günaydın kimsecikler yok aksam laptop yoktu ve ben yorgunluktan uyuya kalmıştım bugünde arkadaşıma gidecez annemle kızlar o yüzden olmaycam
dün doktora gittik biliyonuz öncelikle eşimin testine baktı ve 10 milyon diğer test sonucuna göre iyi dedi ama harektsizlik çok var dedi birde miktar düşük bunların nedenini araştıralım arttırma yolu varmı ona bi baklım dedi yani bir ürolog görsün dedi ...he derse o doktor kardeşim yok yapacak bişey o zaman ne yaprız dedi bu sprem sayısı ile 3 kez aşılma yapılcak dedi
ben hemen atladım doktor bey dedim çok hareketsiz dedim dediki yıkama işleminde 10 milyonun içinde en iyisi en mükemmeli olacak alıncak dedi o yüzden şansımız çok iyi dedi senin diğer aşılman 1 milyon spremle yapılmış bu rakamla asla tutmazdı dedi bir bilyon spremden içindeki en iyisi bintane çıkarken onmilyondan sana yollayacağımız en iyi sprem sayısı o zaman yüzbin hatta üçyüzbin olacak..bak şans ne kadar artoyo dedi bin nerede yüzbin nerede dedi ama eşimin spremleri anormal spremmiş yani fazlası öle dedi doktor normal sprem sayısına göre yani bunları araştıralım dedi o yüzden
bana gelince adet olamadım adet söktürcü hap verdi ve c.tesi pazar sökülürsem kan verecem tahliller yapılcak bölelikle ne hormonda ne var görecez.....dedi ona göre tedavi verecez dedi...ama bu arada diyet şart dedi kilo verecen bakalım kaç kilo sonrasında sana cvp vereckde kendi kendine yumurtalayacan ama aşılma için bunu beklemeyecek hormonlara bakılcak eğer hormonlar normalse gebeliği en gelleyecek şekilde değilse eğer eşimin de durumunu öğrendikten sonra aşılmaya strat verilcek.....işte böle cancanlarrrrrrrr eğer 3 aşılmadada cvp almazsak dedi doktor bir rahim filmi isteyecem dedi çünki hormonlar müsayit yumurtadavar ama bebek gelmiyorsa tüplere bakılcak(tüp tıkanması bir kadında çokkk büyük bir hastalık bekarken veya evli iken geçirmediyse kolay kolay olmaz dedi o yüzden hemen istenilcek birşey değil zahmetli çünki dedi doktor ki bana sordu varmı böle bir durum yok dedim o zaman ben eminimki yok senin sorun zaten belli yumurtlamıyorsun dedi)işte temiz çıkarsa ve 3 aşılamadada olumsuz cvp alırsak başka ,işlemlere geçecek .................işte böleeee