Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bakıyordummmm ama artık yokmuşşş baya bi tartışma olmuşşş
yaaaaa benim yineçişim var yaaaaaaa
yardım edin kızlar çişimi yapamıyom beeeeennnnnnsenağlama
ne arıyordun bakimmm sen +18 lerde bacımmm:roflol:
hicroş hoşgeldinn
fatoşş kızım bol su ile atarsın o işi işte iç suyu laf dinle hemen telaşe memuru olmaaa
bende latife p.tesi sabah erkenden gidecem şeker yüklenecek
saat 10 dada latfile görüşecem ..he hastanede bulmazsam sabha sabah sedaya bağlanacam onu bulmak için
heeee çenem çişime vurduuuuuu
gidecem doktora yarın bakem sağlık ocağı açıkmıda
eğer ilaç verirse doktorda cumartesiii 1 e kadar hastanede oluyor ararım
yavvv antibiyotik verirse ilaç gebeliğe engel olmazmı beeeeeeeeee
ay kıyamam yardıma gelemmi
dr:h.d (ben) peki kaşıntı varmıydıııııııı
evet kız abla onaaaaaa ben diyom ama beni dinlemiyo
bide istesen dövvvvvvvvvvvvvklava::roflol:
allah kolaylık versin canım zor bebek bakmak ama bir gülüşü herşeyi unutturur hep kızlarının güldüğünü görürsün inşşş
abooooooo ben dedim gecelere gçtük biz gecelere ama iyi oldu kızlar gündüz işleri yapalım geceleri lak lak yapalım yanlız birsen bu durumdan pek hoşnut olmayacak
şimdi size gelem kızlar alıntı yapamıyom
sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....
ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli....
hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill
abawwww birsen kız valla korktu şaka neyin yapmayacam sanaa bennnnula ne arayacam yaaa canım sıkılınca okuyordum mizah bölümünü
alla alla sapıkmıyım benn yaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
şimdi size gelem kızlar alıntı yapamıyom
sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....
ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli...
hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill
evet kız abla onaaaaaa ben diyom ama beni dinlemiyo
bide istesen dövvvvvvvvvvvvvklava::roflol: