Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlarr malesef hastaneden kötü haber geldi yumurtalar olgunlaşmamış tüp bebek transferine geçemedik yumoşlar kof çıktı sanırım dölledilermi nettier orasını bilemiyom henüz yarın öğrenicez sadece yumurtalar olgunlaşmadı işlem sona erdi denildi.kızcazın morali bozuldu tabi eşininde bende çok üzüldüm bakalım dr ne diyecek yarın ulen paralarıda bitti bi tek transfer ücreti ödenmemiş oldu gitti paralar nasip olmadı bebek sahibi olmaları .ama dr ilaçsız deneyebiliriz takip ederiz istersen ilaçlar hazır uyarmış yeni ayda öle deneriz dedi ama o masrafıda karşılayacak paraları kalmadı indirim olur demişlerdi tutmaz ise 2.seferde ama %10 oda bi moka yaramaz =(((((((

Son düzenleme:

sağol canım ama moralmiz bozuk artık önemi kalmadı zaten aradılar ve haberler iyi değil

senin yumurtalar dondurulmuştu demi kız embriyolarmı yoksa ne kadar ödüyon yıllık sen o dondurma işlemine merak ettim tuzlu bişiimifisfisfis

ohh gezdin iyi hanfendi sefan olsun hadi allaha emanet iyi yolculuklar allah kolaylık versin sana

nurişim geçmiş olsun.dikkat et kendine

yavrum yaa annesini özlüyor tabii gün geçtikçede daha anlıyorlar yokluğumuzu benim kızda bugün aynını bana yaptı bu ara hastane ziyaretleri yapıyozya sık sık latife hasta götürüyom malum =) kızımı ya ananeye ya babaya yada ablaya bırakıyom 2-3 saatliğine çok özlüyor işte bu minişler bizizzziiiboshayallersmile

kısmet canım olmadı tüp bebe işi bitti malesef nasip kısmet işte bakalım bidaha da denemeleri çok zor bakıcaz çaresine ssk vss ne yapabileceiz bakalım

zilli bunlar bacım zilli kız çocuları daha nazlı cilveli oluyorlar böle işte

anam senin işyeri neymiş öle yawww hepsine benden klava:

çalışmak herzaman iyidir allah kolaylık versin canım inşallah işyerinde huzur olur en yakın zamanda

birsen hatun bu herşeyi bilir kokoşşşşşşkaydirigubbakcemile3

offf duş almam gerek dün biryantin sürdüm kafam yağlı yağlı duruyo üşeniyorum aman yaa
bide burada delirdim alişşşşşşş sürekli ömeri tartaklıyo yaaa çocuğa bir huzr vermiyo

yaramaz zıpır kardeşine gücü yetiyor ancak ama olun onda pişsinki ilerde kardeşini başkalarından korurr:roflol:

hicranım cnm çok üzüldüm cnm ....yaaaaaaaaaaaaaaaa

bizim ilk dondurma ücreti 400 yada 450 tl verdik sonra 60-70 tl vereceğiz ama ilk sene için bişey demediler sanırım biz iptal dediğimizde bize vereceklerrr faturayı elimizee

sağol canım yaa valla bizde üzüldük içimiz boş sanki şuan kızı teselli etmeye bile meclim yok sanki bişii dediğimde üzülecek gibi geliyor güçlü olmaya çalışıyoraslında latif bize kesin dememişti zaten şansımızı enedik olmama olasılığı fazla idi ama şans ümit işte ya sağlam çıkarsa yumura demiştik ilaçlarda etki eder demiştik ama naparsınki olmadı işte .bakalım yarın ne diyecek .bugün latif yoktu zaten yumurtayı serkan bey aldı sabah sonra eve geldik işte yarın ne konuşacağız bakalım anlatırım yarın

kızlar selamm
ooo ben cıkmısım siz girmisiniz yaaaa
bu sabh bir kalktık her yer kar
erken geldik isyerine
valizin bir tanesine kirlileri teptim hazır
şkşsşnşde aksam topluycam
kosusturma bugun anlıyacagınız sabah havaalanına gidicez
nasşps yarın aksam evimdeyim

hicros uzuldum ya nasılda heves etmisti kız valla
nuray is hayatı yorucu olsada zevkli yaaa
iki insana karısıyosun iyi oluyo valla

ben bi face gireyimde bakayım videolara
yalnız alısamadım ben herkesin her koydugu var ya garusuk
ben yaslıyım yaa basmıyo kafam

kıxlar ben annemlerde oldugum için burdaki internet problemli o yzden yükleyemedim. bugün bir daha deneyecegim.
günaydın hepinize.

mira cnm hadi bakalım güle güle git evine cnm
hicran belki güzel şeyler duyarsınız bir mucize sizle olur inş.

bizde kalktık ayy bugece bu ali beni deli etti uykumun içinde beyfendi
ağlıyoo bakıyom gözler kapalı,ama o ağlıyo sallıyom uyuyor bırakıyorum
uyanıyor en son annemi yolladım hemen mama yaptım verdim gecede banyo yaptım
aksam üşenmiştim sabah hasta olursun kızım yap banyomu dedim
yıkadım
aliş uyudu ömer kalktı ...ona mama yedirdim uyuduk
ayy yat kalk yat kalk sersem oldum sabahda uyandılar deli ettiler annem aldı ben uyudum
bugün dişciye gideceğim valla korkuyom yaaa

kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın

haksever bakkk bana soruyodun bu sayfa ne demek die bak ik gelmende tuttu inş. bebeğin senle olur cnm ..

hicros uzuldum canim yaaaa Allah yardimcilari olsun ins ya cok zor tedavi ile bile olmuyorsa iste o zaman gercekten uzulmek gerek

dirim kus simdi yukleyecem resimleri
bugun cok cok yogunduk basimi kasiyamadim yine

miracan dondunmu evine
haksever Allah kucagina almak da nasip etsin tebrik ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…