Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar nasılsınız?
dirim diyetisyene gitmişsin sanırım.bi sakıncası yoksa kaç kilo olduğunu öğrenebilirmiyim.

cnm ya sölemesem sinirm bozuluyo ilk etap için 10 kilo dedi doktor ama bunun 4 kilosu ödem olduğu için rahatız dedi spor şart dedi.....idal kilom için 20 kilo ama sınırdaki klilom içinse 10 kilo yetiyor en azında adet olacam öle olduğunda

dırımcım üzülme hayatım allah büyük canımm inşllah sende senin gibi bekleyen bütün anne adayları gibi allah herkesin yardımcısı olsunn. :1hug:

sen bilirsin canım.bence tedavinde önemli adımlardan birini atmışsın kilo vermek isteyerek.sana bol şanşlar diliyorum.bende tedavi görürken baya bi kiloluydum.ve dr.bu konuda beni hiç uyarmadı.hamile kalmadan kilo vermediğin için şimdi pişmanım

dırımcım üzülme hayatım allah büyük canımm inşllah sende senin gibi bekleyen bütün anne adayları gibi allah herkesin yardımcısı olsunn. :1hug:

cnm çok sağol ama işte insa okuyunc a tuaf oluyo içimde bir yerler hemen göz pınarlarmı tetikliyo ağlıyorum yaa kocam çok kızıyo

dün dokotr ikinizde problemlisiniz ded, bende dedim körler sağırlar birbirni ağırlar dedim......

bazen diyorum nasıl duruyorum böle hergün bir sabırla yeni şeyler yapıyorum daha gelmeden bu kadar sabır verdirtiyo çocuk sevgisi inan gelse karı koca deli olacaz sanırım laelaelaelaelae

cnm kilomu sölemediğim için kızma bana inan utanıyorum aynaya bakınca okadar kilolu durmuyorum ama gerçekelr tartıda işte

ben kiloyu hamile kalabilmek için veriyom zaten cacan kilom yumurtlamamı etkiliyo doktor diyo obez değilsin ama senin hormonel kilo alışın olduğu için direk yumurtalıkları etkiloyor dedi

hayır kızmıyorum kesinlikle .bende kilo verememenin pişmanlığını yaşıyorum.
senin yaşın çok genç olmasına rağmen oldukça olgun ve güçlü birisin sabırla en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına inanıyorum ben.

cnm boşver kilonu eğer şuan sana ve bebekleirne tehlike ,içermiyorsa doğumdan sonra o afacanlarla uğraşmaktan iplik gibi olursun cnm ...olmadı diyetisyene gidersin...ben şimdi yürüyüş bandı aldım dokotr spor şart dedi...

sende alırsın canım verirsin bi komsum vardı kilo vermek isityorsan hamile kal demişti bebek önce aldırıyo sonra 2 katı verdirtiyo demişri ...

ama hormonel işte benimki adet olamadığımda 4,5 kilo aldım birdaha olamadım 4 kilo aldım al sana 10 kilo zati 2 ayda oldu bunlar pardon 2 adet geçmesi ile oldu yanii..

güsel dileklerin için sağol cnm allah sana ve bebeklerine sağlık verisn sağlıklı kolay doğum nasip etsin

valla siteye girdim ama ne gelen var ne giden .sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.ne saaiti sayıyorsun bakayim

KIZZZ SORMA ALLAH İZİN EDERSE BEBEĞİMİ GÖRMEYE GİDECEM BENİM HESAPLARA GÖRE 5+5 OLDU BÜGÜN HAYIRLISI ALLAHIM HİÇ BİR AKSİLİK OLMADAN GÖREYİMM DEE BAŞKA BİŞEY İSTEMİOMM

inşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini.ama erken değilmi daha .kalp atışlarını belki duyamayabilirsin.biz 7+5 te duymuştuk .dr.bişey dedimi bu konuda

inşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini.ama erken değilmi daha .kalp atışlarını belki duyamayabilirsin.biz 7+5 te duymuştuk .dr.bişey dedimi bu konuda

HAYIR CANIMM NE KADARLIK OLDUĞUNU BİLE DEMEDİİ KENDİ HESABIMM BU.. DR GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DİYOO BAKALIMM YADA SEN ERKEN FARK ETTİN HAMİŞ OLDUGUNU DİYO.... 15 OCAKK KAN TEST 178,08 ÇIKMIŞTI... 18 OCAKTA İSEE 721,50 ÇIKMIŞŞTII DR NORMALL GİDİYO ŞİMDİLİK DEDİİ BAŞKADA BİRŞEY DEMEDİ BENDE DR DEĞİŞTİRDİMM BUGÜN YENİ DR GİDİOMM ALLAHIN İZNİYLE

ela-gözlüm sizde hamişsiniz sanırım sizin gebelik ne kadar. ayşecimm dedigin gibi zaman hiç geçmiyor eşimi sürekli uyandırıyorum ama uyanmıyor sinir oluyorumm yaaa..

ayşe&serkan merhaba yazılarınızdan anladığım kadarıyla siz de sık sık beta hcg yaptırıyorsunuz. dr bana da dış gebelik şüphesi dedi ya da çok yeni bir gebelik? sizin ilk kaç çıkmıştı ve kaç günlük gecikme vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…