cnm nasıl duygulandım:gitme:sağolasınValla korka korka geldim ama herkese kocaman bir merhaba:))
baktım da şöle bi en son mayısta girmişim aysonu kızlarına...
biliyorum belkim bana kızmışsınızdır,belkim merak etmişsinizdir.tabi açıklamalım var ama yoğun bi dönemden sonra tekrar bi merhaba demek istedim.
Hazır minnoşum da içerde uyuyoken ( ki bu nadir anlardan biri:)) şöle bi bakıyım dedim.
umarım herkes çok iyidir.son 20 sayfaya bakma imkanım oldu.yeni işler ,taşınmalar,hastalık telaşları var anladığım kadarıyla...
ben de 2,5 ay önce normal doğumla kızımı kucağıma aldım.
şimdi fakein yazısını da görünce size komik bir şey söyleyeyim mi, o sancıları çekerken dua etmem gereken o kadar insan vardı ki size anlatamam ama aklıma ilk gelenler fake ve mira oldu:))
kızlar sizin için dua ettim ona göre:))
tabi sonrasında doğurma telaşıyla ben tanıdıklarıma dua etmeyi unuttum.
belki bana gelmediğim için vefasız diyebilirsiniz ama siz düşünün sadece 2 kişiye dua edebildim onlar da bu topicin kızları:))
neysem, şimdilik benden bu kadar ara ara bakmaya çalışacağım ama uykuyu pek sevmeyen bi kızım var (sanırım anasına çekmiş) ondan fırsat kalırsa uğrarım.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın:))
Herkese slm.sİzlerİ Çok Özledİmmm.sİze bİr mÜjdem var ben hamİleyİİmmmmmmm. Bu gÜn 7+1 olduk hayırlısıyla.bİr hafta Önce bebeİŞİmİ gÖrdÜk daha kalp atıŞlarını duymadık , İnŞallah 22 aralıkta kontrolumuz var o zaman gÖrÜrÜz. Dr um herŞeyİn normal olduĞunu sÖledİ.ama ben yİne her zamankİ gİbİ panİĞİm.
Sİzler nasılsınız umarım herŞey yolunda ve gÜzeldİr.hepİnİz allaha emanet olun.
gördüysem yazmadan kaçarmıyım hiççç sanaaa
evet veda yazısı gibi olmuş
bende seni çok özledim
inş güzel bir başlangıçtır senin için hayırlı olsun nunişim
ama şimdi kaçıcam koçiş gelir birazdan öp seni
Valla korka korka geldim ama herkese kocaman bir merhaba:))
baktım da şöle bi en son mayısta girmişim aysonu kızlarına...
biliyorum belkim bana kızmışsınızdır,belkim merak etmişsinizdir.tabi açıklamalım var ama yoğun bi dönemden sonra tekrar bi merhaba demek istedim.
Hazır minnoşum da içerde uyuyoken ( ki bu nadir anlardan biri:)) şöle bi bakıyım dedim.
umarım herkes çok iyidir.son 20 sayfaya bakma imkanım oldu.yeni işler ,taşınmalar,hastalık telaşları var anladığım kadarıyla...
ben de 2,5 ay önce normal doğumla kızımı kucağıma aldım.
şimdi fakein yazısını da görünce size komik bir şey söyleyeyim mi, o sancıları çekerken dua etmem gereken o kadar insan vardı ki size anlatamam ama aklıma ilk gelenler fake ve mira oldu:))
kızlar sizin için dua ettim ona göre:))
tabi sonrasında doğurma telaşıyla ben tanıdıklarıma dua etmeyi unuttum.
belki bana gelmediğim için vefasız diyebilirsiniz ama siz düşünün sadece 2 kişiye dua edebildim onlar da bu topicin kızları:))
neysem, şimdilik benden bu kadar ara ara bakmaya çalışacağım ama uykuyu pek sevmeyen bi kızım var (sanırım anasına çekmiş) ondan fırsat kalırsa uğrarım.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın:))
Herkese slm.sİzlerİ Çok Özledİmmm.sİze bİr mÜjdem var ben hamİleyİİmmmmmmm. Bu gÜn 7+1 olduk hayırlısıyla.bİr hafta Önce bebeİŞİmİ gÖrdÜk daha kalp atıŞlarını duymadık , İnŞallah 22 aralıkta kontrolumuz var o zaman gÖrÜrÜz. Dr um herŞeyİn normal olduĞunu sÖledİ.ama ben yİne her zamankİ gİbİ panİĞİm.
Sİzler nasılsınız umarım herŞey yolunda ve gÜzeldİr.hepİnİz allaha emanet olun.
cnm nasıl duygulandım:gitme:sağolasın
lekem geldi az önce ama takmıyorum yaaa
bu arada kocam varikosal ameliyatı olmaaya kara vermiş belki seneye hamiş olurumzemuszemus
nuray cnm önce tedirgin oluyorsun yeni bir işe başlarken ama alışıyor insan
hele ilk maaşını al bak nasıl değişecek herşey
dırım cnm çok bunalmışsın kıyamam
ama hallolucak merak etme
hele oğluşlar biraz büyüsün sen işe başla borçlar azalsın bak nasıl güzel olacak
beni sorarsanız 2 ay kredi borcum kaldı
sonra görümceme borcum var onu vericem
anadolu emk. vardı haftaya onu bozdurucam kayınvalidemden aldığım parayı denkleştiricem
dolar almıştım kredi bitince artık onu biriktiricem
tahminen haziranda maaşımı kendime harcıycam:)
saol canım ya insallah yaaanammmmm kimler gelmiş hoşgelmiş
fakeee canım ya özlettinm kendini niye hiç uğramıyorsun özele de yazmıyorsun bacım
geçmiş olosun
usus gözünaydın sağlıkla büyüt minnoşunuu
yazgülüm gözünaydın canım hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallahh
nuray kız şaka maka başlıyormusun şimdi işe hayırlısı olsun yayaaaaa tedirgin olman çok normal ama başlayınca geçerr
eh nihayetttcnm nasıl duygulandım:gitme:sağolasın
lekem geldi az önce ama takmıyorum yaaa
bu arada kocam varikosal ameliyatı olmaaya kara vermiş belki seneye hamiş olurumzemuszemus
canım ya cok saolun cok moral verıyorsunuznuray cnm önce tedirgin oluyorsun yeni bir işe başlarken ama alışıyor insan
hele ilk maaşını al bak nasıl değişecek herşey
dırım cnm çok bunalmışsın kıyamam
ama hallolucak merak etme
hele oğluşlar biraz büyüsün sen işe başla borçlar azalsın bak nasıl güzel olacak
beni sorarsanız 2 ay kredi borcum kaldı
sonra görümceme borcum var onu vericem
anadolu emk. vardı haftaya onu bozdurucam kayınvalidemden aldığım parayı denkleştiricem
dolar almıştım kredi bitince artık onu biriktiricem
tahminen haziranda maaşımı kendime harcıycam:)
o kefillik olayı pek parlak değil şimdilik kız avukatla konuşmuş şuana kadar 2 parça para ödemiş avukattan zaman istemiş yalvar yakar yardımcı olmuşlar bi çek falan vereceklermiş ama son durumu bende bilmiyorum henüz inşallah bidaha başıma sarmazlar bakalım hayırlısyla kurtulucaz sanırım bu beladancidden borç olayı çok zor insanı daraltıyor
hicran cidden hiç sormadım sen ne yaptın şu borç işini kefil olmuştun yaa
saol canım ya insallah yaa
fabrika sahibi ile muhattap oldum basından beri
insan kaynakları ile filan hiç gorusmedim.süreç ciddi şekilde ve cok hızlı gelişti yani şoke oldumakannehir
adam beni cepten aradı pazartesi baslayın dedi dumur oldum gak guk kaldım ben aybasında filan baslarım diye dusunuyordum ya:sinifsinif:
herkesler gelmişşşşşşşşşş
usus doğum yapmışşş kısçesii uyumuyormuşşşşşşşş oyyyyyyyyy
gökçen borcun bitiyormuş gözün aydın darısı başıma..
kuşum ben çocuklar büyüyüncede işe giremem annem bakmam ben diyor
kreş parasına maaşın yarısınıdan fazlası gider ne anladım çalışmaktan
borcum bitsinde ben çalışmasamda olur
hee bide anamın yanından ev almak istiyorum..inş. nasip olur...
hee bu arada kuşum kocan varikosal ameliyatına para vereceğine
sigarayı bıraksın keçiboynuzuna yüklen
ameliyattan sonra en az 6 ay diyolar ama bence 1 sene sonra toplanıyor
bizim aytunçun sayısı arttı hareketliliği biraz düzeldi ama yıkamalıda sonuç değişmedi
keşke olmasaydım ameliyat dedi..valla sende aşılama dene derim...
hicroşş gene bunalımdasın benim gibi
bana kız ben artık annemdeyim baya bi süre burada olacam neşeyede diyecem ona daha çok yakınım
sende bana değil direk buraya gel kuş...kocan burayı daha rahat bulur form istanbulu ike sı pratikeri herbişeyi buralarda..kolay olur gibi geldii....
YAZGÜLÜM çokkkkkkkkkkkkk sevindim cnm yaa allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik geçir cnm yaa....eee kızlar gelin artıkın
nurişimmm kuşum hazırlık içindesin sanırım....arayacam senii keşke ev.tl olsaydı daha rahat arardım en azından kocamı beklemezdimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?