Aysonu Kizlari 2008

Fatoş canım sen doğum yaptınmı şekercimm sanırım ben kaçırmışım arada yapmışsın galiba ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.
Dırımcım sorma canım geçen hafta ozan ege laranjit olmuştu sesleri kısılmıştı evden hiç çıkarmıyoruz kuzumu ama dünden beri yine sesi kısık keyfi yok sanırım huysuz biraz yemek yemiyor Allah ım kuzularımıza şifa versin hasta olmasınlar. sizede geçmiş olsun canım.

herkese iyi akşamlar.arkadaşlar nasılsınız.umarım herkes iyidir..benim bu gün biraz kasık ağrılarım hafifledi gibi sankim.acaba bir sorun mu var.

ay ben seni tanıyamadım kız aslı senmisin fotoya bakim ona benzi diim ama isim farklı şaşırdım tanıyamadım

evet canım doğum yapalı bir buçuk ay oldu bugün

canım güle güle git yolun açık olsun inşallah.kaynana ağldı demek hee ama derler ya hep torun evlattan daha öteymiş özlesinde daha da değerli olsun gönlünde kaydirigubbakcemile5

yok canım yaa
kör ölür badem gözlü olur hesabı bizimki
surda 2 durak varken haftada bir bile görmüyordu

cok cok gecmiş olsun cnma.s.
pazartesi evrakları hallettk salı basladım canım

nuray cnm işe başladınmı çok sevinim yaaa
eeee ne işi bu şimdi
saol canımm

hidrolik işmakinaları fabrikasında dış ticaret bölümündeyim
uluslararası satış danışmanı

size de gecmiş olsun canımmm

herkese iyi akşamlar.arkadaşlar nasılsınız.umarım herkes iyidir..benim bu gün biraz kasık ağrılarım hafifledi gibi sankim.acaba bir sorun mu var.
artık azalması lazım zaten yoksa tehlikeli olur
bebişin yerleşti artık sıkıca tutundu
msaalah kocaman olmus bile

hb canım
istedigin zaman ara cnm sorun deilopuyorumnanaktan
köyden gidip geliyordum annem evi sattı simdilik kiraya cıkıyoruz pazar gunu tasıncas birsure tel olmayabilir

koy evini satmaya calısıyorduk ya canım satıldı işte
ugurlu geldik herhaldezemuszemus
masallah suphanallah hersey yolunda sımdılık

iyi masallah yaaa şebeklk peşinde sürekli
bir de yeni huy edinmiş kucakta gezmek istiyor
annem de aglamasın dıye gezdııro tabı alıstı cocuk
ben işten gelince de ağlıyor ama yalandan
kucagıma alayım diyekaydirigubbakcemile3

oooooo kandırıkcı meyraaaaaa kuzumm yaa ananesi ile vakit geçiriyooo
annelerimiz olmasaa...ne yapacazzzzzzz bilmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…