canım benim kocişte ben hamişken gidiyordu biliyorsun öle 1 hafta 10 gün değil 1 ay kalıyordu hamileliğimin 3 ayında yoktu eşim 1 ay kalıp geliyor 1 ay yanımda 1 ay gene gidiyordu mecbur napıcan gçim derdi evde oturup netçek kocişin bacım 2 dene çocuk geliyor adamcaız onlara ve sana bakabilmek için dolaşıyor malummm seni çok seviyor bunu unutmaa ama bende aynı snein gibiydim kızıyordum kocişime hamilelik psikolojisi tabii insan yanında istiyor kocişini ama olmuyor işte canım olmuyorrr
vitamindi vss kusucam diye kendini telkin edip yersen kusarsın sen kussanda s..çsanda ye bacım o ilaçları anacım bebişlere ve sana lazım deyyom bak benim halimeee benim sırtımdı kolumdu kendime iyi bakmamaktan oldu işte sen öle yapma tane seni dahada çökertir yoksam ye kus gene ye idare edicen birazz unutma bundan 6 ay önce bebeğim olsunda herşeye razıyım diyordunnnn rabbim yüzünü güldürdü böyleee devamlı sıkıntı çektiğinde hep offf dersen allahın güzüne gider anacımmm sabırrr sabreden derviş mıömer ile alisine kavuşurmuşşşşş:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek: