Aysonu Kizlari 2008

merak etme bacım gösteremez oklavayı çünkü şarzı tamamen kesildi yarın oklavayla seni karşılayacağından emin olabilirsin a.s

esen ne oldu bacım yoruldunmu kıııııııııııııı
yoksa senindemi şarzın bitiyor
ay kızlar eskiden burada kocişler geldimi herkes kaçardı şimdi kimse kociş neynnn dinlemiyoooo
kocişler yatıyoooo gacılar transa geçiyoooooooooo şimdi kociş geldi ben yatıyom dedi bende güle güle dedim he he he

:roflol: :roflol:
eee sen şimdi kaşınıyon bacım ona çatma buna çatma sana çatarım haaaaaaaaaaa
hicroş zaten çatılmaktan kamburlaşmış garibim gözlerde gitti:roflol: :roflol:

kız benle uğraşma alırım façanı aşağa bak karışmam sonra çenemle döverim senüüüü kimseler alamaz elimden heeeklava::roflol:kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:delüsün senn
yok kız yorulmadım kocişle başbakanı izliyorum

hicroş geldi yineeee
pardon pardon ihtiyar moruktu demi oooo
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim morukluğum bile seni geçer bacım fıstık gibi karuyum ben sen kendine bak anammm sen bi doğursan nassıl olursun bilmem ilkinde göçtün diye biliyokk emme gerçi ondan zaten resimlerini koyamıyon sayfaya çirkin ördek çirkin ördekkk:roflol:

kız benle uğraşma alırım façanı aşağa bak karışmam sonra çenemle döverim senüüüü kimseler alamaz elimden heeeklava::roflol:kaydirigubbakcemile3

ha haaaay alda görelim bacımmm
benim çenem armut yiyor bende döferim işteeeeeeee

:roflol::roflol::roflol:delüsün senn
yok kız yorulmadım kocişle başbakanı izliyorum

evet yaww ben haberleri kocişten alıyommm benimki haber açık oturum vsss meraklısıda çoğu zamanda uyumak için kullanıyorrr ama başbakan bence de iyi yapmışşş oh olsun onlaraaa nasıl çark ettilerr amaa:roflol:

kim demiş koyamıyom resmimi koydum bacım koydum sen görmedinmi bakta görrr
inceciğim ben bikere tamammı ama o resimden 6 kilo daha fazlayım orda rejim yapıyodum şimdi bıraktım benim profilimden bakta görrrr ihtiyar moruk seniiiiiiiiii

kesinlikle iyi yapmış vermiş ağızlarının payını bize de bu yakışır

ohoooo kıyamet kopuyor kızım tvlerde açta izle başbakan ezdirmiyor valla kendini tam kasımpaşalı

ne oluyor anlat bacım şimdi ben olayı anlayana kadar sabah olur
ulaa bende diyom benim kociş niye haber izliyo adamın başına taşmı düştüüüü dedim
hımmmm demekki önemli şeyler var

sıkıysa buraya koysan madem kendine güveniyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…