Aysonu Kizlari 2008

abooooooo ben dedim gecelere gçtük biz gecelere ama iyi oldu kızlar gündüz işleri yapalım geceleri lak lak yapalım yanlız birsen bu durumdan pek hoşnut olmayacak

hamet gitmiş alıntı yaparak yazmak istediğim on saatte geçemedi neden anlamıyorum benim netimden sanırım.......................

şimdi kendisi esene sormuş pgt pgt ne bilmiyorum sadece anladığım şeyeyorum yapmak istiyorum
pgt.....emriyonun genetik incelemesimi oluyor?eğer öleyse

tv den takip ettiğim tüp bebek uzmanı ve diyanetten olan kişilerce bu konu tartışıldı genetik bozukluktan bebek kaybediliyorsa genetik araştırma yaparak tüp bebek yapılır diye
günah değilmiş yanii......ama bu genetik araştırmayı erkek bebek yada illa kız bebek için yapıyorlarsa ki ...türkiyede böyle bişey yok ....ve günah dinimizce....

yani genetik tanı ile tüp bebek yapmak günah değil cinsiyet için yapmıyprsan

bende tüp bebek anne adayıyım

hicroş hoşgeldinn

fatoşş kızım bol su ile atarsın o işi işte iç suyu laf dinle hemen telaşe memuru olmaaa

bende latife p.tesi sabah erkenden gidecem şeker yüklenecek
saat 10 dada latfile görüşecem ..he hastanede bulmazsam sabha sabah sedaya bağlanacam onu bulmak için

hoşbulduk bacım
hadi bakemmm inşallah şeker normal çıkar canım inşallahhh

heeee çenem çişime vurduuuuuu
gidecem doktora yarın bakem sağlık ocağı açıkmıda
eğer ilaç verirse doktorda cumartesiii 1 e kadar hastanede oluyor ararım
yavvv antibiyotik verirse ilaç gebeliğe engel olmazmı beeeeeeeeee

manyek asıl böle kalırsan gebeliğe ya engel yada düşükle sonuçlanır benim öle olmuştu ama benim fena idrar yollları değildi yumurtalıklarda iltihap vardı allah korusun kızzzz tedavi ol hemen geçerrr

şimdi size gelem kızlar alıntı yapamıyom

sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....

ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli....

hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill

allah kolaylık versin canım zor bebek bakmak ama bir gülüşü herşeyi unutturur hep kızlarının güldüğünü görürsün inşşş

he valla bacım nolursa olsunn en sinirli olduğum yorulduğum bunaldığım anda bir bakışı bir gülüşü beni eritiyor büyük kızda öle beni cinnet geçirecek duruma getirip şöööle göz süzüp ağlamaklı ama anneee deyip sarılınca yelkenler suya iniyorrrr gidiyor otorite kalmıyor disiplin misiplinnn bende valla

sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....

ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli....

hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill

tatlım tabiki hakkın şaka yapıyoz beaaa
sen keyfinden aramıyosunki hamileliğin biraz zor geçiyo onun için aramak zorunda kalıyosun gerçektende çok haklısın tvlere katılıcaksa dr luk yapmasın hasta kabul etmsin

ula ne arayacam yaaa canım sıkılınca okuyordum mizah bölümünü

alla alla sapıkmıyım benn yaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
abawwww birsen kız valla korktu şaka neyin yapmayacam sanaa bennnn

sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli...

birsen ara bacım ara hatta bizde arayalımda hangimiz düşürürsek seni bağlayalım
muayene ücreti ne kadar veriyon birsen

fake şu ot tarifini ver beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tarçın bal yiyecem yarınn

ama zencefil içememm yaaaa öksürmek istemiyorummmmmm

Back
X