Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar ben geldim canlar özledinişzmi beni
amanın ne kadar işim var anlatamam size yarın hiç uğrayamam bile anca gece gelebilirim
eee sizler nasılsınız

merhaba esen 81 bebegin hayirli olsun rabbim kucagina almani nasip etsin hayirlilardan olur insallah

kusurumu mazur göe sanirim tüp bebekle hamile kaldin pgt yapildigini biliyom yanilmiyosam genelde okuyom benim derdimle ilgili konulara benimbir kizim var 6 düsügüm var bildigim kadariyla bende kromozon anomalisi cikki ikinci kez anna olmayi coo cook istiyorum tüpbebekle care gibi gözüküyo carem allah tabiki bu konuda bana yardimci olup aydinlatirsan sevinirim

öncelikle iyi gileklerin için teşekkürler canım amiiiiiiiinn

inşallah sende en kısa zamanda ikinci kez anne olursun bana pgt yapıldı çünkü 4.denemem di ve bir düşüğüm oldu diğerleri de neden tutmuyor anlamak için pgt yapıldı.defalarca düşük yaşamaktansa bence de pgt yaptırman en mantıklısı tabi herşey nasip kısmet meselesi hakkında hayırlısı olsun dilediğin soruyu sorabilirsin bana yardımcı olurum

esencim cok tesekkür ederim allah razi olsun cevapladigin icin

benim sorum bu pgt yöntemi günah midegilmi bu soru icimi yakiyo bi yanim diyo oluruna birak bitane var sükret dogal yolla olursa olur diyol diger tarafim git tüpbebekle dene niye günah olsun diyor yasim 35 sayilir yetkili bi ilahiyatci bulsam onada sorcam bu hasret icimi yakiyir sence günah olurmu biraz delice bi soru ama mazur gör bu konudada hassasiyetlik var

seni anlıyorum açıkçası sorun şaşırttı böyle bir soru beklemiyordum
ben tüpbebek denemesi yapmadan önce net üzerinden diyanete sordum caiz olduğu söylendi çünkü ilmin her alanından faydalanmak gerekiyormuş
ama sen istersen tekrar sor diyanete internet üzerinden sorabilirsin canım istersen senin adına bende sorarım farketmez cevabıda aynen kopyala yapıştır yaparım

allah razi olsun canim cevabin icin

benim sorum bu pgt yöntemi günah mi degilmi yetkili bi ilahiyatci bulsam sorcam kafam karma karisikbi diyom kizin var sükret dogal yolla olursa olur bi yanim da diyo yasin geciyo yas 35 imkan varken carene bak niye günah olsun sifa niyetine yaptiriyosun ne yapcami bilmiyom hassasiyetligimi anlayacagini umuyorum

anladım canıum o zaman ben senin adına soruyorum ve cevabı sana söylüyorum ama günah değil çünkü sen eşinden bebek sahibi oluyorsun ve hastalığına çare buluyorsun sonuçta içini rahatlatmak için sorucam yinede

özür dilerim ikikez sordum gitmedi sandin

tamam canim kopyalamaya calisirim
tesekkür ederim sagol esencim

niye sasirtti anlamadim

genetik tanı nasıl yapılıyor tarzında soru bekliyordum o yüzden
neyse diyanete şimdi sordum en kısa zamanda cevap gelir bende sana söylerim

selamünaleyküm hocam
benim sorum şu .bir çocuğum var.ikinci çocuğu istiyoruz fakat olmuyor oluyorda 6 kez düşük yaşadım doktorlar tüpbebek önerdiler tabi genetik tanı da yapılacak böylece kromozom anomalisi olan embriyolar rahime yerletirilmeyecek .bunun günah olup olmadığını merak ediyorum cevap için şimdiden teşekkürler
böyle sordum

selam kzalar
ben geldim ama ne kadar işim var yaaaaa hem sizle uğraşırım hem işlerimi yaparım deyom
bu arada şu pgt ney ben orayı anlamadım kusuruma bakmayın yaaa cahil karuyum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…