Aysonu Kizlari 2008

bugun prensesimin dogumgunuuuuuuuu:ecrin_bebek:Şenizturkbayragialkisalkisalkisdelikafadulden

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN minik prensesi öpüyorum hemde çokkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağlıkla nice yıllara inşallah allah gülen yüzünüzü soldurmasın hiç.

mickeymousehappybirthda.gif

bugun prensesimin dogumgunuuuuuuuu:ecrin_bebek:Şenizturkbayragialkisalkisalkisdelikafadulden

doğuuummmm günnünüzz kutlluuuu olsunnnn.hihoyyyt:sm_cool:opuyorumnanaktan:1hug:
ay ne güzel yaa doğdu büyüdü kocamannnn genç kız oldu...
allahım uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin anneciği ve babasıyla beraber.upuzun bir ömür diliyorumm

Son düzenleme:
canım interneti iptal ettik sonra yeni kampanyadan aldık falan işde ...ama geldim sonunda:)))

valla bilmiyordum dün akşam 2 -3 sayfa eçmişi okudum ev taşımışsın birsoş işle ev birde bebek zor olur falan yazmış aaa dedim işe girmiş...güzel olmuşş canım...kıza kim bakıyor????nasıl bir iş canım güzelmi....maaşı falan nasıl sanırım iyi sen kabul ettin işi..çok iyi olmuş...çok istiyordun...inşallaahh memurda olursun..hattaa hepimiz...:)

benımde pek vaktim olmuyor kızlar ...heralde en zor safhasına geldim...bu böyle yaza kadar gider sanırım..yemek bile yaptırmıyor kerata:))şimdi mışıl mışıl uyuyor..saat 8 de uyudu..sabaha kadar uyur bi gece mama o kadar...benım kız gece uyuyor gündüzleri şekerleme yapıyor:))

benımde pek vaktim olmuyor kızlar ...heralde en zor safhasına geldim...bu böyle yaza kadar gider sanırım..yemek bile yaptırmıyor kerata:))şimdi mışıl mışıl uyuyor..saat 8 de uyudu..sabaha kadar uyur bi gece mama o kadar...benım kız gece uyuyor gündüzleri şekerleme yapıyor:))

hadi yaaaaaaaaa uyuyormuuuuuu benimkiler anamı ağlatıyorrr yaaa

canım o konuda çok şanslıyım nazar değmesinnn :nazar:

uyusun yaaa sabahdan akşama kadar yuvarlanıp duruyor bağrıyor ağlıyor ...çok yoruyor beni...

canım sen oğluşları nasıl besliyorsun???neler veriyorsun...benımkısı herşeyi yiyor ...aklına ne gelirsee gofret bile yiyor...ama vermem şeker vaarr ...yasak şeker tuz:))bazen deliyorum yasakalrı:))

nuray kızına nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum cnm
sanki dün gb ısı takibi yaptığın günler ahhhhh ahhhhhhh

ooooooooooo nilaycığım biz çekirdekten tutda kek poğça vs.herşeyi veriyorum ama asıl yeme şeklimiz
sabah irmikliballı kahavltı içine peynir yumurta yiyolar
sonra pekmez yiyolar....sonra ne meyve verirsem yiyolar sonra etli sebze çorbası yada tavuksuyuna tavuk çorbası.......aksam balık varsa balık veriyorum....ilkindi yoğurt sonra arı mama muhallebisi yapıyorum.....sonra devam sütü ile gidiyozz.....

doktor bana süt,çilek ,kivi,tuz,şeker vermeyin didi...

benimkiler dişten ötürü böyle oldu nilaycığım yaaa
yoksaaa uyuyolarda cnm ya mama ya kalkıyoılardıı

gökcenciğim cnm nasılsın kocacıkın sarmışşş bebek işine hayırlı olsunn

eyi bakalımmmmmmmmmmmm bekliyom görüşek yaaaa
aynen ya görüşelim valla ama bacım sende çok sapa dasın yaa eşime mahkum olmasam hani bi otobüse minibüsebinip gelebilsem gelirim valla çoktaaan ama kolayda delsinki anam bacım kaydirigubbakcemile4

:nazar:maşallah kuzuya maşallah uyusun da yesinde valla zor oluyor uyumaz yemez çocuk aynen ceylin gibi ama bizimde sanki yeni vitamine ve balık yağına başlayınca accık farketti gibi 3-4 gündür çorbasını yarım bırakmıyor gbi inşallah böle devam eder ama uykudan muzdaribiz şuan babasını sinir etmekle meşgulkaydirigubbakcemile3
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demi gıııı:delphin:
canım o konuda çok şanslıyım nazar değmesinnn :nazar:

uyusun yaaa sabahdan akşama kadar yuvarlanıp duruyor bağrıyor ağlıyor ...çok yoruyor beni...

canım sen oğluşları nasıl besliyorsun???neler veriyorsun...benımkısı herşeyi yiyor ...aklına ne gelirsee gofret bile yiyor...ama vermem şeker vaarr ...yasak şeker tuz:))bazen deliyorum yasakalrı:))

:nazar::nazar:a.s. ver valla herşeyi ver benim kız pütürlü gıdaları yemiyor nedense halbuki reflü yüzünden hep muhallebi kıvamında veya pütürlü meyve püreleri yapıp verirdik bıktımı nedir öğlüyor çoğu kez zilli bide yemeklerde çok zorluk çekiyorum vala napcam bilmiyom hep çorbada olmazki ya her yemekten tadımlık yedirebiliyom ben oda bazen onu bile yemiyorr:delphin:

oooo hanımlar kurtlar vadisi sevmeyen bir kalabalık görüyorum

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkis he anam vlla heeeeeç sevmem ben o vadiyiii .şöööle bi boğaz olsa neyseeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimki pür dikkat kesilmiş tv ye onu seyrediyor bende behlülümü seyrettim geldim bi yandan ceylinin muhallebisini soğutuyom vercem az sonrada yatırmaya çalışıcam inşallah uyurrr kerata:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X