Aysonu Kizlari 2008

hicran
3-4 hafta 9-130
4-5 hafta 75-2600
5-6 hafta 850-20800
cnm seninki 5000 lerde ve dr 4 haftalık hesaplıyosa süper yaniii

yok canım be az deil yaaa iyi o 4.günde 4e katlamıs hemen hemennnnn

ay nebiliiim

15.01.08 ---- 31

18.01.08-----161

22.01.08-----1340

26.01.08-----5076

bu aralıklarlaaa yapıldı test ay inşallah normaldirrr dün doktor kese bira ufağa benziyor erken olduğundandır heralde deyince panikledim işte napiiim ayyyyy ayyyyyyy

herşey süper kuruntu yapmaaa:mymeka:

canım sağolun yaaa valla içimi rahatlattınız ben bu hafta biraz panik geçiricem sanırsam anlaşıldı ben örgü örmeye devam edeyim ancak stresi kaldırır herhaldeeee :roflol::roflol:

şu doktor sezeryandan çıksada rahatlasam biraz daha ama iyidir dediğiniz gibi yarından sonra hesaba göre 5 haftalık olcekmişşş yanii bakalımmm cumaya bidaha yaparız demişti doktorum bakalım ozaman ne çıkcakkkkkk ay bide iğne verdi bana kan sulandırıcı acayippp tırstım ya 9 ay yapılacakmış göbektennnn veya koldannnn aşılamada verilen iğneye benziyor ince bir iğneee

niye kanında sorunmu var seninkiiiiiiCADIARZU

hehehe kız ayaz sana ben boşda yollayabilirsin demiştim dimi pardon kusura bakma canım ya özür dilerim kızlar ben yanlış yönlendirdim arkidişi:))))

kızlar sabah bi müşterim geldi
bayan fotorafcılığa başlamış
hamileliğin son haftası doğum ve bebeğin foto sunu çekiyomuş ne güzel dimi yaaaaa 40 poz 250 ytl albüm ve cd dahil

süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance::dance::dance:

ya dilek abla nerde ben geliyom o yok ben giyom o burda ya offfffff hiç karşılaşamadık bu aralar ya

burdayım gülüm beni soruyorsan şayet:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…