yalnız kaynanamları da cagırsam mı bılemedmim
eyi olurdu aslında kalabalık ederlerdi:roflol:
malum, bizim burda kimsemiz yok
vallahı oyle canım yaa
ama ahsen bile 7ayı gecmıs baksana:))
hicrosun bu konuda istidadı var zatizemuszemus
ceylinin pastası da cok guseldialkisalkisalkis
yalnız kaynanamları da cagırsam mı bılemedmim
eyi olurdu aslında kalabalık ederlerdi:roflol:
malum, bizim burda kimsemiz yok
biz 4 ayı doldurunca deliksiz uyumaya basladı odasını ayırdım
hala da oyle masallah
dişten once uyuyolar mıydı
uyuyorlarsa ondandır
gitme tabi canım ya işin ne bebekle.cidden erkekler cogu konuda dusuncesiz oluyor:mymeka:
dırım cok gusel olcak desene keske ben de gelebilseydim:gitme:
kahvaltı mı
ben 12 de yemege incemakannehir
ne alalım dıye sormuslardı zaten ama bıse dememıstımçağır çağırrrrr eli boş gelmezlerr herhall
ben dişbudayına çağırmayacammm ama şetan görsün yüzünüü
cnm bende 4 ayda bıraktım odalarında gecede 2 kere kalkıyolar ....ama acıktıkları için bide çok kısa da olsa sık uyuyalar aliş yapıyor daha çok.....
aksam 23.30 gibi yatarsa bu veletler....gece 3 gibi muhakkak mama için kalkıyolar
sonra uykusu açılmazsa uyuyoır ömer özellikle hasta değilse sıkıntısı yoksa uyuyorr
ama aliş bi uyandımı beni mahfedior gece oyun istior kuşum
çok enerjik bi çocuk ......yerde yanıma çağırıorum onun ikikere gittiği yolu ömer birkerde gelemiyor bile çocuk canavar gibi geziyor oynuyorr....offf
keşke kuşum ama sen kanımca artıkın gelirsin istanbula ve buraya gelincee bende kalacaksınnn kocanda sendeeee aslaaa bahane istememmmm
bizde etmedikkkk kahvaltı daha:roflol:
ben aslıyım canımcım bende isim degiştirdim. canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.resimlerinizi bekliyoruz.ay ben seni tanıyamadım kız aslı senmisin fotoya bakim ona benzi diim ama isim farklı şaşırdım tanıyamadım
evet canım doğum yapalı bir buçuk ay oldu bugün
Nuraycımm hayırlı olsun canım işine başladın evinizide satmışsınız hayatınızda herşey böyle güzel ve yolunda gider inşlah. işine de alışmışsın çok sevindim nazilliye geldigimde mutlaka görüşecegiz ona göre.tatos canım Allah uzun ömur versin yavrunaa.s.
naber kuslar
işim iyi ortam cok gusel ama iş zor yaa kıvıriciiim inş:Saruboceq:
Hicrancımm ellerine saglık pasta süper olmuş yegeninde dogum gününü kutluyorum saglıklı nice uzun seneler geçirmesini dilerim.kızlar kızkardeşimdeyim şuan pc çok yavaş yazamıyom fazla görüşürüz neyse sonra okurum mesajları eve gidince
nuray kuşum cnm oyuncak çok güselll ....benimki zırt pırt çalıştırdığı için pili bitti
bi yerde indirimde bulmuş oradan almış onada demişler bu 75 tl diye
ama 6 aylıktı bizim çocuklar aldığında anlamıyolardıı yaniii ,
alın derimm
tabi gorusecegizben aslıyım canımcım bende isim degiştirdim. canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.resimlerinizi bekliyoruz.
Nuraycımm hayırlı olsun canım işine başladın evinizide satmışsınız hayatınızda herşey böyle güzel ve yolunda gider inşlah. işine de alışmışsın çok sevindim nazilliye geldigimde mutlaka görüşecegiz ona göre.
Hicrancımm ellerine saglık pasta süper olmuş yegeninde dogum gününü kutluyorum saglıklı nice uzun seneler geçirmesini dilerim.
Dırımm, Esen nasılsınızz kuzular nasıl inşlah iyilerdir.birde kızlar size bir haberim var belki daha önce bahsetmişimdir belki ama daha sonuç belli olmadı bizde avrupa yakasına taşınacak gibiyiz büyükçekmece,beylikdüzü taraflarına yılbaşından önce belli olacak diyorlar ama bakalım ne zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?