Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızlar
kız rahat dirlik verirse gelecem internetimiz bağlandı..
lan bebeklik neredesin sen ne tlf var ne facen kızım merak ettim alla alla
evimi taşıdın ? kızın ne yapıyor emekliyormu ? sıralıyormu? diş çıktımı
benim oğlanlar çok fena oldular evin heryerini geziyolar tırmanıyolar......sıralıyolar örtüleri çekiyolar
dişde çıkarıyoruz bi fena bi fena olduk sormaaaaaaaaaaa
anneme geldim 3 haftadır buradayım cnm bakamıyorum bu dönem çıldıracak gibiyim bu gece 4 de kalktı oyun istiyor sabah 7 de yattım yaa
oooooo efeniiim kimler gelmiş kimler kaçaklar arada ce eee yapıyorlar .hadi bakalım inşallah dönersin aramıza yeniden.bebeiş nasıl yaa çokmu yaramaz yoksa
canım emekliyorlarmı..benımkı dönüyor yaw yani uvarlanıyor anca bi yuvarlanıyor hızını alamıyor ben onu alacam diye o kadar hızlı arka arkaya yuvarlanıyorki varıncada çığlık atıyor:))))
sıralama nedemek ???
cok cok gecmıs olsun canım benım a.s.ömerim ateşi 39,5 oldu off soydukkkk beklioruz ateş düşürücü verdikkk
yok cnm Allah korusunnhaaaaaaaaaaaaaa
ay hamile sandım seni meyra abla oluyo sandım ben :roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun birsen cimm yaa acil şifalar diliyorum
ıns onemlı bıse yoktur kusumben geldim kıslarr....doktordan tam çıktık eczaneye gittik aliş kaka yaptıı bass bass bağrıyo
annem dedi tam karşı sokakta dayın oturuyo ...oraya gidelim bidaha hastaneye dönmeyelim didi..
tamam dedik...gittik ...dayımın bu kadar yakın olduğunuda bilmiyordum ....
yengem evdeydi hemen attık kendimizi...çocukların altlarını değiştirdik ilaçlarını içirdik
uyuttuk yengemde bişiler ikram etti...
gelelim sorunumuzaaaaaaaa
ömerimin boğazları intihap olmuş yaa.....herkes diştendir dedi..ama doktor hiçbir diş 39,5 ateş yapmaz dedi...bunu hiççç unutmayın dedi...39,5 da popodan ciddi bir rakam dedi...hemen doktoru arayacaksınız dedi...durum değerlendirilmesi yapılıp hastaneye gidip gitmeyeceğine karar veriilir dedi...
alişede baktı...onunda boğazı kızarmış iyiki getirmişsin dedi birbirlerinden geçer 5-6 gün sonra buda gelir dedi....
dedim dikkat ediyoruz doktor bey ...adam didiki havadan mikrop kapmış üşütme değil dedi..
ben demiştim hep yerdeler....bu çocuk olacak tabi dedi...bağlayacakmısın dedi
maşallah hareketlilerde dedi....
kilomuz ömerin 8600 olmuş alişin 8100 olmuş boyları unuttum 70 geçik
dedim kilosu az neden böyle
doktor..ömer için o ishalden sonra bu çok normal dedi...yeni toplanıyorduki hasta olmuş dedi.
ve 5-6 diş birden çıkacak gibi birden çıkaracak dişler
diş dönemi hasas oluyor kimi çocuk dedi.
kardeşi,hiç sorunsuz çıkarmış mesela dedi...
ve biz sağlıklı bir çocukta 1 yaşında 9 kilo isteriz dedi..
aşağısı zayıflık göstergesidir dedi...
bi yerde alişle , ömeri yere koydu oturmalarına baktı bizim ali
oturmda direk duvara tutunup kalktı ...doktor bu dönem oturma dönemidir..
maşallah siz sıralıyorsunuz ...bu çocuk nasıl kilo alsın dedi...
şu harekti biz 9-10 ay arası bebeklerde bekliyoruz dedi...
ki senin çocukların pramtüre bebek ona göre değerlendirirsem obez katogorsinde oluyor
hareketleride hiperaktif çocuk oluyor dedi....ama ayına göre aynın bebekleri gibi dedi...
çok memnunum bu doktordan yaa....medıcalparktaki doktor cerrahpaşa bakıyor diye sallıyordu bizi
bu herşeyini inceliyor....ve bana kan sayımı gerektiğini söyledi...ben cerrahpaşa bakacak ayın 8 de dedim...banada getirin bakim dedi....dedim getiremem doktor bey ...mail atsam dedim...tabiki olur küçük hastalarımın adını belirtin....ben oradan bakarım dedi......
bizden böyel kızlarr.............
nırdesınnn senı cok merak ettımmmnaber kızlar
kız rahat dirlik verirse gelecem internetimiz bağlandı..
hakkında hayırlısı olsun canımmmmkızlar selam
dün giremedim
dr kocişe ameliyata idin demiş ama gerek yok değerler çok yüksek demiş
başka bir labv.bir sayım daha yaptırın garanti olsun demiş
ve iyi bir kadın doğumcuya gidin denizli dışında demiş
ank izmir e gidin demiş
cuma ya kocişin kolonoskopisi var
onun sonucu çıksın bakıcaz artık
bense hala kararsızım bebek olayında
off offf
3 yıl oldu alışmıştım olmamasına
ama o tüp bebekte olsa yapalım diyor kızımız tek kalmasın istiyor
ay ay maşşallah canım...benımkı daha o duruma gelmedi anca yuvarlanıyor:))
yarın görüşürüz canım ben gidip yatağım artık sabah 6 da kalkarız:))) iyi geceler kızlar....
aynen bende öyleyim canım bunalmaya başladım..tam zor döneme girdik..senin durum daha zor tabi 2 adet:)))
sıralama nedemek canım?? ama şunu söyleyeyim anne baba dede diyor benım kurbağım:)) sonra her dakika yere yatırmamı istiyor sonra döne döne kablolara gidip onları çekiştirip kahlaha atıyor:))) ben ne yersem içersem atlıyor :))) öksürünce öksürüyor çak bi beşlik diyorum çakıyor:)))) öp diyorum sadece eğilip dudaklarını değdiriyor:))) kilosu 8500 boyuda 76 cm civarında .... diş konusunda bi gelişmemiz yok henüz...sadece alt sol tarafı sertleşmiş gibi kabarmış gibi sanki ama salya falan yok henüz...bilmiyorum ne olacak...
bu arada geçen ben grip aşısı oldum...düşündüm taşındım eşim grip olunca korktum gittim aşı oldum....kızıma şuanlık yasak..nedeni ise kalbinde delik olduğu için..bir sorun olursa diye..zaten bütün aşılarda ateşlendik....
bütün günüm evde onunla uğraşmakla geçiyor....sabah 6,30 da başlıyor mesaim...geceleri yüz kere uyanıyorum hanfendi sağdan sola dönerken uyarıyor benı üstünü açıyoru dönüyor uyuyor sonra..:)) tulum aldım onu giydirecem....daha rahat ederim sanırım...
evimi taşıdım..interneti telefonu kapattırmışdık...şu 10 tl lik kampanyaay tekrar üye olduk..kablosuz modamde aldık tt netden..işde böyle bağlandı bugün... gelirim bundan sonra buraya.... geçmiş olsun bu arada ....dikkat et canım...içlerine kilotlu çorap giydir canım....bak çok faydasını göreceksin....belkide giydiriyorsundur...erkek oldukları için belki yanaşmmazsın ama genelde giydiriyorlar canım....
sorma canım gündüzcüyüz biz:)) geceleri uyuyor ggündüz azar azar anca işimi vyapıyorum.... yaramaz yaramaz:))) devamlı gezmek istiyor kucakda:)