Aysonu Kizlari 2008

ulen dün gecede herkes birbiriyle ilğilenmiş
nufus patlaması olcek yaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey

hehehe hadi ya kim kiminle ilgilenmişkijeyyar ablam ya şimdi aklıma geldi ya banane kurulumdan ya ben mailimi açayım ay bana ne oluyor ya unuttanlık başladı bende

hehehe hadi ya kim kiminle ilgilenmişkijeyyar ablam ya şimdi aklıma geldi ya banane kurulumdan ya ben mailimi açayım ay bana ne oluyor ya unuttanlık başladı bende

valla diyecektim zaten ne alaka
hadi dedim fen ilim neyn gelişmiştir ben yaşlıyım takip edememişimdir
sesimi çıkarmadım:mymeka:

gökçen ablam ya allah nazarlardan saklasın çok tatlı allah ım inşallah bizede nasip eder almişe sana ve eşine allah sağlık saat uzun ömür versin:)

ya benim 22 sinde yaptığım test 1340 çıkmıştı busabah yaptığım 5076 çıktı doktoruma faksladım sonucu am ameliyattaymış çıkınca arayacakmışşş ay meraktan deliriyom nassı etsek acep yaaa nuray kıs sen az fena diil sin bu konularda acep nasıldır bizim değerrrr bana sanki az geldiiiii

cnm tam kaç haftalık oldu şimdiiiiiiiiii

oh oh maşallah ya allah ım ya ne güzel artış olmuş allah ım sonuna kadar götürsün hamişliğini bebeğine ve sizede uzun ömür versin canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…