ya bu konuda kafam karışık biraz bu doktorların hesabına göre 4 hf 6 günlükkk 03 ocakta aşılama oldu bacummmmm
yazdım derdümü kuzucum okuuuuu arka sayfadaaa BHCG değerim hakkında bugünde test yaptık 5076 çıktıııı
yok canım be az deil yaaa iyi o 4.günde 4e katlamıs hemen hemennnnn
hicran
3-4 hafta 9-130
4-5 hafta 75-2600
5-6 hafta 850-20800
cnm seninki 5000 lerde ve dr 4 haftalık hesaplıyosa süper yaniii
4+6 gunluk 5. haftaya yani 5haftalığa tekabul edior mira kafaaa:mymeka:
askım benim test sonucunun olduğu kağıtta böle yazıyorrr
0-7 gebe diil
3 hf 5,8-71,2
4 hf 9,5-750
5.hf 217-7138
6 hf 158-31795
herşey süper kuruntu yapmaaa:mymeka:
benimkini de etkilememişşşşşşşşşş:tomato:
aynı konuda yollayamazsın başka bir konudaki yoruma yollayınca olur sanırım dimi miraaaaaaa
ya dilek abla nerde ben geliyom o yok ben giyom o burda ya offfffff hiç karşılaşamadık bu aralar ya
canım sağolun yaaa valla içimi rahatlattınız ben bu hafta biraz panik geçiricem sanırsam anlaşıldı ben örgü örmeye devam edeyim ancak stresi kaldırır herhaldeeee :roflol::roflol:
şu doktor sezeryandan çıksada rahatlasam biraz daha ama iyidir dediğiniz gibi yarından sonra hesaba göre 5 haftalık olcekmişşş yanii bakalımmm cumaya bidaha yaparız demişti doktorum bakalım ozaman ne çıkcakkkkkk ay bide iğne verdi bana kan sulandırıcı acayippp tırstım ya 9 ay yapılacakmış göbektennnn veya koldannnn aşılamada verilen iğneye benziyor ince bir iğneee
dilek abladan kastın
sılam mı cimbommu:uhm:
ya benim 22 sinde yaptığım test 1340 çıkmıştı busabah yaptığım 5076 çıktı doktoruma faksladım sonucu am ameliyattaymış çıkınca arayacakmışşş ay meraktan deliriyom nassı etsek acep yaaa nuray kıs sen az fena diil sin bu konularda acep nasıldır bizim değerrrr bana sanki az geldiiiii
ya dilek abla nerde ben geliyom o yok ben giyom o burda ya offfffff hiç karşılaşamadık bu aralar ya
bebeğimin ilk resmiiii kıslaaaaaaaaaarrrrrr maşallahhhh deyinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?