teşekkür ederim canım vallaha mecburi yeni bi nick yapmak zorunda kaldım kız giremiyodum kk ya ama sorun eski nick te değilmiş sorun internet sitesindan kaynaklanıyomuş yeni sürüm yüklettik şimdi girebiliyom çok şükür
sen nasılsın kocaman olmuş kızın maşşallah yaaaa zaman ne çabuk geçiyo demi
benim bebemde gazıylan uğraşıyom işte bu ara o sıkıntımız var geçecek inşallah zamanı var
öpüyorum seni canımŞeniz
Fatoş canım sen doğum yaptınmı şekercimm sanırım ben kaçırmışım arada yapmışsın galiba ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.
Dırımcım sorma canım geçen hafta ozan ege laranjit olmuştu sesleri kısılmıştı evden hiç çıkarmıyoruz kuzumu ama dünden beri yine sesi kısık keyfi yok sanırım huysuz biraz yemek yemiyor Allah ım kuzularımıza şifa versin hasta olmasınlar. sizede geçmiş olsun canım.
canım güle güle git yolun açık olsun inşallah.kaynana ağldı demek hee ama derler ya hep torun evlattan daha öteymiş özlesinde daha da değerli olsun gönlünde kaydirigubbakcemile5
cok cok gecmiş olsun cnma.s.kızlar ceylinde hala öksürüyor burnu akıyor geçmedi bu meret yarın yine götürücem dr 5 gün antibiyotik kullandık ama çok az bi fark etti hani eskisi gibi sert öksürmüyor çok şükür ama hala etkileri devam ediyor gribin neden geçmedi anlamadım yarın gidelim bakalım ne diyecek dr zaten röntgen tahlil vs syapmamıştı ilaç verip göndermişti ama geçmedi diye yarın yapabilir belki bkalım nasıl zaptedicez ceylini kıyamam yavruma kan alınırsa bende kötü oluyorum yaa allah yardımcımız olsun
pazartesi evrakları hallettk salı basladım canımGÜnaydınlar hİcroŞum yaa geÇmİŞ olsun cnm yaaa nedesem kİ yaa bİ yÜzÜnÜz gÜlmedİ valla bu kadarda bakıyorsun kuzuna cnm yaaa
gÜsel haberlerle gelİrsİn İnŞ. Cnm yaaa
bİzde kalktık babamız gİttİ......alİŞ oyun oynuyor Ömer uyuyor velet gece uyumak bİlmedİ gÜndÜzde kalkmak ...neyse elİ kulaĞında kalkar....
Bİz ananemİzdeyİz...baya kalacak gİbİyİz babamızın İŞlerİ Çok yoĞun...Şubata kadar kalacak gİbİyİz yaaa....neyse annemle aramızda İyİ bakalım gİttİĞİ yere kadar
nurayımm varmıŞtır ne yapıyor acep İŞemİ baŞİladı hemennn
saol canımmnuray cnm işe başladınmı çok sevinim yaaa
eeee ne işi bu şimdi
size de gecmiş olsun canımmmFatoş canım sen doğum yaptınmı şekercimm sanırım ben kaçırmışım arada yapmışsın galiba ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.
Dırımcım sorma canım geçen hafta ozan ege laranjit olmuştu sesleri kısılmıştı evden hiç çıkarmıyoruz kuzumu ama dünden beri yine sesi kısık keyfi yok sanırım huysuz biraz yemek yemiyor Allah ım kuzularımıza şifa versin hasta olmasınlar. sizede geçmiş olsun canım.
artık azalması lazım zaten yoksa tehlikeli olurherkese iyi akşamlar.arkadaşlar nasılsınız.umarım herkes iyidir..benim bu gün biraz kasık ağrılarım hafifledi gibi sankim.acaba bir sorun mu var.
hb canım
istedigin zaman ara cnm sorun deilopuyorumnanaktan
köyden gidip geliyordum annem evi sattı simdilik kiraya cıkıyoruz pazar gunu tasıncas birsure tel olmayabilir
koy evini satmaya calısıyorduk ya canım satıldı işte
ugurlu geldik herhaldezemuszemus
masallah suphanallah hersey yolunda sımdılık
ins canım ya ins cok sıkıldık bu sene
iyi masallah yaaa şebeklk peşinde sürekli
bir de yeni huy edinmiş kucakta gezmek istiyor
annem de aglamasın dıye gezdııro tabı alıstı cocuk
ben işten gelince de ağlıyor ama yalandan
kucagıma alayım diyekaydirigubbakcemile3
tatos canım Allah uzun ömur versin yavrunaa.s.
naber kuslar
işim iyi ortam cok gusel ama iş zor yaa kıvıriciiim inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?