Aysonu Kizlari 2008

canım benim ek gıdalara başladıgından itibaren herşeyi vermeye çalış ayırma gerçi nurayımda haklı çocuktan çocugada degişiyor bizimki şimdilik hiçbirşeyi ayırt etmiyor herşeyden vermeye çalışıyorum. bizle birlikte kahvaltı yapıyor yemek yiyor.
aaaa aslım çıkmışş gezdir bakalımmm
gezdim sayılırsa işte gezdim geldim az aşagıda komşu kızları ile oylattırdım o kadar.gene kavga ettik bizimkiyle evden çıktı gitti.
işte ne güzel arkadaşım ben size sürekli anlatıyorum biliyorsunuz benim durumumu ne güzel eşin yardımcıymış. maddi sıkıntı gelir geçer güzelim inan güzelim bak ben çalışıyorum ama aileyiz biriz diye hiç köşeye atmadım şimdiye kadar ama atmak gerekiyormuş onu çok iyi anladım. şimdide kendimden geçtim ne istiyorsam herşeyi oglum için istiyorum. hergün okula gidiyorum kıyafetlerim denk gelmiyor kıyafete ihtiyacım var almam lazım maddiyat bırakmıyor. giydigim 2-3 kıyafetimede karışıyo yok o açık bir daha onu giyme varda ben giymiyorum yaa sinirr lmaz: kızlar kusuruma bakmayın içim o kadar doluki ne yapayım sizlerle paylaşıyorum bazen gülüp geçsemde aslında içim aglıyor. mafoldumben
kuşum bende kredi için başvurdum ama bankalar vermedi neymiş kredi kartımı bir ay geç yatırdıgım için sonuçta maaş hesabımdı ama bizde çok darlandık ne yapacagım yapacagız bilmiyorum memlekete de gidiyorum izmirede gidecegiz ama bakalım nasıl yapacagım edcegim ama neyle bilmiyorum Allah büyük. zemuszemus
kardeşim gelmediiii aliiiii ağlıyooo ne yapacam ben yaaa bunlaaaa hep ağlıyorr
oyy kıyamam dırımımmm Allah kolaylık versin canım benim.

aslim yaa Allah yardimcin olsun neden boyle davranio esin yaa onceden iyiydi herhalde
haklisin zor gunler icin kenara para atmak sart
bz de 5 kurus koymadik onun sıkıntısını cekiyoruz
ama akıllandım bundan sonra farklı olacak insallah
dırım bu aliş nie boyle kızz AlaAllaaa

ona sorarsan canım ben suçluyum bir insan ne yaparsa yapsın hepmi suçlu olur onu anlamıyorum en nefret ettigimde beni herkesin yanında küçük düşürmesi,bana çocukmuşum gibi muamele yapması sinirimi bozuyor lmaz:
güzelim çevremdekiler bana çok söylediler halende söylemektelerde olmuyor borçlar peşimizi bırakmıyorki ucu ucuna yetiştiriyorum parasal konudada güzelim herşeyde olldugu gibi kendime beş kuruş harcamam onda bile ne yapıyorsun parayı oluyor yani o kadar çok şey varmı içimi acıtan sıkan amann neys boşverin ruhum sıkılyor daralıyorumm ben neşeli olmayı hayat dolu olmayı seviyorum gülmeyi hayatı seviyorum o yüzden kendimede kızıyorum niye sıkıyorum oldugu yere kadar diyorum. herşeyi zamana akışına bıraktım. tek bildigim herşeyim oglumm başkada birşey degil güzelim.

umarım duzelır aslıcım
anlattıkların hic hos seyler deil
eşin niye bu kadr ustune gelio anlamıyorum
insallah kendine gelirklava:

umarım duzelır aslıcım
anlattıkların hic hos seyler deil
eşin niye bu kadr ustune gelio anlamıyorum
insallah kendine gelirklava:
bilmiyorum niye ama bende düzelmesini istiyorum kim isterki yuvasının yıkılmasını. amann boşver kuşumm eee izmirde havalar nasıl. bu arada urla ile sizin oralara gelmek kolaymı.

insallah düzelir bitanem hep mutlu ol insallah:Saruboceq:

urladan üçkuyulara dolmuş varmış eşim dio taş çatlasa yarım saat diyo
ordan da buraya yarım saat otobusle

insallah düzelir bitanem hep mutlu ol insallah:Saruboceq:

urladan üçkuyulara dolmuş varmış eşim dio taş çatlasa yarım saat diyo
ordan da buraya yarım saat otobusle
hepimiz mutlu olalım canım benim herkes mutlulugu huzuru hak ediyor. hayatt herşeye ragmen güzel herşeye çok şükürr. opuyorumnanaktan
yani oraya gelmem iki vesait toplam bir saat.

bıze de orumcek ve mama sandlyesı lazımm

ben bayıldım herşeye heves ediyorum ya bakalımm. bizim örümcegimiz varda mama sandalyesi almadım canım ben. yanıma oturtuyorum biz yerde yiyoruz masada var ama ozanla yerde rahat olur diye yerde yiyoruz. yada yürütecindeyken yediriyorum. bizim bol miktarda askılı çıtçıtlı bodylere ihtiyacımız var.

kuşumm ben kaçar çok uykum geldii yarın görüşmek dilegiyle çok çok öptümm meyramıda öpüver güzelim.iyi geceler tatlı rüyalar.

şakaaa gibi yaaa deli olacam birsürü şey yazdım bir tuşa deydi elim gitti hepsiii

neysee günaydın .....aksam koyu sohbet varmış ben gelemedim ardeşimdeydi pc daha istemedim hödük hödük konuşuyor çünki zaten alişe hiç durmadı nuray kuşum alişin gazı var ama çıkmayan bir gaz bu sanırım devamlı alttan gaz çıkarıyor ama yok üstelik kabız yapmayan gaz yapmayan mama veriyorum.....gaz ilacıda kar etmiyor aksam en son calpol verdim yıkadım yok susmuyor
halamlar geldi halam onla bir iki konultu sonra ayağında salldı uyudu biri onla konuşurken pür dikkat dinliyor o zaman gaz yok anlamadım yaa....halam uyuttu koydu koltuğa 10 dk.sonra uyandı hemen aldım ben salladım uyudu çok şükürki gece 11 de yattı 3 de kalktı mama için mamasını da hepsini yedi
yerken uyudu gözleri kapalı gaz çıkardı altı değişti ...bende hemen uyudum 1 saat sonra ömer kalktı ona mama yaptım yedirdim gaz çıakrdık alt değişimi ömer hemen uyumadı tabii azcuk meme tıktım ağzına uyudu sonra 6 da kalktım aliş acıkmış mama yaptım anneme sattım şimdi ikiside uyuyor
ömeri doyurdum buraya zıpladım bende .......anlamadığım şey alişin gece gazı oluyor gündüz hiçbişeyi yokk.....enteresan herkesee bi halleyy oluyoooopuyorumnanaktan

aslım cnm güsel annem ,sana güsel annem diyorum ya sen gerçektende anne olarakda bence arkadaş
oalrakda çok güsel iyi bir kişisin yüzünden belli oluyor iç güzelliğin....
sen bence haketmiyorsun bunları cnm evlilik çok zor kurulan bir kurum bence bide o evlilikden çıkmak
insanı sudan çıkmış balık gibi yapar heralde...ama sudan çıkmış balık gibi olmamak adına balık
hafızasındada yaşam sürülmez...eşin sana hem açık diye kıyafetine kızıyor hemde olmadığını görmüyo
maddi sıkıntıları beraber göğüsleyeceksiniz ok. ama erkek kadından daha çok düşünmeli
seni sıkmamalı ...ben eşimden böle gördüm o bana teklif etti doğum yaptın kıyafet alalım diye ben istemedim ben kilo verecem eskileri giyecem didim ama bu yaz zor bir elbise aldım kendime oda bana tunik almış eskilerden bir iki bişeyde oluyor işte......diyeceğim o ki kendi bu kadar yıpratma
olan sana olur ozana sağlıklı bir anne kalmaaz benim annem bakırköyede gencecik yaşında yattı ama boşa değil 17 yaşındaki bana olan oldu10 yaşındaki kardeşime olan oldu
babam değişti ama annem gitti vs.vs.......
kimse senden değerli olmaz cnm bu olaya böyle bak ben böyle yapıyorum....

nuray kuşşş örümcek ne???
bu arada biz mama sandalyesi alamayacaz ikisi 400 tl yapıyor evdede yer yok zatiii
yürüteçde alamayacaz evde ikisi dolanırken çarpışırlar evim çok küçük o yüzden olmaz gibi
bizde yerde yeriz o iyi fikir bakkk hehehe

kızlar benim ömerim tükürük yapıyor dudağının ucuna getiriyor bu ne yaa ikibuçukaylık çocuk bu yaww

günaydın ben geldim kızlar kuşum dün bi akıllıydı maşallah diyim
akşam saat 9 da bir uyudu sadece emmek için kalktı alkisalkisalkis

bugün evdeyiz bi ara markete çıkıcam sadece geçmişi okumadım bi okuyam belki birileri gelir

anammm kimseler gelmemiş bugünn benim komşularım vardı yeni gittiler sayılır dırımımmm canımm senin güzelligin güzel arkadaşımm bende hep öyle diyorum ama yine aklıma geliyor güzelim hiçbirşey kendimizden daha önemli degil gerisi boşşş. amann takmayalımm boşverinnn hayatt çok güzell haydii hoppa :dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…