slm kızlar sabah kalabalık misafir vardı kahvaltıda ama kahvaltı 12 de başladı
ancak toplandılar....
ben masadayken dikiş yerlerim çok ağrıdı sanki gaz sıkışması yaşar gibi dikiş yerlerimde ağrım vardı ben yorgan altına girdim...uyumuşum saat 4 kalktım halam ve annem bakmış çocuklara...
ama gece annemi birkere kaldırdım ....gersinde ben kalktım...
hicran cnm hemen aramadılar toplamadan sonra 30 ağustos c.tesi toplandı
31 ağustos pazar günü aradılar 2 eylülde transfer oldu
6 yumurta toplandı 4 yumurta gelişti
ne o yav herkesin misafiri var
benimde döüşüme az kaldı
yarın akşam toplanırım artık
cuma sabahı yola çıkıcaz
6 saat ucak ist inş
havada bozdu
gelirken zor geldik dönüşe bakalım ne olacak
cuma akşamı evimdeyim inş
selam hatunlar ben geldim
basim cok agrio benim ya ara sira basim bi tutuo saatlerce gecmio migren filan mi oldum acep ben yaa
bir de dun gece banyo yaptim usuttum sanirim wc yaparken yanma var yaa hisbise yoktu sabah bi kalktim cok fena yaa
kizlar benim minis cok zilli oldu eve geldim kapida beni karsilio gel gel die yirtti kendini apartmani cinlattii nasil bagirio durmadan bi de 2gundur kucgaima atlio yuzumu sevio sariliorum filan cok hosuma gitti.ise basladgmdan beri yuzume bakmiodu da:)))
bi de az once tv izliodum sesi cikmio bi baktim koca kalip cikolatayi kapmis sımsıkı tutmus yiyorbilmiyorumkismile dumur oldum eline ne versen atar yemez.hayret ettim kendi almış yiyor.agzının tadını da bilio zilli
hıcros Allah işlerini rast getirsin ins cnm zar zor olsa da yumoslar buyumus demekki oda birşey.inş bebişine kavusur
benim zillos aslıyı oyle sevdiki bir gorsen
koşuo kollarını acıo al beni diye:))aslı ozanı alınca buda gidip yapısıo onu da alsınmış heheh
cocuk sevincten delirdi yaa ozanla bir o tarafa bir bu tarafa kosuolar katıldı cocugum gülmektenopuyorumnanaktancok eglendi cokkk.tabi ben de oyle:)) bu arada aslıların ikramlarına bayıldım laf aramızda pek hamarat hatunlar döktürmüşler hersey cok guzeldi:cokacimcoook:
dırım sorma canım yaaa 1 odada 3 kişiyiz herkesin naptıgı meydanda
bir de beni işe alan patronun kankisi bir kız işe başlıo onun yanında hiç giremem artık herşeyimize daha cok dikkat etmemiz gerekecek
yaptıgımız geyiklere esprilere bile sınır gelcek çünkü gammazlama potansiyeli yüksek biri geliyor:)
dırım kuş yoruluyorum canım ya bedenen cok yorucu olmasa bıle sonucta sabah erken kalkıp gıdıosun taaaa aksam geliosun bi de tabi zihnin yoruluyor.bak mesela şu an ayaklaırım da sızlıo ustune başım da ağriiiiiiii
ama canım madem sordun söyleyim evde oturmaya 1000 kere tercih ederima.s
oyun okulu ne olaki kuşumbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
annem hemen hergün parka götürüyomuş o bile çok hoşuna gidio
daha çok küçük aslında yaaaa
valla kuşum gelecek olan gammaz deilse bile sonucta patronun arkadaşı yani.patronla bizden samimi oldugu kesin.boshayallersmile
ağzımızdan bi laf kaçırmasak bariiiiiiiiieyvahedigeldismile
offf duş almam gerek dün biryantin sürdüm kafam yağlı yağlı duruyo üşeniyorum aman yaa
bide burada delirdim alişşşşşşş sürekli ömeri tartaklıyo yaaa çocuğa bir huzr vermiyo
hicranım cnm çok üzüldüm cnm ....yaaaaaaaaaaaaaaaa
bizim ilk dondurma ücreti 400 yada 450 tl verdik sonra 60-70 tl vereceğiz ama ilk sene için bişey demediler sanırım biz iptal dediğimizde bize vereceklerrr faturayı elimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?