cnm beklemek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zor her ay yeni bir ümit işte bu yüzden sayfanın adına aysonu kızları koydum ......her ay ay sonu bekliyoz işteeeeee
ahhhhhhhhhh bak dertlendimsenağlama
ama bannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa:sm_cool:enerji lazım hehehee
doktora gidiyom inş.ne tedavisi oalcak sölerrrrr sölemezseeeeeeeeeeeKötü Kazen olacammmmmmm
tamamm guzel haber getirirsin allahin izniyle byyyy gorusmek uzeresonuç negatif anam şimdi doktora gidiyom zati hadi öpüyom sizleri gelince yazarı okursunuzzzzzzzzzzzzzz byyybyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yolla kızım özel mesajdan mailini:dilcikar:mende istiyom yaaaaaaaaaaa ayrıcalık yok ama olmor böyle olmor
he cnm anlıyommmmmmsengözlerimebaksanabkısacası herkesin işi zor kendine göre ama birde bizim gibi serbest piyasadaysan ve fiyatı tutturan tutturanaysa işin zor demektir
mira daha iyi anlar esnaf olunca
kes leeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:hıhhhh:dilcikar:biz anlmadıkmı halinizi morgül hanım
miraaaaaaa anlarmışşşşşşşşş esanf değiliz ama geçim sıkıntısını biliyookkkkkkkkkkkk :1hug:
media.bigoo.ws/letters/style37/f.gif[/img]
sonuç negatif anam şimdi doktora gidiyom zati hadi öpüyom sizleri gelince yazarı okursunuzzzzzzzzzzzzzz byyybyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar duaya devam siftah yaptım 7.50 toka sattım
kızlar benım cıkmam lazım goruşmek üzere kendınıze ıyı bakın iyi akşamlar
evet yaa neden yokkkkkkk:çok üzgünüm: ben de sana dicektim
versenize dırımmm cimbommm
ay kıslar benim adet tarihim 10 şubat
ay bi de adet olmasam düşünsenize 14 şubatta ne güsel bi süpriz olur ya
hayatımızın süprizi
eyvah başladım yine hayal kurmaya
ay kıslar benim adet tarihim 10 şubat
ay bi de adet olmasam düşünsenize 14 şubatta ne güsel bi süpriz olur ya
hayatımızın süprizi
eyvah başladım yine hayal kurmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?