Aysonu Kizlari 2008

ayyyyy kızlar annem pirinci hasladı blendırla ezdik süzgeçle geçirdik küçük tencereye çok az şeker ama annem dio çokkkk azz

aliş 225 cc yedi bee bayıldı pompişş

selam kızlarr ben geldim ve kimsecikler yok anam geldi o yüzden onlardaydım eve yeni geldim anamla hasret gideriyordum tabii oda torunlarıyla =)) umarım herkesler iyidir

hoşgeldin hicrancım özlemişsindir şimdi anacığınıı di mi yaww,
bende yarın annem ablam enişten dişçiye gidicez annem Ahsene bakıcak ay çok korkuyorum yaaaa
,ama kilise gitmeden önce halletmeliyim bu işi

:)) çok güzel açıklama yapmışsın:))))) doğru söylüyorsun...ama eskiden köylerdeki kadınlar ne yapıyordu?? bende bunları mmerak ediyorum mesela anne sütü alamayan bebeğe ne veriyorlardı??? sütü suyla karıştırıyorlardır büyük ihtimal ..başka nasıl besleyeceklerki bebeklerini...bilmiyorum ..hee birde çilekde 1 yaşına kadar yedirmeyin diyorlar..bunun hakındaki düşünceleriniz neler kızlar??

saolun kızlar inşallah tyemiz çıkacak..sorma birsoş birde fermolojimi ne bide oraya gidecez yarın ultrosondaki dr neymiş böbreyinde iltihaplanmamı ne görmüş falan filz idrarları tertemiz. hatta gibi diyor ..yok anam küçücük bebeği alt üst ettilerde sabrediyoruz eşimle yarın bişi çıkmazsa böbrekdedde dr lara kızacaz artık ne ya bu diyeee...resmen denek yaptılar...küçücük organ zaten bişilere benzetmeye çalışıyorlar...hayıorlısı olsun bakalım..iltihap varsada antibiyotikle düzeliyormuş...hayırlısı ebnde birazdan yatacam...okuyum biraz sizi:))

neyse kızlar bende gidip yatam açıkla birsoş yarın okuyacam o princi kime neden öyle yaptığınızı merak ettim ..

kizar hamileyim 2 yildan sonra sukurler olsun baya bi tedavi oldum ama allahim fazla ugrastirmadi sukurler olsun

yaaa kızlar zehir vermedik bildiğiniz pirinci aldık haşladık küçük bir tencerede sonra çorba gibi yaptık içirdik bişey olmaz ne olacak yaa......annem bize çok yapmış kardeşime özellikle

ve kuzenimin eşi ikinci aydan beri veriyor doktor bile şaşırmış çok iyi gelişimi demiş..............

ve birkere verecez doktorada soracam bunu

günaydınnnnn kızlarr güneşimmmm tebrik ederim seniiii

yaa aksam ben yokken misafir gelmiş neşeye aldığım hediyeyi çocuk kutusu ile oynarken yırtmış kağıdınıda yaa uyuz oldum yaa adet oldum diye gitmek istemedim aaaaaaaaa önem veririm yaaa

evet tatlim sulandirip icirmek lazim
yani mecbur kalinca tabiki cocuk ac kalamayacagina gorre verilir
ama bebis dogru beslenmis olmuyor o sekilde
metabolizmasina da agir gelio vermemekte fayda var
cilek de alerji yapma ihtimali cok yuksek bir meyve ondan yedirme diorlar canim
ama zarar vermiorsa yani yuzu gozu kizarmiorsa verilebilir bence

Son düzenleme:
gunesim hamileymiss
ben de tesadufen sayfasina baktim hamileyim yazmis
sonra baktim buraya yazmis vefali arkadasima.s.
cok cok tebrikler gunescim Allah tamamina erdirsin

yaaa süt mevzusu konusunuda okudum ben ben şuanki şartlarda vermem

bebelac en uygun mama alır veririm bende zaten alerji var bu demek oluyorki çocuklarımdada olabilr bide inek sütü ile tetiklemek istemem

the end....

dirim kus pirinc nerden cikti yaw
ilk defa duyuyorum
oyle kocaman kase corba yapilip verilmez kizzz
sebze corbasina azcik atilir o kadar
o da en son asamada baslangicta deil

pirinc unu ile muhallebi yapilir ki o bile en fazla 100cc verilir ve hemen verilmiyor muhallebi.yavas yavas ek gidada alistirilir
tahil agir gelebilir
cok acayip kilo yapar ancak yoksa besleyiciligi yok
mamada zaten nisasta var karbonhidrat ihtiyacini karsilior
fazlasi cocugu ancak sisirira.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…