Aysonu Kizlari 2008

kızlarrr ben geldimmm benim kadın geldi son anda yemek falan hazırladım komşum geldi gitti derken bilgisayarın başına tekrar şimdi geçebildim..

sen nasılsın esmam okudum yazdıklarını bu herşeyin sonu değil hatta başlangıcı dırım dediği gibi aşılama falan yapsınlar ya yada dk unu değiştir canım

almiş gelince öp yerime siz gelince bizden köşe bucak kaçar öptürmez kendini ama ben onu yakalarsam..ayyyyyyyyyy yerim ben onu çok tatlı ya allah nazarlardan korusun yavrunu...aminnnnnnnnnnnnnnnnn...

yok öptürür çok cana yakındır
sanada resim yolladım baktınmı

ablam murat b.sayara format açmış msn yüklememiş bende bilmiyom göstermedi bana akşam kurunca açıp bakarım almişin resimlerimi

sen nasılsın esmam okudum yazdıklarını bu herşeyin sonu değil hatta başlangıcı dırım dediği gibi aşılama falan yapsınlar ya yada dk unu değiştir canım

SAOL CANIM BENDE ÇOK İYİYİM. YAVAŞ YAVAŞ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM AŞILAMA OLAYINI.BAKALIM RABBİM NE ZAMAN KISMET EDİCEK.ALLAHA EMANET OL.:1hug:

Yyaaaaa Miracim Ya Bana Neden Yollamiyon Ya Almişin Resimlerini Bak Küserim Heeeee.:1hug:BANA DA GÖNDER AMA BEN YARIN YADA AKŞAM BAKARIM.CANIMCIM.

SAOL CANIM BENDE ÇOK İYİYİM. YAVAŞ YAVAŞ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM AŞILAMA OLAYINI.BAKALIM RABBİM NE ZAMAN KISMET EDİCEK.ALLAHA EMANET OL.:1hug:

inşallah canım kısa süre bir içinde hepimiz burda hamileyiz diye çığlık atarız.şahsen benim biraz uzun belkim çok uzun sürecek çığlık atmam ama buna da hamd olsun allah daha beterinden sakınsın hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…