günaydın kızlar nasılsınız?
dirim diyetisyene gitmişsin sanırım.bi sakıncası yoksa kaç kilo olduğunu öğrenebilirmiyim.
cnm ya sölemesem sinirm bozuluyo ilk etap için 10 kilo dedi doktor ama bunun 4 kilosu ödem olduğu için rahatız dedi spor şart dedi.....idal kilom için 20 kilo ama sınırdaki klilom içinse 10 kilo yetiyor en azında adet olacam öle olduğunda
dırımcım üzülme hayatım allah büyük canımm inşllah sende senin gibi bekleyen bütün anne adayları gibi allah herkesin yardımcısı olsunn. :1hug:
sen bilirsin canım.bence tedavinde önemli adımlardan birini atmışsın kilo vermek isteyerek.sana bol şanşlar diliyorum.bende tedavi görürken baya bi kiloluydum.ve dr.bu konuda beni hiç uyarmadı.hamile kalmadan kilo vermediğin için şimdi pişmanım
hayır kızmıyorum kesinlikle .bende kilo verememenin pişmanlığını yaşıyorum.
senin yaşın çok genç olmasına rağmen oldukça olgun ve güçlü birisin sabırla en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına inanıyorum ben.
Eeeeee Neler Yapionuzzzz Bakammmm... Ben Saatleri Sayiyomm Vallaaa
valla siteye girdim ama ne gelen var ne giden .sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.ne saaiti sayıyorsun bakayim
inşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini.ama erken değilmi daha .kalp atışlarını belki duyamayabilirsin.biz 7+5 te duymuştuk .dr.bişey dedimi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?