bebekım ıyı cıkar ınsallah
bacım ınekler bebege sut olsun dıye mı yaratıldı:)))
anne sutu dıye bırsey neden var o zaman
ınek sutu ınek yavrusuna gore
ınsan yavrusuna uygun deıl hazmı zor, alerjık,icindeki madde oranı anne sutunden cok farklı
iyi br alternatif deil yani..
mamalrın icerigi anne sutune yakın
ve sindirim sistemini destekleyici maddeler var icinde
ona ragmen bebekler kabız oluyor inek sutunu icse nolur kimbilir
ayyyyy kızlar annem pirinci hasladı blendırla ezdik süzgeçle geçirdik küçük tencereye çok az şeker ama annem dio çokkkk azz
aliş 225 cc yedi bee bayıldı pompişş
hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başınaakizar hamileyim 2 yildan sonra sukurler olsun baya bi tedavi oldum ama allahim fazla ugrastirmadi sukurler olsun
hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başınaa
:)) çok güzel açıklama yapmışsın:))))) doğru söylüyorsun...ama eskiden köylerdeki kadınlar ne yapıyordu?? bende bunları mmerak ediyorum mesela anne sütü alamayan bebeğe ne veriyorlardı??? sütü suyla karıştırıyorlardır büyük ihtimal ..başka nasıl besleyeceklerki bebeklerini...bilmiyorum ..hee birde çilekde 1 yaşına kadar yedirmeyin diyorlar..bunun hakındaki düşünceleriniz neler kızlar??
saolun kızlar inşallah tyemiz çıkacak..sorma birsoş birde fermolojimi ne bide oraya gidecez yarın ultrosondaki dr neymiş böbreyinde iltihaplanmamı ne görmüş falan filz idrarları tertemiz. hatta gibi diyor ..yok anam küçücük bebeği alt üst ettilerde sabrediyoruz eşimle yarın bişi çıkmazsa böbrekdedde dr lara kızacaz artık ne ya bu diyeee...resmen denek yaptılar...küçücük organ zaten bişilere benzetmeye çalışıyorlar...hayıorlısı olsun bakalım..iltihap varsada antibiyotikle düzeliyormuş...hayırlısı ebnde birazdan yatacam...okuyum biraz sizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?