Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar evdeyim 10 gün raporluyum ama anneme gidicem kıza bakamıyorum
nuray geçmiş olsun güzelim neyse enfeksiyonel bişe değil Allahtan
fatoş kız masallah o ne tatlı oğlan öyle yerim onu bennnn

tekrar geçmiş olsun esencim dikkat et yemene içmedede tabii çabuk toparlanırsın inşallah.anana git tabii hem kızın hem sana bakar iyi olur güle güle canımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

esennnnnnn cok cok gecmıs olsun cnmmmmmm kıyamam yaaa nasıl oldu bu iş
Allah acil şifa versin cnma.s.

dırım kuş genelde face desin die didimdi gordugumden deil
18ine daha cok var yaaaaaaaa

tatos oglun pek tatlı masallah:nazar:
aslıcım buyur gel cicim beklerimopuyorumnanaktan
sağol kuşum teşekkür edrim
geçmiş olsun gıı meyranın dişlerinden dolayımı ateşi oldu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he anam gübresi bol kızımın hergünde suluyom ayaklarını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyüdü kızım maşallah sorma şimdi montunu getir hadi markete gidicez mama alcaz dedim aldı geldi didelim dedi:nazar::nazar::nazar:
ee hade didin bakayım maketekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım oda beni yiii gıı geceleri bitirdi beni:1no2::1no2:
buda eşimin kuzeninin hediyesi mont

img9813l.jpg

bu ayakkabımız

img9824.jpg

bu da hepsini giymiş halimiz =))

img9806.jpg

hay senin cicilerini sevsinner kız şirineeeeeeeeeeeeeeŞeniz

kızcem cok hasta yaa 1 yas asıları mahvettı cocugu
dun saglık ocagına goturduler agrıkesıcı ates dusurucu surup ermısler gece ıcırdık daha rahat uyudu 2 gecedır aglayark uyanıodu inliodu :gitme:
geçmiş olsun Nuraycımm acil şifalarr.
oh valla tatil matil şehir dışına çıkıyon ne güzel değişiklik olur işte .ozan ege nasıl oldu kız bu arada bilgi ver dr götürdünmü
Hicrancımm dra gittik çok şükür masum üfürümmüş çok şükür birşeyi yok geçer dedi hasta oldugu için daha çok duyuluyor dedi. çok sagol canım benim. diger geniz akıntısı geçmemiş bir iki gün daha şuruba devam dedi böyle teyzesi.
sağol kuşum teşekkür edrim
geçmiş olsun gıı meyranın dişlerinden dolayımı ateşi oldu

ee hade didin bakayım maketekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım oda beni yiii gıı geceleri bitirdi beni:1no2::1no2:

hay senin cicilerini sevsinner kız şirineeeeeeeeeeeeeeŞeniz

bencedeee sevsinler cicilerini pek güzel çokta yakışmış kızımıza maşallah.
Fatoş canımm bu arada ogluşuna maşallah.

canım sanada geçmiş olsun.dikkat et kendine bu havalar çok aldatıcı valla.allah acil şifalar versin tatlım.:1hug:

kızlar merhaba ..kızımın dişleri çıkdı:) altdan iki diş ay çok ağladı 3 gündür hep kucak hep kucak birde kafasını salaması yokmu kıyamam ona...allahdan ağrı kesici var:)tavşan olacak artık benım kız:)

merhaba kızlar ülen beni dün facede kim gördü ben dünden sabahtan beri hiçbirşekilde nete girmedim
giremedim çünki babam neti kapattırdı kardeşim okulda diye
sinirden kudurdum 3g yi sorduk oda çok para offf anlayacağız ben 18 ocağa kadar yokum
şuan bi akrabamızın kızı ile internet cafeye geldim...aytunç delirdi ...kzıım kafayımı yedin diyoo ama ne yapim yaa kk sız duramam birdaha ne zaman gelirim bilmiyorum..
çok öptüm sizleri

bende çok üzüldüm...tühh yaa..bu 3 g ler pahalı olduğunu duydum...ttnetin kampanyası en güzeli onu araştıruın heryerden bağlanabiliyorsun....

merhabalar ..ben geldim ananemi ziyrete geldik dayımlara
orada torunun neti var tabi çocukları uyuttum hemen nete koştum ben
nasılsınız bakim?ben dün çocukları doktora götürdüm
alişimişn yanakları çok kızarıyordu egzama dedi doktor kol altı ve çene altında vardı
alerjik bir yapısı var dedi..kortizonlu bir merhem verdi ama 3 günden fazla süremezsiniz dedi.
atak halinde kullanacaksınız dedi...sonrada losyon verdi amanınnn ben kendime almadım öle nemlendirici vallah zor bulduk bee....
alişim 8500 70 cm olmuş...400 gr almış.doktor çok hareketli buldu adamın kafasına tırmandı steskopunu çekti....adam dedi bu ne böle 9 aylık çocuk gibi değil dedi...bu hıza iyi kilo almış dedi...(BEN KıLOSU AZ DEDıMDE)ömerim bu ay 650 gr almış 9250 gr olmuş çok iyi dedi 71,5 da boy olmuş..hareketleri gelişimleri çok beğendi....cerraha gittik ömerin yumurtası inmeyecek dedi..3 ay sonra yaşları dolacak onun için 3 ay sonraya ultrason çekimi için randevu yazdı ...ogünde son muayne olup ameliyat tarihini alacasınız dedi...aksama kadar cerrahpaşadaydık kan sayımları yapıldı normal dedindi ömerinki bana az geldi pekmeze devam ilacı kes dedi..ben ilacı kesmiştim önceden zaten...

tam gaz dişbuğday hazırlığımız devam ediyor...haftaya c.tesi kısmetse olacak ...bizden bu kaderrr

kızlar kolumu kırdımmm merdivende ayağım takıldı üstüne düştüm yavssss

canım yaaa çok geçmişş olsun tatlım dikkat et yaaa

:1shok: niye kapattı kız baban neti aaa kendine iyi bak telleşiriz canım zaten görüşücez yakında inşallah hadi byy

açıkcası bana sinirlendi neymiş ben netin başından hiç kalkmıyormuşum
benim pc hep açık otursamda oturmasamda koltuğun köşesinde ya
o zannediyorki ben hep netteyim ...tabi aneminde fitnesi var
ama bende anne saydım sayışltırdım dahada gelmem sen geleceksin dedim..
ersin gelince ister alır baban diyoo
Imageshack - dscf1261
ben geldiiiiimmm oğluşumla beraber ziyarete

maşallah cnm yaaa çok tatlı olmuş

nasılsınız kızlar
biz hala gazlan boğuşuyoz bakalım ne zaman geçecek sabırsızlıklan beklimm

dün 2. ay aşımızı olduk verem aşısı ve karma aşı bide rota aşısı ağızdan
ateşi olmadı çok şükür ama huysuzluğu yerinde geceleri nöbetlerdeyiz gaz sancıları gece 12 den sabaha kadar sürüyo hiç uyumuyoz bu ara 2,3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışiimm çöktüm resmen bide buse var tabe başrollerde :sinifsinif::sinifsinif:

cnm zordur allah sabır versin kolay değil helei busede fena ...geçecekk bak bizim bile yaşımız yaklaştı

kızcem cok hasta yaa 1 yas asıları mahvettı cocugu
dun saglık ocagına goturduler agrıkesıcı ates dusurucu surup ermısler gece ıcırdık daha rahat uyudu 2 gecedır aglayark uyanıodu inliodu :gitme:

çok geçmişş olsun cnm yaaaa aman amann

buda eşimin kuzeninin hediyesi mont

img9813l.jpg

bu ayakkabımız

img9824.jpg

bu da hepsini giymiş halimiz =))

img9806.jpg
güle güle giyin cnm çok güsell bizimde ananmemiz çok şık kazak ve eşofman almış pantolon gibi dişş hediyesiii

kızlar merhaba ..kızımın dişleri çıkdı:) altdan iki diş ay çok ağladı 3 gündür hep kucak hep kucak birde kafasını salaması yokmu kıyamam ona...allahdan ağrı kesici var:)tavşan olacak artık benım kız:)

hadi gözünün aydın benimde3 ömerin ön dişleri geldi alişinde ön üstler atağa geçmişş

kusum gelmiş hg canım
bebeklik ve dırım yeni dişler hayırlı olsun
benim kız hasta deil aşı onu boyle yaptı normalmiş ebeler soylemişti annem yine de gturdu kontrole usutme filan yok dedlier
agrı kesici surup iyi geldi gece uyanmıo
bi de diş donemiymiş yine ondan olabilir
esmacım bebegn kocaman olmus masallah:nazar:
tatoscum ogln pek seker cnm
hıcros gule gule giyinin cnmmm

ee sayfamız ilerlememiş bilemm. Nuray kuşumm sen niye gelmiyorsun kızz siteye işler yogunmu.
Dırımım maşallah kuzulara.
herkese iyi geceler.

canlarım selam nasılsınız bakem
hasta olanlar kolunu bacağını kıranlar
bebeleri ateşlenenler diş çıkaranlar hepinize geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn

pazar günü ama dinlenilmiyor saba avatar a gittik almişe söz vermiştik ordan eltimin kızının d.gününe gittik eve gel yemek kızı yıka şimdi oturdum

kazakistana gidiyorum ayıntıları bir ara anlatırım
hamile kalamazsam sanırım temelli gidecem

bu arada şu karışımı içiyorum ya adetim bu ay çok terbiyeli etkisi varmı bilemem
öle leke gelir dururduya 15. güne kadar ay tertemizim
3-5 gün adet oldum bitti hayırlara vesile:)
tabi herşeyin hayırlısı
öpüyorum sizi

Miracım hayırdır canım KAzakistana gidiyormuşsun sanırım. Hakkınızda hayırlı ben nasip olursa 15 tatilde nazilliye gidecegim eger o zamana kadar gitmezsen kazakistana Nurayda nazillide sende gel hep birlikte bir toplaşalım ne güzel olur.
Bebeklik gözünüz aydın canım kızımızın dişleri çıkmış.

SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENİ UNUTMUŞTUR TABİ HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKİ
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLERopuyorumnanaktan

selam kızlar nabersiniz biz bu sabah kahvaltı terörü yaşadık ceylin hem yemedi hem de her yeri batırdı iteledi keseyi üstü başı hep kahvaltı karışımı oldu halı da duvarda nasibini aldı bende kızdım tabii bağırdım naptın diye ama bi ağlayışki sormayın susturamadım bide kızd bana kucağıma gelmedi baba diye ağladı babasına istedi babası evden çıkarken de ağladı bana küstü gitti attı kendini yere banyo yaptırdım yeni barıştık yawww hanfendi çok kinci çıktı iyimii =(

canlarım selam nasılsınız bakem
hasta olanlar kolunu bacağını kıranlar
bebeleri ateşlenenler diş çıkaranlar hepinize geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn

pazar günü ama dinlenilmiyor saba avatar a gittik almişe söz vermiştik ordan eltimin kızının d.gününe gittik eve gel yemek kızı yıka şimdi oturdum

kazakistana gidiyorum ayıntıları bir ara anlatırım
hamile kalamazsam sanırım temelli gidecem

bu arada şu karışımı içiyorum ya adetim bu ay çok terbiyeli etkisi varmı bilemem
öle leke gelir dururduya 15. güne kadar ay tertemizim
3-5 gün adet oldum bitti hayırlara vesile:)
tabi herşeyin hayırlısı
öpüyorum sizi

kazakistan yolun açık olsun inşallah hamiş kalırsın canım bu sene bnce herkesin gönlüne göre olacak inşallah.adetinde düzelir inşallah demekki karışım işe yarıyor allahın isni ile herşey yoluna girecek

Back
X