anneme geldik kardeşimin odasına yerleştik iki park yatak koyduk
odada akvaryum var şırıl şırıl su sesi var çocuklar nasıl uyuduu anlatamam bende herkes rahat etti ömerim çok fena şu dişler çıksada rahata ersek
yok anam be bunalımdan çıkmadım ki hiç gene bunalıma gireyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi ozaman kolay yerdeyse gelelim bacımmm sen gün bildir yeterrropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım evet çok tatlı değilmiihicrosss genc kız olmus bu yaaazemuszemus masallah cok yakismis
dirim kus anana mi yerlestin hadi hayirlisi uzun mu kalacaksin nasil olcak o
anan neden bakmio yaa sen calissan cok iyi olur 2 bebege gelecek saglamak kolay mi en azindan anennlerin ordan ev alirken destek olurdun.hem de psikolojin duzelirdi sigortan işlerdi yaaaa sen tecrübeli elemansın sonra meslegin var köreltme kendini ilerde pişman olursun
hersey para da deil zaten
hem birkac sene kres yuzunden az para almak hic almamaktan eyidir kuşum
cocukların okula baslayana kadar..sonra hersey yoluna girer
opuyorumnanaktan canım sağol 6-7 aylıkken yine aynı şekil yapıp resim koymuştum dur bulunca koyarım genehicran çok yakışmış ceyline peruk bebeklik halini hatırlayamadım ama şimdi yakışmış
bacım senin çalışma işi zor biraz bencede anan bakamaz ki iki çocuğa birden inşallah ucuz yollu iyi bir ev düşer sizede anana yakın olursun bi şkilde dışardan iş alma imkanın olmuyormu senin hani çizim tasarım sen tekstil grafikeri idin değilmi bizim fabrkada dışardan gelen çizimciler vardı haftada 2-3 gün gelirdi yada kendi bizimle görüşür istediğimiz şeyleri hazırlar getirirdi fiyat anlaşması yaılırd vss bu tarz bişii de yapabilirsin slında en azından mutfak masrafı çıkar sanırım .sen daha iyi bilirsin ben işini tam olrak bilemiyorum ama .ben mesela dışardan muhasebe için iş yapabilirim ama ceylin bırakmıyor arada birkaç tanıdığım firmanın ihr.işleine yardımcı oluyorum pek bişii getirmiyor öle aman aman ama akmasada damlıyor tabii devamlı olsa daha iyi olurdu ama ben çalışmayı düşünüyorum eski işim gibi iyi statüde olabileceğim bi iş olursa düşünmem girerim işe artık ceylin kreşe gider kreşte öle ucuz değil iyi kriterleri olması gerek ve pahalılar ama benim işte iyi bir yerde olursan maaşı iyi oluyor dokunmaz kreş bedeli ama senin 2 tane birden kreş şansın yok gibi allah yardımcın olsunnurişim annem bakmazz...bişey olsa özel sektör izin vermez bir çocuk değilki
iki çocuğun derdi iki kat
artı benim iş arkadaşlarım benden sonra ya hiç zam almadılar yada çok az komik zam aldılar
bizim şu kredimiz bitsin ben annemlerin buradan alacağım bir ev koydum kafayaa
hicranım cnm benim öle gidip çizip gelebileceğim yer yok benim iş çizim sonrası takip istiyor grafiker gibi değil yani....kreş işi aynen dediğin gibi cnm yaa
annemde zaten tek bakamaz ben biyere gidiyorumda ki gördün neşede gel gel dedi hepp
kusum ev alacagm diyorsun ama o zaman da sıkılmayacak mısın madden yani..
şimdiki kredinizden daha az olmaz herhalde aylık ödemesi.
calısma ımkanım da yok dıyorsun
bilemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun..
orda kresler ne kadar yahu kafama takildi simcik
bakici tutsan daha mi ucuz sanki hic sanmiyorummm
kusum gelmıssssssss
nasılsın canım annende rahat mısın
moralin biras daha iyidir umarımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?