Aysonu Kizlari 2008

merhabalar arkadaşlar ben geldim bugün geldim evime nihayet kardeşimi evine bıraktık anam kalıyor yanında yarın görümce kaynana tarafına gidecek bir hafta kalacak bizde kendimize gelmeye çalışıcaz artıkk bebek iyi kontrolde bugün dr düzeliyor dedi nihayt içimiz rahatladı velet bizi üzdü biraz ama çok şükür geçti.ama bizde bittik yanii.
eve geldim ev temizle çamaşırlarla uğraş kızı yıka kendin yıkan iftar derken mafiş durumdayım kollarım kalkmıyor inanın yazmak için zorlanıyorum.yarın gelirim burda olan olursa artık görüşürük kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Hicranım papatyam tekrar geçmiş olsun minik kuzu inşllah saglıgına kavuşur en kısa zamanda.sende kendine dikkat et kuşumm.
Eee kimseler gelmemiş buraya huhuu hanımlar burayı çok boşluyorsunuz. Nurayım kuşum nerelerdesin iyimisin bir ses verr.

günaydın kızlar hicranım yawww kardeşin sizi baya yorduu valla ben ondan saha kötüydüm kimse olmayınca dikişili dikişili dolandım.........alişdede sarılık vardı ne çok uğraştım evde uyuyor mama yemiyor vs.bide üstüne yanlızlık çok zor günler geçirdim yani....çok şükür geçti herşye onunda geçecekk oğluşu ile oynaşırken böyle konuşacakk

aslı cnm iki gün önce ben konuştum o tlf sesizde tutuyor kız uyuyor diye ellikere aradım yaniii
öle açtı konuştuk biraz keyifsizdi sesi ama kayınvalidemdeydik dedi....onun kayınvalidesinde doğumgünüydü 1 sanırım yanılmıyorsam.........

bana gelince cuma gecesi geç gelen misafir yüzünden dün 3 saatlik uyku ile kalınca uykusuzluk bastı bana zorla yemek yedim yemekten sonra sekizbuçukta uyudum gece ikikere kalktım mama için sahur için tlf bile kapatmışım ömer ağladıda öle yedik valla sonrada uyudum birdaha yeni kalktım şimdi kk ya bakayım direk temizliğe koyulacamm

günaydın kızlar hicranım yawww kardeşin sizi baya yorduu valla ben ondan saha kötüydüm kimse olmayınca dikişili dikişili dolandım.........alişdede sarılık vardı ne çok uğraştım evde uyuyor mama yemiyor vs.bide üstüne yanlızlık çok zor günler geçirdim yani....çok şükür geçti herşye onunda geçecekk oğluşu ile oynaşırken böyle konuşacakk

aslı cnm iki gün önce ben konuştum o tlf sesizde tutuyor kız uyuyor diye ellikere aradım yaniii
öle açtı konuştuk biraz keyifsizdi sesi ama kayınvalidemdeydik dedi....onun kayınvalidesinde doğumgünüydü 1 sanırım yanılmıyorsam.........

bana gelince cuma gecesi geç gelen misafir yüzünden dün 3 saatlik uyku ile kalınca uykusuzluk bastı bana zorla yemek yedim yemekten sonra sekizbuçukta uyudum gece ikikere kalktım mama için sahur için tlf bile kapatmışım ömer ağladıda öle yedik valla sonrada uyudum birdaha yeni kalktım şimdi kk ya bakayım direk temizliğe koyulacamm

valla canım doğumdan sonra yanlız olmaz zor iş allahtan bizim aile kalabalık gerçi bende 15 günden sonra yalnız kalmıştım ama kociş evde oluyordu genelde o sayede rahattım kardeşlerimin bana yardım edecek halleri yoktu anam zaten öğretmen olan kızkardeşimin çocuğuna baktığından pek yanımda kalamadı 1 haftadan sonra ama benim tuba bana yardımcı oluyordu şanslıydım okonuda allah sana kolaylık versin valla zorr çok zorr
e şimdide küçük kızkardeşimin yardım edecek kimsesi yok eşi akşam 18:30da işten geliyor anam malum diğer torununa bakıyor kardeşim seminerleri başladı okul açılmadan 15 gün önce başlıyorlar ya o nedenle anam kardeşimin yanına gelemiyr pek dün hafta sonu dye onda kaldı bu sabah evine gitti bakalım minenin görümcesi çağırmış gel benimle kal diye kayınvaldede sölemiş ama mine onlarla pek iyi değil malum düğün zamanları pek iyi şeyler yapmamışlardı 10 gün idare ettim ben işte bundan sonrasında toparlandı sayılır zaten e 10 günde onlarda kalsa daha ihtiyacı kalmaz kimseye arada giderim gene napiim ablalık anne yarısı gibidir zaten o istemese benim aklım kalır ondan giderim mecburen allah yardımcımız olsun işte bakalım hayırlısıyla büyütücez bebeği :Saruboceq::nazar:

Hicranım papatyam tekrar geçmiş olsun minik kuzu inşllah saglıgına kavuşur en kısa zamanda.sende kendine dikkat et kuşumm.
Eee kimseler gelmemiş buraya huhuu hanımlar burayı çok boşluyorsunuz. Nurayım kuşum nerelerdesin iyimisin bir ses verr.

sağol canım allah razı olsun opuyorumnanaktana.s.

geçmiş olsun hicroş sarılık atamıyo bazı bebeler yaaaa

sağol canım çok şükür 18.60 tan 14 e düştü bugün daha da düşmüştür herhalde dr dün muayenede iyi dedi azalıyor her geçen gün dedi ama bizimkinin kafasında zor olan doğumdan kaynaklı bir kan ve su birikmesi olmuştu zorlanmış kafası poyraz efe mizin inan nerdeyse mandalina kadar bir şişlik vardı doğduğunda ama tümsek yavaş yavaş azalıyor 3 haftaya kadar bünye tarafından emilir kaybolur dedi dr başka bir zararrı yok ama sarılığın oluşmasına neden olurmuş ve uzun sürermiş sarılık böle olunca deid dr azalıuyor gerçekten hergeçen gün yayılıyor şişlik tümsek indi gibi biraz allah şifasını verir inşallah

haha hicran çok güldüm heeee

ya kızlar bebeğimden ayrılmak çok zoruma gidiyor yaaa biberonu düzgün almıyor kaşıkla yemiyor ağlıyor offfffffffffffff alışırmı ki

alışır canım alışır biberon emziklerini değiştir damaklı emziklerden dene silikon emziklerinde yumuşacık olanları var chıcconun onu dene daha kolay alıştı bizim ceyli ona bide aventinki iyi onları almıştı bizimki

dırımcım tekrar dogum günün kutlu olsun kuşum nice mutlu,huzurlu uzun senelere geçirmeni dilerim.
burası pek boş kalmış hiç sayfa atlamamış. benim dün süpriz misafirlerim geldi sabah okula gitmek için hazırlandım ozanın uyanmasını bekledim kapı çaldı bir baktım almanyadaki amcam dönüyorlarmış aslının yanına ugrayıp oradan gidelim demişler süpriz yaptılar çok mutlu oldum okulu aradım izin istedim gitmedim bütün gün birlikteydik. bugünde okula gidip az kaldım yine koşturmaca eve geldim ozanı uyuttum sonra 2de uyandırmak zorunda kaldım aşıya gittik sonra toplantım varmış müzik ögretmenleriyle oraya gittim ogluşumla eve geldik günümüzde böylece geçti.
Esencim bende aynı şekildeyim biliyorsun ozandan pek ayrılmadım hatta geçen gün başımdan geçeni anlatayım bakıcıyla konuşup anlaşmıştım ama bir takım problemler vardı neyse tlf açayım konuşayım dedim açtımda problem yok geliyorum dedi. sonra tlfnu kapattım ozanında uyku saati geliyordu ogluşum dedim yakında ben işe gidecegim bir süre ayrı kalacagız ben seni çok özleyecegim dedigimde minik kuşum gelip bana öyle bir sarıldıkı şaştım kaldım aglamamak için zor tuttum kendimi gögsüme yaslandı bana baktı durdu. ama inanki onlarda bizde alışacagız canımcım sen peki kime bırakacaksın bakıcımı buldun.

aslıcım allah kolaylık versin zor bebeğini bırakıp işe gitmek esencim seninn içinde allah kolaylık versin canım arkadaşlarım sizi çok iyi anlıyorum ben tubayı 2,5 yaşında iken bırkaıp işe başlamıştım çok zor günlerdi ama allahtan telefonla konuşacak yaştaydda günde 10 kez görüşebiliyor hasret giderebiliyorduk sizinkiler daha ufak ama alışırlar işten gelince çocuklarınızla mutlaka kaliteli zaman derler ya geçirmeye bakın o zamanı işe güce dalmayın o zaman alışıyorlar inanın fazla zorluk huysuzluk etmiyorlar o zaman nasılsa annem gelecek benimle olacak diye düşünüyorlar bırakıldıklarını düşünmüyorlar üzülmeyin alışma dönemi zor ama sonrası daha iyi olacak emin olun mecbursunuz bi yerde onlar için çalışıyorsunuz yapacak bişii yok hayat böyle

günaydınlarrr...........biz kalktık zaten uyusak şaşrdım ben yaaa herifler kaçta yatarsa yatsınnn 8 de uyanıyolarr........gün içinde kapatıyolar açığııı ama biri uyuyor diğeri uyanıyor ikisi aynı anda uyumuyorrr
olan bana oluyor ..............dün gece eve geldik babamız geldiii bizi aldı eve geldikk....giderken tezgah bulaşık doluydu makinadada yıkanmışlar vardıı aman sesiz sesiz makinayı boşalttım pisleri koydum tezgah dolu sahur hazırlayamazdım ..........neysee bi baktım aksam su bitmiş sürahi dolu vs.bu arada alerjik astım aşım annemdeydii onu aldımaşı olacam çünkii onun buzla dolaşması lazım aman dedim hemen eve gidecez bişey olmaz dedim sırt çantasının kenarında file kısımlar var oraya koydum çocukların surubu ile eve geldim çantaları yerleştiriyorum ilaç yokk kafayı yiyecem heryeri boşalttım yokkkkkkkkkkkkkk.........kahroldum inanın bir dozu 25 tl 4 doz vardı 100 tl 2,5 aylık aşımdı o benim şöförü aradık saat 12 geçiyordu adamcağız evden inmiş arabaya bakmış yok dedi....anneme diyorum bakıyor yok.....allahım diyorum helal para ile aldık neden böle oldu diye içimden konuşuyorum...hayır ilaç soğukta durmalı yoksa bozulurrr ondan telaşımm...bulamadık yattık rüyamda çocukların ilaç kutusuna koyduğumu gördüm .....sabah kalkarkalkmaz oraya baktım orayadıı ve serin yerdeydii
inanın o kadar mutlu oldumkiii anlatamam ağlayacaktım...eşimi aradım dedim böle böle ben sabah baktım yoktu dedi orada buldum işte dedim.....
neyse çok mutlu oldumm ...

evimizdeyiz bu gün sadece yemek yapacam h.sonu evi temizleyeceğimm

helal mal kaybolmaz işte bak nasıl girmiş rüyana kalbin temizmiş arkadaşım

sağol canımm teşekkürler valla kardeşimle uğraşırken bende hastakandım bu ara midem ve migrenim tuttu gene yorgunluk uykusuzluk fena yapıyor beni orucuda bıraktım kaç gündür tutamıyorum midem fena bu hafta kontrole gidicem sanırım ülserim azdı gene ihmale gelmiyor bizim ailede genetik mide kanseri var o yüzden çok dikkat ve ihtimam istiyor mide rahatsızlıkları bizde :delphin: bir ara direkten dönmiştüm kaç yıl önce sinir sitres malum mideyi mahvediyor bu arada herşey üstüste geldi malum bide oruc yordu sanırım beni bu sene böyle oldu artık sonra kazaları tutucam ilac kullanıyorum ama hala pek değişiklik yok sanki her an aç gibiyim bulantı var inan sofradan kalkarken bile açmışım gibi hissediyorum midemde solucanlar geziyor sankiikaydirigubbakcemile3 ama dr gidicem bakalım endoskopi yapılacak bu hafta sanırım inşallah ilerlemiş bişii yoktur :Saruboceq:

sagol hicrancımm yaw sen geldin mi sayfa biraz ilerliyor şekercim.
dırımcımm bir dahaki sefere nurayı bende ısrarla arayayım o zaman canımcım.

nuriş bayadır girmemiş 6 gün olmuş gelmeyeli göremedim eskileride tam okuyamadım gerçi ama kafa dinliyordur bide ders olayları var e çocukla ancak fırsat bulamıyordur kız inşallah iyidirde işine baksın sorun değill

men geldim kimse yok ev temizliyorum yaaaa

salon yatak odası temizlendi heryeri sildim kanepeleri bile çektim yatak odasında ee bizim ev dağnık olduğundan önce toplama faslı olduu...................

bi saattir mutfaktayım yaa aygaz batıkken kızartma yaptım o daha beter etmişşş ocağı deterjan döktümm.............bekledimm..........ocağı temizle cama yağ sıçramış onu sil ocağın duvarıda batmış öle üstün körü temizledim şimdi eşim temizliğe devam ediyorr

selam kızlar..bende kızla uğraşıyorum ....o kadar iştahsızlaşdıki neden bilmiyorum bu ek gıdaya geçmek kötü oldu kızın hayatı allak bullak oldu...bu ek gıdalar gazmı yapıyor anlayamıyorum birde 3 gündür baya hava sıcak ondanmı huzursuz anlayamadım...huysuzluyuda var...bu ek gıdaya alışırmı nasıl alışacak tam bizim gibi severek ne zaman yer yada emme refleksini brakır..hala kaşığı emmerek yiyor yaww... baya olacak ek gıdaya geçeli...neyse sabırla bekliyorum...yaww biraz zorlayınca lönk diye kusuyorr...bunlar normal sanırım demi kızlar okumuşdum böyyle yazılar..sizlerin bebişleri nasıl alışdı bu ek gıda olayınaa..bu muhalebi türlerine bayılıyor fakat çorba olayımız 8 çay kaşığı yedikden sonra ağzına kilit vuruyor sonra gözlerime anlamsız anlamzsı bakıyor:))) çok komik halimizz.... iki gündür çorba vermedim bugün gene vermeye başladım ayynı şey kaldıyı yerden devam ediyor:))) iş güç kız akşam oluyor akşamda 10 da ölü gibi uyuyorum hattaa o kadar derin uyuyoruumki arada uyanıp nerde olduğumu hattaa kim olduğumu bile unutuyorum ben kendimi kaybediyorum sanırım:)) inanmazsınız dün gece yaşadım bu olayı yatmamla uyumam bir oldu sonra uyandığımda nerdeyim en kimim falan oldum....nedeninş bilmiyorum sanırım aşırı yorgunluk....

birsoş nasıl yorulmuyorsun hayret sana ..benım akşam olunca pil bitiyor...bugün benım kız uyududa daha iyiyim bu akşam..dün gece 4 kere uyanınca gece uyuyayamadı tabi gündüz uyudu...allahdan geceleri uyuyorda bende uyuyorum..buna şükürrrr...

bebeklik canım oluyor bizimkisi de şu sıralar iştahsız kilosuda pek iyi degil dr vitamin verdi bakalım iyi gelir inşllah.
bu arada burayı iyice boşladık kızzlarrr gelin bakem diyecem ama siz geliyonuz ben başka yerlerde dolaşırken unutuyorum geliyomki siz gitmişiniz.

alışır bebekli alışır bizde yarın geçicez bakalım ek gıdalara
dr a gidip listemizi alıcaz inşallah bir sorun yaşamayızz

yaa pazartesi günlerini hiç sevmezdim iş var diye şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum kızım var yaa bırakmak istemiyorum offffffffffffffffffff

bebeklik cnm benimkler zorlanmadı açıkcası maşşallahh yediler salı günü çorbalara geçecez ama ben bugün başlayacam hatta sabah bebelacın kahvaltısı ile giriş yapacam
meyve sebze çorbası sonrasında mama sonrasında muahllebi olarak gidecem ......bakalım ne olacak

canım bende çok yoruşuyorum üstelik oruç sahura zor kalkıyorum eşim yalvarıyo tutma iyi görünmüyorsun diye.....ama manevi huzursuzluk hissediyorm ben .......

bende aynıı senin gibi uyuyorum üstelik oturduğum yerden deprem oluyormuş gibi sallanıyorum

ama yapacak bişi yok.......dün evi temizledim mutfağın zor işi bitti yerleri silecem gücüm yok neyse eşim kalktı mutfağı sildi atreyi süpürdü banyoyu temizledi .........
çocukların odasını bugün temizleyecem.....çamaşır yıkanacak kurumuşlar kalkacak .........allhh güçç versin..............

cnm eşimde bana dün diyor birsen nasıl oruçlusun sen heryere yetiyon dedim serde gençlik varrrrrrr
çok gençsin diyoooooooooo banaa

Back
X