Aysonu Kizlari 2008

Günaydın Cumalarınız mübarek olsun. Biz bugün nasip olursa 11.30 arabasıyla dönüyoruz istla annemle birlikte. tatil bitti malesef(

aslıcım iyi yolculuklar canım
bidahaki geldiginde daha fazla goruselim olur muuuuuu

face yuklemedi bu aksam tekrar denicem kuşş

selam kızlar tatil bitti evime döndüm

annemde ne rahattım ya yemek derdi yok en önemliiisi benim içinn
neyse artık mecbur yapıcaz bugün kızımla gezmelere gittik geldik belki hafta sonu babamız bizi gezmeye çıkarırr
haksever çok sevindim senin adına Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

oyyyy bugün mahllenin hatunları vardı ...tiremusu yaptım,bir ablayada poğça yaptırdık...
patates salatası yaptım sarımsaklı yoğurtlu..şimdi onları yolcu ettik ...
benimde kocişim erken gelecekmişş süperr bu sefer uzun kaldı valla yaa normalde şuan burada oluyordu

kızlar bebeğimi kaybettim malesef haber vereyim dedim o kadar kanamaya dayanamadı meleğim akıp gitti içimden üzgünüm ama bunada dayanılıyomuş elimden bişi gelmio

kızlar bebeğimi kaybettim malesef haber vereyim dedim o kadar kanamaya dayanamadı meleğim akıp gitti içimden üzgünüm ama bunada dayanılıyomuş elimden bişi gelmio

cnm benim üzülme çok yeni bişeydi
ama bak şunu bilmiş oldun cnm senin bebeğin oluyor
inş.birdahakine olacak ...

selam millettt işte buradayımm çarşamba günü bizimkileri hastaneye götürmüştüm gene malum tüp bebek olayımız iptal olmuştu dr bize bu ay ilaçsız olarak birdaha deneyebileceklerini söyledi geçen ay kullandıkları ilaçlar normalde 3 ay yumurtalıkları etkileyebiliyormuş bu ay bakılacak yumurta rezervi ne alemde diye olmadı bidahaki ay ve olmaz ise sağolsun yumoşlarda bi hareket görülmez ise yani dr hastane masrafında da indirim yaptı uygun bişekilde aileyi aradık birkaç kişi maddi yardımda bulundu şimdilik idare eder işte bizim ailedende destek aldık accık ordan burdan ve takibe devam edilecek ilaçlarıda allah kerim bişekilde bulmaya çalışıcaz gene birilerinden inşallah hayırlısıyla bi sonuca ulaşılır bakalım

bende ordan sonra anama geçtim ordanda kızkardeşime 2 gece oralarda kaldık ceylin çok huysuzlandı döndük eve 1 saat nce ama nasıl dolanıyor evde yatağınba çıkmak istiyo anlatamam size bunaldı kızım bunaldı e bende tabii dolyısıyle.

e zaten okul açılıyor daha fazla kalamadık tuba okula gidecek pazartesi başlıyor koşuşturma gene

hoş geldin diyeyim geç geldim şimdiye evindesindir canım muckkkk
hicros uzuldum ya nasılda heves etmisti kız valla
nuray is hayatı yorucu olsada zevkli yaaa
iki insana karısıyosun iyi oluyo valla
sağol canım benim ama moral bozmakyok toparladık kızı bakalım devam edicez takibe inşallah herşey yolunda gider pes etmek yok elden geldiğince uğraşıcam bakalım allah nasip kısmet ederse olur inşallah

canım çok sevindim inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dikkat et kendine ALLAH a emanet olun ikinizde a.s.

yumurtalarda sorun olduğundan tedavi bile pek işe yaramıyor canım işte ama allah büyük uğraşıcaz inşallah sağlam yumurta elde edilir birdahakine

Günaydın Cumalarınız mübarek olsun. Biz bugün nasip olursa 11.30 arabasıyla dönüyoruz istla annemle birlikte. tatil bitti malesef(
hoş geldin aslıcımmm e gelmişindi artıkkk =))

esencim nasılsın canım illah düzelmişindir tatil bitti iş başlıcak tabii değilmi raporun bittimi çalışabilecekmisin pekii.analar olmasa napardık değilmi sen şimdi alıştın tabii ana kucağına zor gelirrr:teselli:

ohhhh afiyetler olsunnnnnn bizde kızkardeşimde yaptık bugün öle bi sofra allaha şükür yok yoktu rabbim olmayanlarada nasip etsin ama bi yemişim duba gibi şiştim güya kilo vermeye çalışıyom kaldım 71 kiloda netçem bilmiyomm yawww

canım yaa bu mesajını görmeden cevap yazdım dua ettim ama malese fkaybetmişin meleğini allah yardımcın olsun sen kendine dikkat et allah gene nasip eder inşallah ne denir şimdi bilemiyorum ama seni çok iy anlıyorum çünki ben 5 defa yaşadım bu olayı seni çok çok iyi anlıyorum .ama inşallah gene olur sağlıkla sıhhatle gelir bebişin emin ol allah yardımcın olsun ümidini kaybtme a.s.

aslıcığım sanada hayırlı cumalar dimek tatil bitti
eee evli evine köylü köyüneeee
aynen öyle dırımım köyümüze döndük:)
aslıcım iyi yolculuklar canım
bidahaki geldiginde daha fazla goruselim olur muuuuuu

face yuklemedi bu aksam tekrar denicem kuşş
tamam nuraycım yaza inşlah güzelim. müsait oldugunda tekrar denersin kuşum.
canım benim çok üzüldüm Allah'ım hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin saglık olsun saglıgın yerinde olduktan sonra Allah'ım hayırlı zamanında yeniden nasip etsin güzelim.
hoş geldin aslıcımmm e gelmişindi artıkkk =))
Geldim canımcımm.evimizdeyiz artık. geldik annemle birlikte evi akladık pakladık birde bir temizlikçi ablam var oda geldi sagolsun yoksa yarım günde hiçbir işi bitiremezdik evin hepsi temizlendi camlar temizlendi halılar silindi ama içimm rahatladı valla. ama bende annemde bittik tabi.
Esencim sende dönmüşsün evine hoşgelmişin.
Herkese iyi geceler diliyorum.

ağız tadı ile kirletin evinizi mis gibi olmuş oh ne rahat bende yarın temizliğe girişicem ancak fırsatı oluyor bu hafta tam temizlik yapamadım pek misafirler yokken yapayımda hafta içi gelecekler gene bana bidaha yapamam kltuk yüzleri vs yıknacak allahtan geçen hafta görümcm geldiğinde perdeleri yıkamıştım oda cam silmişti bana sağolsun .ben yükseklikten korkuma camları şöle güzel silemiyom saplı cam sileceği ile hallediyom normalde yada ayda bir kadın alınca oda bazen onu bile almıyom kalıyo camlar öle pis piss aman napiiim 13. katta oturuyom kolay değil bacım yüksekte oturmak iyide cam silmek pek iyi değil tırsıyomm =))

iyi pazarlar hatunlarima.s.
haksever uzulmemeye calis kimyasal gebelik bu herkesin basina gelebilir ins bidahakine saglikli bir gebelik yasarsin

günaydınlar kızlar biz evdeyiz ......annemden geldik dün aksam alişim hasta öksürüyo
off bütün gece zor uyuttu bizi...
bu arada eşim güzel bir zam adı çok mutluyum kızlar yaaa

haksever canım benimde düşükle sonuçlanmıştı önceki denemelerim ama tuttugunu bilmek bile güzel üzülme yılmak yok yola devam inşallahh
hicrancım hoşgeldin canım
okul açılıyor valla yaaa hiç istemiyorum kızcemle vakit geçirmek çok güzelmişş
idare etcez artık ne yapalımm kolum geçti tatlım soğuk havalarda agrıyor ağır kaldıramıyorum onun dışında bir sorun yok çok şükürr
birsen diğer tarafa da yazmıştım zamınız hayırlı olsun sevindim canım rahatlatır sizi bayaaa

merhabalar millet .nbersiniz hava kapalı insanın içi sıkılıyor .ben bugün temizlik yapıyorum misafirlerim bana gelmeden evi paklayayımda rahat edeyim sonra .ceylinde şimdi yattı cadımız öğlen uyusunu atlayıp bu saatte uyuyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…