Aysonu Kizlari 2008

hepinize gnaydınnn kahvaltı hazırladım bi bakem size selam çakam dedim misafirim hala uyuyorrrrrrrrrrrrrr =))))))))))))))999999

aslıııı nurayyy nettiniz anlatn bakemmm kız aslı yakalamışken soram sana geçmişe bakamadım ama yazmışınızdır mutlaka ikinci baskı kısa geç bakem =)

dirimmmm garusu ne esen ne mira ne sen kimse sormamıs bile aslıcım haklı
geldim hevesle ama kimsecikler yoktu hevesim kirildiiiiiiiiiii
kendi kendime mi anlatayim hih:dilcikar:

isteyken giremiyorum dipdibeyiz naptigimiz goruluyor arkadasim dalga geciyor:mymeka:arti yazdiklarim okunsun istemiyorum

aslim canim benim ben de seni cok sevdim aynen dusundugum gibisin.aileni de cok sevdim tanistigimiza cok memnun oldum cok misafirperver canayakin samimi insanlarsiniza.s. ozan ege bana pek yuz vermedi ama olsun kizimla iyi anlastilaropuyorumnanaktan keske erken ciksaydim da gitmeden yine gorusseydik
Nuraycım bende tanıştıgımıza çok memnun oldum inşlah yaza doya doya görüşürüz güzelim. hem havalar güzel olur hem çocuklar bahçede güle oynaya hoplaya zıplaya oynarlar. Evt keşke akşamları erken çıkabilseydin tekrar görüşebilseydik çok güzel olurdu nasip artık.
slmla kuşum bende kimse olmasa yazıyom ama
illa biri gelir okur diye sayfamızın hatrına
koyun resimleri,seni arayacaktım annem avea yapmış tlf nunu

ben anlatayım kızlar bugün saat 3 gibi burada bir meydan var oraya gittim lcw bi girdim sanki beleş
tıklım tıklım çokk uzun süre bişiler baktım kendime dobişlikten olmuyor işteee
ama neyse son dk.hemde çok istediğim gibi bir pantolon aldım bide bluz aldım
üst kata ödemeye gittim ki ne görem kocişe göre kazaklar hemen ona 2 kazak bir hırka aldım...
ödemeler için 30 dk.bekledim oradan çıktım bir kozmatik mağzasına kalem,oje,toka,far,tarak makyaj mendili aldım bide kıza kendimi boyattımmmm .....misler gibi meydanın içine daldım bebek mağzasına hemen park yatak baktım en uygun ama en gösterişsiz olanı aldım sonucda sadece yatacak dedi adam sizinkilerin dikkatini bu oyuncaklar çekmez dedi...doğru çekersede evde var ondan takarım...
sonra bir hamiş arkadaşıma nıvea nın bakım setini aldım hediye ek olarak emzik kapı,emzik zinciri,tırnak makası,biberon,mama kaşığı ve yakalık aldım..çocuklarada sticker aldım...
çıktım koştura koştura eve gittim....aldıklarımı bıraktım ....halamlara gittim oradan halamı alıp markete gittim çocuklara mama ve bez aldım...aman bi yağmur servisle eve bıraktım herşeyi
halamla kaldıkmı yoılda dolmuş geçnmiyor yağmur deli gibi hemen ıvırzırvır satan mağzaya girdik esnaf annemin kankası alişle ömer hayranı...orada beklerken dolmuş geldi eve gittik yemek vs.şimdi girdim eve yaww duş alacaktım ama vazgeçtim çok yorgunum ...yarın sabah duş alırım süslenirim arkadaşa gideceğim oradanda dişciye gideceğimm.....benden bukadarrrrrrrrrrr
ohhh dırımm sefam olsun ne güzel yapmışsın benimde deli gibi alışveriş yapasam var ama ben kendime birşey almayalı ve kendime bakım yaptırmayalı o kadar uzun zaman olduki.
Miracımm sizde bugün hava güzelse oralarda çıkın kızınla tıkılıp kalmayın odalarda.
Hicranım hoşgeldin bir türlü seninde işlerin bitemez oldu bu sıralar haftayada ben gelemem okullar başlıyor.
GÜNAYDINN herkesee bugün ogluşumla fotografçıya gidip resim çekilecegiz damatlıgıyla. resimleride annemlere geçecegim bugün ordan atarım artıkım.

Nurayy canım biz buluştuk demişsin ama baksana kimsenin dikkatini çekememişizz.
Kızlarr biz dün Nurayla yüzyüze görüştük o kadar şekermi şeker, güleç yüzlü güzel bir kızımız varki anlatamam. Allah'ım nazarlardan korusun Allah'ım gülen yüzünü hiç soldurmasın hep iyilerle karşılaştırsın. Nuraycıgımda cana yakın konuşkan çok mütavazi güler yüzlü güzel arkadaşım.sanki yıllardır arkadaşımış gibiydik hiç yabancılamadık birbirimizi tabiki çocuklarda benim ogluşum biraz aksiydi inatçı ogluşum benim.ama dünden beri aklım sende tlfla arayacagım seni canım görüşürüz.Eee kimse merak etmedigine göre resimleri yüklememize gerek yok sanırım. yerimseniben
Herkese güzel bir hafta diliyorum.

şimcik gördüm yazıyı neyse asloşum görüşmüşünüz ne güzell aha bende fırsat bulsamda gitsem sağa sola valla özeniyom sizee eskiden n güzel gezer tozardım şua ara ev kış oldum dışarı çıksamda ya hastane yada başka eve dalıyom akannehir

nurişimin yüzünden belli zaten pamuk şeker pamukk eee yabncı deelsiniz kaç yıldır burdayız daaaolumunekankayizsmile

ben merak ediyom yükle resimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Nuraycım bende tanıştıgımıza çok memnun oldum inşlah yaza doya doya görüşürüz güzelim. hem havalar güzel olur hem çocuklar bahçede güle oynaya hoplaya zıplaya oynarlar. Evt keşke akşamları erken çıkabilseydin tekrar görüşebilseydik çok güzel olurdu nasip artık.

ohhh dırımm sefam olsun ne güzel yapmışsın benimde deli gibi alışveriş yapasam var ama ben kendime birşey almayalı ve kendime bakım yaptırmayalı o kadar uzun zaman olduki.
Miracımm sizde bugün hava güzelse oralarda çıkın kızınla tıkılıp kalmayın odalarda.
Hicranım hoşgeldin bir türlü seninde işlerin bitemez oldu bu sıralar haftayada ben gelemem okullar başlıyor.
GÜNAYDINN herkesee bugün ogluşumla fotografçıya gidip resim çekilecegiz damatlıgıyla. resimleride annemlere geçecegim bugün ordan atarım artıkım.

off sorma aslıcım ben çalışırken bu kadar ailevi mesela yoktu danki ha bire birilerine koşturuyom ee misafirlerimde var malum tizeden geldiler ve tüp bebek olayı 2 gün ara ile hastanedeyiz mecburen yarında aynen öle sabahın köründe hastaneye yumurta toplamaya gitçez kızcağızda ille gel benle sen uğurumsun diyoooosempatiksalakcinni yaw 2 kez gitmedim yanında o günlerde yumurta gelişmesi az olmuştu yaw tutturdu sen gelince uğur oluyor ayaın kısmetli diyoosempatiksalakcinni napiim benim doktorada götürüyozya gelmem diyemiyom ama az kaldı hayırlısıyla yarın yumişler toplansın 2 gün başka yerde kalcak transefer sonrasıda bana uzak hastane diye 3-5 gün başka yerde kalacakmış sonra gelecekmiş bana yani yarından sonra 1 hafta yalnızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rahatımmmmmmmmmmm hep burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aslıııı nurayyy nettiniz anlatn bakemmm kız aslı yakalamışken soram sana geçmişe bakamadım ama yazmışınızdır mutlaka ikinci baskı kısa geç bakem =)

hicranım hiçç ne yaptık nurayı hemen görünce tanıdım zati aynen burda nasıl gördüysek o kadar şirinmi şirin şekermi şeker bir kızımız var Allah'ım nazarlardan korusun. Nurayımızda çok mütavazi güleç yüzlü canım arkadaşım konuşkan.neler yaptık benim annemler şehir merkezinin biraz dışında bahçede ev yaptılar orda oturuyorlar hava yagışlıydı dışarısı olmaz dedik bize gittik kızımız mutlu mesut herkese atlıyor, benim ogluş uyuyordu uyandı yaban aksi ogluşum ilk önce kucaktan inmedi huysuzluk yaptı inat yaptı durdu sürekli çocuk burda resmen huy degiştir. oturduk yedik içtik sohbet ettik sonra Nurayın annesigiller almaya geldiler bu tekrar görüşmek dilegiyle diyip ayrıldık olumunekankayizsmile

Hicranım ben tekrar yazdım ama ben yazana kadar sen çoktan uçmuşun senin hızına bir dırımımımızın hızına yetişilmiyor valla maşallahınız var.
Tanıdıgınızın senin destegine ihtiyacın varsa yanında ol canımcım.

merhabalar kızlar ben kalktım aman bu gece oğlanlar birere kalktı
dün yorulmuşum sabah 6 da ömer kalktı onu anneme verdim mama yaptımda
ben duş aldım yıkadım yattım alişim uyanmış beraber yatıyoz oynamış yanımda.
sonra annem kalk saat 10 dedi hemen kalktık annem çocukların çorbasını yaptı
ben kahvaltı hazırladı çocukları doyurduk arkadaşa gidecem böğrek yaptık kız lohusa diye
şimdi çocukları giydirdik uyusunlar acık böğrek pişene kadar ben hazırlanacağım ve gideceğim

evet gökçen cnm yaa o kadar para gitti ne yapem olması gerektii
aytunçç dedi tamam daha aşmaaaaaaaaaaaaaa 150 de dişe vereceğim bugün

hicranım hiçç ne yaptık nurayı hemen görünce tanıdım zati aynen burda nasıl gördüysek o kadar şirinmi şirin şekermi şeker bir kızımız var Allah'ım nazarlardan korusun. Nurayımızda çok mütavazi güleç yüzlü canım arkadaşım konuşkan.neler yaptık benim annemler şehir merkezinin biraz dışında bahçede ev yaptılar orda oturuyorlar hava yagışlıydı dışarısı olmaz dedik bize gittik kızımız mutlu mesut herkese atlıyor, benim ogluş uyuyordu uyandı yaban aksi ogluşum ilk önce kucaktan inmedi huysuzluk yaptı inat yaptı durdu sürekli çocuk burda resmen huy degiştir. oturduk yedik içtik sohbet ettik sonra Nurayın annesigiller almaya geldiler bu tekrar görüşmek dilegiyle diyip ayrıldık olumunekankayizsmile

ne güzel yüzyüze görüşmüş oldunuz işte e çocuklarda bidahakine güzel güzel oynarlar ozanımız uyku mahmurluğu yaşamış deme.meyra prensesiimizde anası gibi cana yakın demekkiii maşallah:nazar:

Hicranım ben tekrar yazdım ama ben yazana kadar sen çoktan uçmuşun senin hızına bir dırımımımızın hızına yetişilmiyor valla maşallahınız var.
Tanıdıgınızın senin destegine ihtiyacın varsa yanında ol canımcım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napim kız iş güç evde yatılı misafir bide ceylin zor geçiyor bu ara günlerim ancak arada bi selam çakıp kaçıyorum ayıp olmasın misafire diyeeekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

merhabalar kızlar ben kalktım aman bu gece oğlanlar birere kalktı
dün yorulmuşum sabah 6 da ömer kalktı onu anneme verdim mama yaptımda
ben duş aldım yıkadım yattım alişim uyanmış beraber yatıyoz oynamış yanımda.
sonra annem kalk saat 10 dedi hemen kalktık annem çocukların çorbasını yaptı
ben kahvaltı hazırladı çocukları doyurduk arkadaşa gidecem böğrek yaptık kız lohusa diye
şimdi çocukları giydirdik uyusunlar acık böğrek pişene kadar ben hazırlanacağım ve gideceğim

evet gökçen cnm yaa o kadar para gitti ne yapem olması gerektii
aytunçç dedi tamam daha aşmaaaaaaaaaaaaaa 150 de dişe vereceğim bugün

allah kocana yardım etsin v valla sen baya müsrf bi gacı çıktın kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ama preslerimize feda olsun herşeyyy

selam kızlar ben geldim bugün sabah 8 de bizim tüp bebek işlemi için yumurtalar toplandı daha doğrusu yumurta demek gerek biz bir tane yumurta diye gittik ama allahın işi işte 2.yumurta gelişmiş nuda almışlar 2 oldu yumoşlar allahın izni ile tutarlarda bi sıkıntı olmaz inşallah hastaneden haber bekliyoruz allah nasip ederse cumartesi transferimiz olacak inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider dua edin olurmu bizim kıza

slm kızlar sabah kalabalık misafir vardı kahvaltıda ama kahvaltı 12 de başladı
ancak toplandılar....
ben masadayken dikiş yerlerim çok ağrıdı sanki gaz sıkışması yaşar gibi dikiş yerlerimde ağrım vardı ben yorgan altına girdim...uyumuşum saat 4 kalktım halam ve annem bakmış çocuklara...
ama gece annemi birkere kaldırdım ....gersinde ben kalktım...

hicran cnm hemen aramadılar toplamadan sonra 30 ağustos c.tesi toplandı
31 ağustos pazar günü aradılar 2 eylülde transfer oldu
6 yumurta toplandı 4 yumurta gelişti

ayyy nurayımm neden seni dikizliyolar yaa
işeyinin açık ofis olması kötü işte
eve gidincede pelt oluyorsun haklısın

offf karnım acıktı yawww

Back
X