günaydınlarrr...........biz kalktık zaten uyusak şaşrdım ben yaaa herifler kaçta yatarsa yatsınnn 8 de uyanıyolarr........gün içinde kapatıyolar açığııı ama biri uyuyor diğeri uyanıyor ikisi aynı anda uyumuyorrr
olan bana oluyor ..............dün gece eve geldik babamız geldiii bizi aldı eve geldikk....giderken tezgah bulaşık doluydu makinadada yıkanmışlar vardıı aman sesiz sesiz makinayı boşalttım pisleri koydum tezgah dolu sahur hazırlayamazdım ..........neysee bi baktım aksam su bitmiş sürahi dolu vs.bu arada alerjik astım aşım annemdeydii onu aldımaşı olacam çünkii onun buzla dolaşması lazım aman dedim hemen eve gidecez bişey olmaz dedim sırt çantasının kenarında file kısımlar var oraya koydum çocukların surubu ile eve geldim çantaları yerleştiriyorum ilaç yokk kafayı yiyecem heryeri boşalttım yokkkkkkkkkkkkkk.........kahroldum inanın bir dozu 25 tl 4 doz vardı 100 tl 2,5 aylık aşımdı o benim şöförü aradık saat 12 geçiyordu adamcağız evden inmiş arabaya bakmış yok dedi....anneme diyorum bakıyor yok.....allahım diyorum helal para ile aldık neden böle oldu diye içimden konuşuyorum...hayır ilaç soğukta durmalı yoksa bozulurrr ondan telaşımm...bulamadık yattık rüyamda çocukların ilaç kutusuna koyduğumu gördüm .....sabah kalkarkalkmaz oraya baktım orayadıı ve serin yerdeydii
inanın o kadar mutlu oldumkiii anlatamam ağlayacaktım...eşimi aradım dedim böle böle ben sabah baktım yoktu dedi orada buldum işte dedim.....
neyse çok mutlu oldumm ...
evimizdeyiz bu gün sadece yemek yapacam h.sonu evi temizleyeceğimm