tabıkı gencsin deli olma
umut kesmek icin coook erken
milet 35inden sonra yapıo
igne ile kaliteli yumos elde edilirse catlar niye catlamasın
senin tek ihtiyacın iyi bir tedaviii
gençmiyim bilmiyorum nuniş yaaaa 28 e giricem ben çok büyüdüm bebek istiyorum onunla büyüyüm istiyorum
offf ya benim yumurtalarım çatlamıyoya ona çok canım sıkılıyo benim işte yani bilmiyorum nuniş işte borçları beklemekte ayrı bi sıkıntı benim biran evvel olsun istiyorum aylar değil günler geçmeden o kadar sabırsızımki offf aman işte
sanada çok üzüldüm canım arkadaşım uzaklaşma koçişinden uzaklaştıkça soğursunnn
aşkunu hatırlaaaaa
güneş gelmişşşşşşşş
yazsana anlatsana canım nasıl oldu nasıl ogrendin keseyi gordun mu vs vs
dırım kuş antalyalı tatos neden gelmiomus
bizi beenmiyor muymusklava:
hamileim dedi bidaha da ugramadı :mymeka:
gunesim tedavi olmus muydun bu ay
oo daha cok yeniymiş
yelizz sen bu sayfaya gelirmiydin yaw:1shok:
cok sasırdımmmm
gunes onu sana yazmadım mefayo icin yazdım canım
herkes birer birer yokoldu eski gunlerimizi ozluyoruz dogal olarakkk
kuşummm fatoşa çok sordum ben bastan artık sormuyom yaa kimseye neden gelmiyom demek istemiyorum ...............
yeliz kim leynnn
kısmet buguneymiş diyelim o zaman:lepi:cnm ben gecen yil araliktan bu yana tedavi oluyodum en son asilama yapildi bana tutmadi sonra bnm adet gelmedi test yapim dedim pozitif cikti iste ha bu zamana kadar rahim filmi cekindim bide dostinex diye bi ilac kullandim esimede salovit diye bi ilac vermisti her hafta asilamaya karar verince igne yapti dr boyle kusum
men geldim dertleşilmiş misafir geldi oğluşlarıma güzel şöle iki battaniye gelmiş halamda burada
bugün çok üzüldüğüm bi haber aldım dün aksam karsıdaki hala gittim göğüsünde bişey vardı
bugün patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapi olacak morelinizi bozmayın diyor
ama çok üzüldüm işe yaramaz bir oğlu var eniştemi yıllar önce kaybette oğlu benle yasıt bi baltaya sap olamadı .....bilmiyorum ne yapacaz.........canım çok sıkıldı...
fake gelmiş .....nuriş cağrınca gelmiş.......ben elimden geldiği kadar buradaki arkadaslarımı arıyor soruyorumki malesef aynı ilgi ve alakayı görmüyorum hoşşş ben ilgi ve alaka görmek içinde arayıp sornuyorum....merak ediyorum .........hayat bana ne getirirse getirsin engel olmuyor bazı şeylere
ve ben buradayım hep......fake cnm sadece duacı olabilirim sana rabbim dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?