Aysonu Kizlari 2008

off yoruldum bee cok gec kaldık 12bucuk 1 arası yedırıordum neyse artık

ara sıra kafama esıo işte fekocum bilmiorum kafam karışıkkk

tabıkı gencsin deli olma
umut kesmek icin coook erken
milet 35inden sonra yapıo
igne ile kaliteli yumos elde edilirse catlar niye catlamasın
senin tek ihtiyacın iyi bir tedaviii

tabıkı gencsin deli olma
umut kesmek icin coook erken
milet 35inden sonra yapıo
igne ile kaliteli yumos elde edilirse catlar niye catlamasın
senin tek ihtiyacın iyi bir tedaviii

neye ihtiyacım var bilmiyorum nuniş inş daha çok bekletmez bebeğim beniii
ben şimdi namaz kılıcam senin içinde dua edicemmm sonra yine görüşürüzzzz
öp seni ve minişini

cnm bnm bu kadar uzulme bende 28 ime girecektim yas 30 a geliyo bi bebis yok derken hic ummadgim anda ogredim hamileligimi hep kactim sadece oyun kulubunde takildim ama kacmak care degil sadece dua et ben hergun dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin allahim birgun sende hamileyim basligi acacaksin

güneş gelmişşşşşşşş
yazsana anlatsana canım nasıl oldu nasıl ogrendin keseyi gordun mu vs vs

cano nasil oldu hala soktayim sabah esime hicbisey soylemeden test aldim isyerinde yaptim baktimki pozitif sasirdim hemen patrona iyi degilim diye soyledim ciktim sonra bi test daha yaptim oda pozitif aksam esime testleri hediye paketi yaptim ama nasil sevindi sonra bu sabah kan testi yaptirdim oda yarin belli olcakmis dr de pazartesiye gel dedi 6 hafta olsun daha iyi anlariz fln dedi iste boyle

dırım kuş antalyalı tatos neden gelmiomus
bizi beenmiyor muymusklava:
hamileim dedi bidaha da ugramadı :mymeka:

ask olsun nurayim benim icin siz cok ozelsiniz ilk size haber verdim zaten onceleri gelmeye cesaretim yoktu cocuk lafi duyunca kotu oluyodum hayla inanamiyom varya

men geldim dertleşilmiş misafir geldi oğluşlarıma güzel şöle iki battaniye gelmiş halamda burada

bugün çok üzüldüğüm bi haber aldım dün aksam karsıdaki hala gittim göğüsünde bişey vardı

bugün patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapi olacak morelinizi bozmayın diyor

ama çok üzüldüm işe yaramaz bir oğlu var eniştemi yıllar önce kaybette oğlu benle yasıt bi baltaya sap olamadı .....bilmiyorum ne yapacaz.........canım çok sıkıldı...

fake gelmiş .....nuriş cağrınca gelmiş.......ben elimden geldiği kadar buradaki arkadaslarımı arıyor soruyorumki malesef aynı ilgi ve alakayı görmüyorum hoşşş ben ilgi ve alaka görmek içinde arayıp sornuyorum....merak ediyorum .........hayat bana ne getirirse getirsin engel olmuyor bazı şeylere

ve ben buradayım hep......fake cnm sadece duacı olabilirim sana rabbim dayanma gücü versin

kuşum ne desem bilmemki
kanser cok buyuk illet
Allah şifa versin demekten baska bisey diyemiorm

demek ogluslara hedaye geldialkisalkisalkis
gule gule kullansınlarrr

kuşummm fatoşa çok sordum ben bastan artık sormuyom yaa kimseye neden gelmiyom demek istemiyorum ...............

yeliz kim leynnn

gunesim tedavi olmus muydun bu ay

oo daha cok yeniymiş

yelizz sen bu sayfaya gelirmiydin yaw:1shok:
cok sasırdımmmm

cnm ben gecen yil araliktan bu yana tedavi oluyodum en son asilama yapildi bana tutmadi sonra bnm adet gelmedi test yapim dedim pozitif cikti iste ha bu zamana kadar rahim filmi cekindim bide dostinex diye bi ilac kullandim esimede salovit diye bi ilac vermisti her hafta asilamaya karar verince igne yapti dr boyle kusum

kuşummm fatoşa çok sordum ben bastan artık sormuyom yaa kimseye neden gelmiyom demek istemiyorum ...............

yeliz kim leynnn

sen de haklısın
sor sor sonuc aynı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama onceden hanı bebek olayını takıodu fılan
ee simdi hamiş yine gelmio ondan didimdiii
yeliz sayfayı actıgımız ilk zamanlar gelenlerden biri..
oyle cok kişi geldi gittiki hatırlamamak normal
ama ben yelizle baya yazıstım ondan unutmadım yani..şutarafagitti

kısmet buguneymiş diyelim o zaman:lepi:

hosgeldin cnm bnm balkaymaklar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…