Aysonu Kizlari 2008

bu arada anneannen için çok zor birdurum ama sevabı çok şikayet etmeden bakarsan mukafatı da büyük boşver susmaya çalış

canım ben bakmıyorumki yengem bakıyor şimdide annem bakacak

bizler ne olcaz bilmiyom ama temizlikten ayırmasın rabbim tek takıntım temizlikk

ben hamilelikten önce simetri hastası gibiydim manyaktım ama hamilelik bana xl olmayı öğretti
sende rahat ol birazz

kesinlikle iyice hazır olmadan kapanma
zaten önce iman namaz ihlas sonrasında kapanma gelir diğerleri tamsa kapalılıkta arkasından gelecektir bi şekilde

tabiki cnm yaaa ben hep işten çıkayım namazımı tam vaktiyle kılacam derdim o zamanda kapanır yeniden derdim ....iş hayatında özellikle özel sektörde pek hoş karşılamıyolar benim çalıştığım yer orucu bile tutmayın diyecekti yanii

ben hamilelikten önce simetri hastası gibiydim manyaktım ama hamilelik bana xl olmayı öğretti
sende rahat ol birazz

kızz evde yapmıyordum zaten ama tuvelet lavabo banyo takıntım var
aşamıyorum hamişkende kocam yapıyordu
toz önemli değil bi yerde ama sabun lavabo vs.çok mühim işte
yaa hastalık de ne dersen defisfisfis

tabiki cnm yaaa ben hep işten çıkayım namazımı tam vaktiyle kılacam derdim o zamanda kapanır yeniden derdim ....iş hayatında özellikle özel sektörde pek hoş karşılamıyolar benim çalıştığım yer orucu bile tutmayın diyecekti yanii

biliyorum özel sektörler öyledir ama başlamanda bir sakınca yok eğer oturup kalkmakta zorlanıyorsan oturarakta kılabilirsin hamileyken böyle bir rahatlık verilmiş bizlere

selam kızlarrr evdeyim bugün ama çoookkk iş birikti kaç gündürr baya yoğun olucam fırsat bulursam girerim kendinize iyi bakınnn

selam canlarim
esencim sadece ikimiz variz herhalde:uhm:
dun gelemedim erkenden siziyorum hic enerjim olmuyor aksamlari:çok üzgünüm:zaten keyfim de hiç yok:delphin:herneyse
gecmise baktım bernacım soyleyecek sozum yok bugune kısmet deilmiş demekki:çok üzgünüm:
fekooo ben de sizleri özlüyorum canum ben,mŞeniz
hicranım kıyamam o minişe reflüsü o derece ileriymiş haa kıyamam ona yaa Allah acil şifa versin sana da kolaylık versin arkadasım cok zor
sultanın testi nasıl negatifmiş yaa neden adet olmadı o zaman yaa Alla ALla bu nasıl iş boyle

annemle uğraşıyom ölü haberi sarsıyor onu
bide ananem verem etti valla bayılrsa ne yaparım bilmem zanax verdim

nurayım gelinim çok yoruyor seni
eeeeeee ben ne yapacammmmmmmmmm doğuncaaaaaa
sanırım görüşemeyecezz:çok üzgünüm:

selam canlarim
esencim sadece ikimiz variz herhalde:uhm:
dun gelemedim erkenden siziyorum hic enerjim olmuyor aksamlari:çok üzgünüm:zaten keyfim de hiç yok:delphin:herneyse
gecmise baktım bernacım soyleyecek sozum yok bugune kısmet deilmiş demekki:çok üzgünüm:
fekooo ben de sizleri özlüyorum canum ben,mŞeniz
hicranım kıyamam o minişe reflüsü o derece ileriymiş haa kıyamam ona yaa Allah acil şifa versin sana da kolaylık versin arkadasım cok zor
sultanın testi nasıl negatifmiş yaa neden adet olmadı o zaman yaa Alla ALla bu nasıl iş boyle

saol canım inşallah iyileşecek kızım allahın izni ile sende yoruluyosun değilmi ilk dönemler gerçekten zor oluyor adapte olmak kolay deiğil bebeklerin düzenlerine ama düzelir merak etme o düzelmezse bir süre sonra sen alışmaya başlıyorsunn:roflol:

sultanın nasıl negatif çıkmışş yaaaaa nasıl iş bu nasıl dr bu allah allahhhhh berna napmışş peki yaa test yaptımı aceppp

selam kızlar ayy benim belim felaket yaaaa
hiç yatamadımda nenenin akrabası geldi onahoşgeldine indim aşağı sonra buseyi yedirdim uyuttum sizi özlaedim geldim ama belim kopuyo resmen yaaaaa

Back
X