Aysonu Kizlari 2008

sen kimsin benimle koz paylaşacan len sen benüm sikletimmisinnn kiii:roflol: zekamla döverim snü bennn aaaaaaaaaayyyyyyyyy salon kadını çizgimden kayacam şimdi leynnn:roflol:

sende ağır vasıtaaa ağır ağır geliyosun
uykumu getirdin
sen o çizgide yürüyemezsin kayar düşersin
salon kadını ne orayı anlamadım

ohoooo kıyamet kopuyor kızım tvlerde açta izle başbakan ezdirmiyor valla kendini tam kasımpaşalı

kızım sen ne bakıyon ona ne bilsin kara cahıl benle uğraşıyor o ceylin uyanır felen diyeo ama kendi sadece 1 iş yapabiliyor ben hem kıza bakıp hem haberleri öğreniyorum hemde pcde yazışıyorum daha da yaparımda kolumda atel varr yoksammm ohhhoooo:roflol:

tabi başa çıkamayınca boşa çalışan çene olduk demi
ha haaaayy ceylin birazdan ciyaklamaya başlar
ozaman susar kalırsın bacıımmmmmmm

ciyaklasın benim minik kuşum annesi kurban olur onaa ben onunlada ilgilenirim ama onla ilgileneceğim vakti kaliteli olsun diye başka şeyle ilgilenmek istemme ondan kalkıyom pc başından:roflol: hem sanki sende bir fıstık yokkk demiii uyumadı diye bize şikayet ettiğini unuttun garii unutkan karuuu:roflol:

ulen sen mükremindeki telviye gibisin beeee bide bana laf sölüyonnn:roflol: sen bunu oku ben o arada ancak anlarsınn:roflol:

bir işmi yapıyorum ben sen busenin nekadar yaramaz olduğunu biliyomusun
sen benden daha fazla yoğun olduğun bende kabu ediyom ama benimde popom koltuk tanımıyor tamammı

kız nurayyy hş geldin bacım nerelerdesin sıkıntıdan geyik yapıyoz fatoş hanumla tabii o anlayana kadar ben sıkıntıdan patlıyommm:roflol:

bir işmi yapıyorum ben sen busenin nekadar yaramaz olduğunu biliyomusun
sen benden daha fazla yoğun olduğun bende kabu ediyom ama benimde popom koltuk tanımıyor tamammı

hade leynnn asıl ağır vasıtan benim demiyonda :roflol: inşallah böle olursun emüüüüü:CüvCüv: bak bu kıyağımıda unutma kimse böle beddua etmezz:roflol:

hicroş çenen yoruldu galibaa senin hadi uyu canım uyu sen kolay değil nöbetin var senin

ben çene yönünden hiiiç yorulmam bacımmm sen kendin yoruldun herhaldee hadi dinlen accık bende kızın mamasını veremde gelemmm görüşürük sonra kaldığımız yerden devam ederizz ama sen bu arada yazdıklarımı anlamaya çalış emiii:roflol:

ben seni bekliyorum canım sıkıldı niye bukadar ağır yazıyo uykumu getirdin çatlak karuuuuuuuu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…