu pek iyi değil mide kapakçığı gerçekten normal değilmişş reflü ileri derece çıktı 1ile 5 arası derecelendiriyorlarmış reflüyü ve benim kız 4 derece çıktı 5 derece olanları ameliyat ile iyileştirebiliyorlarmışş ama dr 6 ay süre ile tedavi yapacağız dediklerimden dışarı çıkmayacaksın dedi allahın izni ile düzelecek dediii bu arada demişmiydim bilmiyorum bu dr başka dr benim dr sinir olmuştum ya ben komşumun tavsiye ettiği dr götürmüştüm önceki gün değişik bir dr görüşü almak için iyikide götürmüşümmm kızımı reflüsü daha ilerleyebilirdi allah göstermesinn zaten geçen ay acillik olduğumuzda bizim burdaki hatanenin dr da çok iyiymiş herkes sölüyordu şansımıza o dr nöbetteydi oda sintigrafi istemişti ama çektirmemiştim ben bizim dr sölediğimde gerek yok demişti çünkii bişey olmaz 6 aydan sonra düzelir demişti ama kız kilo almıyor yemek yemiyorr az gelişiyordu biliyorsunuz kilo almasına fazla takılma diyordu bende takmamaya çalışıyordumm meğer kızımın gece huysuzlukları gırtlağının yanmasından kaynaklanıyormuşşş çekilen sintigrafide resmen yediği mama geri geliyor dedi çocuk cerrahı çekiyordu filmi ve oda öle dedi normal değil bu dedi allahtan dr içimi rahatlattı 2 tane şurup verdi motilium ve gaviskon onları zaten kullanmıştık daha önce ama ayrı zamanlarda ve birde yemek borusunu yanması nı rahatlatmak için başka şurup verdi ayrıca aptamil AR kullanacağız dedi ve sıvı gıda yasak dedi akciğere kaçıyormuş çünki ve öksürük ondanmış bunu zaten diğer doktorumuz sölüyordu hatta bana zatüre olma riski var demişti ama hiçbişey yapmadı yemesine içemesine aynen devam demişti ve bugünden itibaren eski doktrumuzu bırakıyoruzzzzz:kızgın: kızım sintigrafi esnasında bayağı ağladı hatta katıldı biberonuna 20 cc tutkala benzeyen tatlı bir sıvı koydular ve bunu içirmemi sölediler çekilen film öncesi 4 saat aç kalması gereken kızım son olarak öğlen 12 de yemek yiyebilecekti ve o öğününde 20 cc mama yemişti biberona öle bir saldırdı kii sormayınn ama tadını beğenmedi tabii içti öğürdü içti tükürdü biberona ekleme yaptılar tekrar tabii ama neysekii 150 cc kadar zar zor içirdik ve her 50 cc de film çekildi o röntgen cihazının altına her yatışta ağladı bağırdı katıldı resmen ama mecbur çekmek zorundaydıkk ve allaha şükür sonunda hallettik ama çok yorgun düştü minik kuşum ve sonra doktorun odasına gittik 15 dk sonra dr mama verebilirsin deyince hemşire hemen sıcak su hazırlayıp getirdi 60 cc mama yedi şaşkınlıktan öldüm o kadar sıvının üzerine nasıl yedi mamayı inanamadım pirinç ununu da fazla sulu yapma dedi dr bakalım kızım inşallah düzelecekkk inanıyorummm inşallah iştahıda yerine gelecek kısa zamanda huysuzluğu da uykusuzluğuda bitecek allahın izni ile

Back
X