Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooooo tatoşcuğum hayırlı olsun cnm çok güsel fakeyide tebrik ederim valla eline sağlık
ben sırt ağrısından ölüyorum yaaaaaaaa
ya kususra bakmayın alelacele çıkmak zorunda kaldım ama size yazmadan da edemedim.
şimdi şöle anlatayımben 2 gündür çok hastaydım.bir öksürük ki sormayın ciğerlerim sökülüyo o derecesine.sonra işte ablam bana kızdı kızım ilaç al diyorus almıyorsun bari pazartesi gelirken bi test alda ona göre sana ilaca başlayalım dedi.
bende umudum yok işten izizn aldımöğleden sonra doktora filan giderim diye, hep uğradığım ve bir çok sefer test aldığım eczaneye uğradım.bide dedim ki Allahım beni tanımasa bari:))neyse eve geldim testi yapıcam nasılsa tek çizgi çıkacak ablama haber vermeyeyeyim kendim yapayım dedim.yaaaa malum idrarı dökmemle karşıma kopkoyu kocaman iki çizgi çıkmasın mı.tabi koskocaman değildi ama bana öle geldi napalım.ama düşünün hiç umudum yok biliyosunuz bu ay misafirdi ablamın ameliyatıydı hiç bu meselelere konsantre olmamaıştım.işte çığlık çığlığa ablamı çağırdım.abalam da bana bi şey oldu zannetmiş.ablamla birbirimize bakakldık.söylediğimiz tek şey "sakin olmalıyız,sakin olmalıyız"dı.sonra ablam beni kan testi yamaya yolladı.bizim evin yakınlarında iyi bir yer yok aama ben bi polikliniğe girdim.sonucu yarın veriyolarmış.sinir oldum.başka yer de yok.mecbur yaptırdım.yarını beklersi dedim.dönüştede 4 test daha aldım.ablamla 3ünü yaptık anlarda anında çift çizgi.ablam dayanamadı.ankarada çok iyi bi labratuvar var orayı aradı.3 saate veriyolarmış.hemen eniştemi çağırdı atladık arabaya oraya gitttik.1,5 saat sonra sonucu bilgisayardan öğrendim.afalladım kaldım.göslerim doluyo ağlayamıyorum.sonuç 674 çıktı.tekrar aradım labaratuvarı doktorlarına bağladılar adam diyoki sonucunuz 674 çıkmış.ben "eeeeeee,yaniiiiiii" diyorum adama .oda dediki sonuç pozitif hamilesiniz.
işte hikayemmmmmm.
kızlar yaaa benim midem bulanıyo böle az az.ama hastalıktandır diye düşünüyom bende sinüzit de var ondan mı acep?daha mide bulanması için çok erken değil mii
canım rep verim dedimde 10 kişiye vermemişim daha veremedim yaneeeeeeeeeeeeeee
günydın millet
birsen bugün beleş günü bakıyorum yine çenen düşmüş
esencim ben çatladım birazda sen çatlaaaaaaaaa
birsennn esene söyle krispi birazda o çatlasın dedi de
ay onun cep tel i neyki odamı türcell yaaaa hiç avea lı olan yokmu byeee
bernoşum nasılsın datlum dün fazla gelemedin canım
fakeeemmm yaptığın takvim yakışmışmı eee bende biraz emek verdim yatım yapıştırdım sorma çok zor oldu çok he he he he he he
cadu karu seni demek çok yoruldun
bir kopyalayıp yapıştırdın kız
çok yorulduysan üstünede bir yorgunluk kahvesi istermisin:içelim:
utanmazsannnnn:jeyyar: