canım benim ek gıdalara başladıgından itibaren herşeyi vermeye çalış ayırma gerçi nurayımda haklı çocuktan çocugada degişiyor bizimki şimdilik hiçbirşeyi ayırt etmiyor herşeyden vermeye çalışıyorum. bizle birlikte kahvaltı yapıyor yemek yiyor.cnm benimm ben ikisinide kendi haline bırakıyorum ama aliş durmuyor ömer tosbişim allahtan sakinn...........bu velet çok fenaa çokkk
tatil işimiz anlattığım gibi kuşummm seneye allah izin verirse bizi ayvalığa götürecek eşim turla .....bebeklerr 15 aylık olcak acep yerlermi otelden yiyecek yaaa orası beni düşündürüyorr sadecee
gezdim sayılırsa işte gezdim geldim az aşagıda komşu kızları ile oylattırdım o kadar.gene kavga ettik bizimkiyle evden çıktı gitti.aaaa aslım çıkmışş gezdir bakalımmm
işte ne güzel arkadaşım ben size sürekli anlatıyorum biliyorsunuz benim durumumu ne güzel eşin yardımcıymış. maddi sıkıntı gelir geçer güzelim inan güzelim bak ben çalışıyorum ama aileyiz biriz diye hiç köşeye atmadım şimdiye kadar ama atmak gerekiyormuş onu çok iyi anladım. şimdide kendimden geçtim ne istiyorsam herşeyi oglum için istiyorum. hergün okula gidiyorum kıyafetlerim denk gelmiyor kıyafete ihtiyacım var almam lazım maddiyat bırakmıyor. giydigim 2-3 kıyafetimede karışıyo yok o açık bir daha onu giyme varda ben giymiyorum yaa sinirrdırım yapabılırz dıosan git o zaman kusum degısıklık olur
dimek gulben dourmus hee
gecen odul torenıne cıkmıstı zatı davul gibiydi
aslıcım eşim cok iyi Allah icin
beni hic uzmuyo ne desem yapar iş güç hizmet beklemez aksine kendisi yapar cocukla ilgilenir vs vs
sıkıntı olunca monotonlastık ot gibi olduk ondan sıkılıyorum
bakma sen bana işte evde durmaktan bir de ustune maddi sıkıntı olunca psikolojm bozuldu benim:gitme:
oyy kıyamam dırımımmm Allah kolaylık versin canım benim.kardeşim gelmediiii aliiiii ağlıyooo ne yapacam ben yaaa bunlaaaa hep ağlıyorr
aslim yaa Allah yardimcin olsun neden boyle davranio esin yaa onceden iyiydi herhalde
haklisin zor gunler icin kenara para atmak sart
bz de 5 kurus koymadik onun sıkıntısını cekiyoruz
ama akıllandım bundan sonra farklı olacak insallah
dırım bu aliş nie boyle kızz AlaAllaaa
bilmiyorum niye ama bende düzelmesini istiyorum kim isterki yuvasının yıkılmasını. amann boşver kuşumm eee izmirde havalar nasıl. bu arada urla ile sizin oralara gelmek kolaymı.umarım duzelır aslıcım
anlattıkların hic hos seyler deil
eşin niye bu kadr ustune gelio anlamıyorum
insallah kendine gelirklava:
hepimiz mutlu olalım canım benim herkes mutlulugu huzuru hak ediyor. hayatt herşeye ragmen güzel herşeye çok şükürr. opuyorumnanaktaninsallah düzelir bitanem hep mutlu ol insallah:Saruboceq:
urladan üçkuyulara dolmuş varmış eşim dio taş çatlasa yarım saat diyo
ordan da buraya yarım saat otobusle
bıze de orumcek ve mama sandlyesı lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?