Aysonu Kizlari 2008

kızı yıkamam lazım
her tarafı mama oldu
bir de kustu simdi nedense
hic kusmaz normalde
sasırdım
sonra da sut verecgm vaktı geldi
pc acık brda olursan yazısırıs kusum

ayyy kendime bir kavgaluuu konu daha buldum beeee evimevim güsel evimde
bi kız vardı bir derdim köşesinde bir sene önce konu açmıştı yeni evliydi kocası onu aldatmış adamı takip etmiş ve taaa nişanlıyken olan bbişeymiş kız anlamamış o kadındanda çocuğu bile olmuş vs.vs
işte kız şimdi yeni yaşamım evim demiş evini sergilemiş kız sağlıkcıydı sanırım
yeni evli olduğundan takılarını vs. aldı evde babasınınmı neydiii herneyse durumu iiyiydii yaniii

şimdi kız dayısının evinde oturuyormuş dekore etmiş bir dergi resimlerini çekmiş yok kıza ev senin değil yok evi bi tarftan alt kat bi tarafdan üst kat ...ne iş yapıyorsun???
ev resimleri profosyönel çekim vs.vs.
kzı baştan belirtmiş bir dergi dekore etti orjinal resimler pc olduğundan onları koydum demişş tabiki bir iki rutuşş var ............üleynnn biz karılar ne kadar fenayızzz

ayyy benim aliş çok fenaa eve gidince inş.uslu durur yoksa illa birini istiyor yanında tenime değecek illa yoksa uyumuyor şimdi yüz üstü yatırdım ikisinide sesleri kesildi alişimin çok gazı var gaz ilacı vs. para etmiyor osurdukca susuyor ama hepsi gitmiyor dimek tam gazman yaaa

nurişim biz sanırım gidecez kerpeye halamla konuşacam annem yok gelmeyelim diyecem
bakalım eğer o aaa olurmu kızım gel ne olacak biz bakar ederiz derse gidecem
ama yaaa vs. ağzını burnunu eğerse heç gitmeyecem burada gezecez çocuklarla .....
ben düşündüm evdede iş yapacam oradada evdede gezmek kısıtlı olacak oradada en azından aksam 4 gibi alırız puseti çocukları koyarız sahile ineriz bir iki ben girerim denize babası bekler bir iki o girer ben beklerim eve gelincede ilk o duşu alır bebeleri bekler sonrada ben çok kalmayız denizde oranın havasıda güsel benim veletler gezmeye gidince uyuyolar evdeki gibi feşel oluyolar ....

ben geldim şekerlerim kusuruma bakmayın burdayım dediydim ama ogluşun yanına gittim uyuya kalmışım tekrar. babamızda evde şuraya gidelim diyorum yoki.
nuray kuşumm üzüldüm canım maddi sıkıntılar gelir geçer güzelim sizin birbirinize destek olmanız gerekiyor eşinin uyumlu oldugunu düşünüyordum ama canımm degilmi. güzelim esnaflık zor iş kendi annem ve babamdan biliyorum gerçi işleri iyiydide babam krizlerden çok etkilenmişti. şimdi emeklilerde.
çalışmayı istiyorsan bencede kendi işini kurma imkanında varsa kur güzelim ne güzel birşeylerle ugraşmak insana her zaman iyi geliyor.
dırım kuşum amann yaşlı insan işte boşver söylesin dursun. birde siz hangi topiclere gidiyorsunuz söyleyin bakem bende bakem bir.

dırımcım bak sen alişe kızz aslında biraz rahat bıraksan hiçmi durmuyor yoksa sana zorluk olur kuşumm. tatil konusunda bencede gidebilirseniz gidin canım benim.

anamm dırımım pek erken dogurmuş o bir iki haftadır programlara çıkmıştı tabi çocuklar bekleyememiştir gelmişler demekki ne diyelim Allah kurtarmış analı babalı büyüsünler inşllah.
kızlar ben gidiyorum biraz ogluşu gezdireyim.

dırımcım bak sen alişe kızz aslında biraz rahat bıraksan hiçmi durmuyor yoksa sana zorluk olur kuşumm. tatil konusunda bencede gidebilirseniz gidin canım benim.

cnm benimm ben ikisinide kendi haline bırakıyorum ama aliş durmuyor ömer tosbişim allahtan sakinn...........bu velet çok fenaa çokkk

tatil işimiz anlattığım gibi kuşummm seneye allah izin verirse bizi ayvalığa götürecek eşim turla .....bebeklerr 15 aylık olcak acep yerlermi otelden yiyecek yaaa orası beni düşündürüyorr sadecee

dırım yapabılırz dıosan git o zaman kusum degısıklık olur
dimek gulben dourmus hee
gecen odul torenıne cıkmıstı zatı davul gibiydi

aslıcım eşim cok iyi Allah icin
beni hic uzmuyo ne desem yapar iş güç hizmet beklemez aksine kendisi yapar cocukla ilgilenir vs vs
sıkıntı olunca monotonlastık ot gibi olduk ondan sıkılıyorum
bakma sen bana işte evde durmaktan bir de ustune maddi sıkıntı olunca psikolojm bozuldu benim:gitme:

Son düzenleme:
nurişş kuşum herşey maddiyattan ileri geliyor insan standartlarının altına girince fena oluyorr
yoksa kocişin iyi öle deme birdaha yaww üzüldümm

ben kaçacam cnm kardeşim geliyor pc ister şimdi tartışmayım yimekde yiyecem tabi alişden fırsat kalırsa yaaa herif ayağımda uyuyor ama yatıırınca ağlıyorr

kusum 15 aylık yemeyebilirler daha kucuk olcaklar
bi de tab,i onu catalla ezip mıncık mıncık yedirceksin valla ugrastırıolar
hele de istahsız olurlarsa işin zor
2 bebeyi beslemekten kendin yiyemezsin kızzzzzzz:roflol:

kusum 15 aylık yemeyebilirler daha kucuk olcaklar
bi de tab,i onu catalla ezip mıncık mıncık yedirceksin valla ugrastırıolar
hele de istahsız olurlarsa işin zor
2 bebeyi beslemekten kendin yiyemezsin kızzzzzzz:roflol:

dimeeeeee o kaderr para verecez veletler yemeyecek heee mamamı taşıyacaz yaww ne yapılır acaba

kendim yemesemde olur kızz zayuflarım hala kilo veremedim ben zatiii verdiğimle kaldım

göbişim yavaş yavaş toplanıyorr ama şişme çok niden anlamadım

dün yemek yedik dolaşıyoruz bide ne göremmm hastanede yatarken bize bakan ebe o kızın nöbetinde sancılandım hehehe kız hemen tanıdı beni kaynanası görümcesi vardı yanında düğünü olacak alışverişe çıkmışlarr

saol kusum arada bir geliolar bana
haklısın hersey maddiyata dayanıyo
parasız saadet olmiyy
insan birbirine sarıyor işte:1no2:

valla onu şimdiden dert etme
bakalım yeme alıskanlıkları nasıl olcak
eltimin kızına gecen haftaki yemekte 3 kişi sırayla yedirdi
kaynanam geldi yedirdi aahhh sırtım agrıdı
eltim geldii aaahh belim koptu
sonra iş kaynıma kaldı:roflol:
yani 3 kişiyi hakladı kız
ama kimi cocuk cok gusel yio
o zamanki duruma gore bakar karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…