Aysonu Kizlari 2008

bu birsoşun oğulları fırlama olacaksan baksanıza neler yapıyorlar:) benımkı premetüre olduğu için onların ayıyla aynı görüyorum şuan ama baksana onlar neler ediyor:)))

ömüş nasıl kız:))))))))))))) aman ali kıskanmasın oda nasıl:))))) fotolarını bi ara koyda bakam faceden bakabilirmiyimki??

ooo birseninkiler alem vala face te videolarına bkıyom arada kaydirigubbakcemile3:nazar:

anacım o babymix çoktaaaan var siz yeni başlamışınız ama bende veriyordum ceylinede pek kötü kokuyor be oda bende verdim 1-2 ay sonra arada dışarı çıkarken yanımda yoğurt götürmek zor diye onu alıyordum ama kendim hergün sütaşın günlük sütünü alıp mayalıyom kavanozlarda gideceğim yerede götürebiliyom hem sağlıklı bence sende yap kızım nolcek altüstü süt kaynatacan 1 kaşık maya beklet sabaha kadar at dolaba sonra 20-24 saati tamamla ver çocuğa .makineler daha kolay ama işte oda hem makineye para ver hemde kaynat koy makineye aynı iş neticede yanii ben de benimkini kızkardeşime vericem bu ay onunkide 4 ay oldu maşallah büyüdü poyraz efe miz:nazar:.
bu arada doomuz gribi olmuş söylemişmiydim galiba kaynadı arada gerçi test mset yapmamışlar gelenlerin hepsi domuz gribi demiş dr belirtilerde aynıymış o nedenle aynı tedaviyi uyguluyorlarmış 10 gündür çocuk öksürmekten hırlamaktan helak olmuştu ama 2-3 gündür daha iyiymiş.bu günde babane semalarındalarkaydirigubbakcemile3

uzun ömürlü sütdenmi mayalıyorsun???

evet benım eşimde grip oldu onada aynısını dediler.....ateşi falan çıkmadı allahdan şimdi iyi bilincide gayet yerindee:))))))))))))))

uzun ömürlü sütdenmi mayalıyorsun???

evet benım eşimde grip oldu onada aynısını dediler.....ateşi falan çıkmadı allahdan şimdi iyi bilincide gayet yerindee:))))))))))))))

yok canım günlük sütten alıyorum 1 kg lik ondan mayalıyom .bazen arada bizim burada bi amca var inekleri varmış ondanda alıyom kendime yapıyom ben hazır yoğurt yiyemiyorum ev mayası yoğurt olmadan ağzıma süremiyom heççç .ama kıza hep günlük süt alıp mayalıyorum güzelde oluyor 1 kh mayalıyom 3.gün gene alıyom kalanı biz yiyoruz öle idare ediyoruz işte

sizede geçmiş olsun o halde allah korusun valla ortalık hep grip bizde yeğenim grip dye uzak durduk ama şimdi iyi çok şükür.hem ondada ateş yoktu

almişte yuvarlandı durdu 11 aylıkken emekledi 17 aylıkken yürüdü
dr problem deği dikkatini bu hareketlere vermiyor dedi
her çocuğa göre değişiyor

bebeklik tekini bulamıyoz kız ikizi nerde bulcezzzzzz
umutsuz vakayım ben heeee
kurudum adetaaaaaaa:)

sen konuş konuş bi de bakmışız gökçen hanım 3 üzlere hamileyim diye geliyormuşşş kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv::ecrin_bebek:

benimki yatmak istemedi bende verdim babasına ama koridorda koşturuyorlar o kaçıyor babası kovalıyorr eee kaçan kovalanırrr =)))

:)))))))))))))))))))))))))

benım kızda biz gelecez diye hızlı hızlı yuvarlanıyor kablolara ulaşacam diye birde çığlık atıyor:))) bu kızlar kovalanacak sanırım hep dediğin gibi kaçan kovalanırr hahahahahah

evet öle valla ceylinde emekleme faslını pek uzatmadı anı ay yürüdü zaten çok şükür ama tuba hiiiç emeklemedi direkt yürüdü 11 aylıkken patır patır yürümeye başladı yardım almadan hemde ablası başka kardeşi başka oldu iştevereliniortak

:)))))))))))))))))))))))))

benım kızda biz gelecez diye hızlı hızlı yuvarlanıyor kablolara ulaşacam diye birde çığlık atıyor:))) bu kızlar kovalanacak sanırım hep dediğin gibi kaçan kovalanırr hahahahahah

sen ceylini görsen masa örtülerine gıcığı var orta sehpanın üstünde örtü bırakmıyor salon kapısı açılınca direkt koşuyor ben olmazz ceylin hayırrr diye bağrınıyom oda kıs kıs gülerek kahkaha atarak alıp örtüyü direk koltukların arkasına saklanıyorr.bunlar hep böle anacım hepppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

içimi rahatlattın canım..banada öyle geliyor tembel benım kızz kime çekdiğse:))))) oturmak bile istemiyor atıveriyor kkendini yere:)) ama işine geldiğindede öylee oturuyor...tmbel kız:))) iyi o zaman benım kız yuvarlanmaya devam etsin:))) saat 23,30 olmuş yaww sabah gene uyanır benım ceroş:)

aşağıda yazan pro üye kim ve dırım neden kırmızı
ben epeydir uzak kalmışım siteden yavvvv

özel üye dırım kart alıyon 15 tl ye bende alıcaktım ama fırsat olmadı bi türlü valla.kart ile kaydın özelleşiyor imzalar resimler koyabiliyorsun ve bazı yerlerde indirim sağlanıyor sana bacım kk çokk gelişti çoookkk

sen ceylini görsen masa örtülerine gıcığı var orta sehpanın üstünde örtü bırakmıyor salon kapısı açılınca direkt koşuyor ben olmazz ceylin hayırrr diye bağrınıyom oda kıs kıs gülerek kahkaha atarak alıp örtüyü direk koltukların arkasına saklanıyorr.bunlar hep böle anacım hepppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))))))))))))

güzel günler....ilerde güzel güzel anacaz bu günleri şuan zor oluyor..ama ileride gülecez:)

Back
X