Aysonu Kizlari 2008

hicran merhaba cnm yaaaa
vallahi senide tebrik edemedim bir türlüüü
yaptırıcanmı tekrar test cnmmm

ben cuma günü yaptırıcak biliyorum miracım.bellide olmaz daha katılmadı aramıza gelir herhalde birazdan umarım iyi haberlerle gelir .güne biraz buruk başladık ama atlatıcaz rabbime sığınarak

iyi aksamlar kızlar doktra gittim biliyorsunuz bu doktor o kadar çok anlattıki
öncelikle yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtlayamıyorum ama yumurtalığımın gidişi pko olma yolunda çünki adet görememek kilo aldırıyor normalde 1 kilo alacaksam 3 kilo alıyorum o yüzden biran önce diyetisyene gitmen lazım dedi doktor kontrolünde kilo vereceksin bu arada eşin tekrardan test yapacak dedi iki sprem testinde anormal bu dengesizlik var iyi bir yer ismi verdi ve test yaptır tüp bebekmi?aşılmamı?ne oalcak karar verecez dedi ve tabi öncelikle benimde düzenli yumurtlamamı sağlatacaklar bunun için öncelikle kilo vereceksin sonrada geri kalan hormonlara bakılcak ...bu arada biliyorsunuz 18 de adet olacam yumurtalıklarıma bakarken rahimde bir nokta gördü bununun iki şey olacağını söyledi birincisi adet başlangıcı oalbileceğini kanama başlamış olabileceğini ikincisi ise gebelik kesesi olabileceğini söledi ama bunları konuşmak için çok erken dedi adetti bekleyecez eğer gebelik olursa mucize olur dedi..........25 ocağa kadar bekleyecez eğer adet olmazsam gebelik testi yapılcak eğer negatifse ilaçla adet söktürücü ilaç verilcek ve arkasından hormon testlerim yapılcak.....benim testlerim kilo verişim eşimin test sonucuna göre yolumuzu çizeceğiz ...........gördüğünüz gibi bebek benim için uzun yolunnnnnnnn sonunda ......................

canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hem bakarsın o nokta bebiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya dağıtacam şimdi sizi yaaaa
fransız kaldım olaylara
gerçek d. günümü kutluyok bebeğimi
len delirtmeyin len beniiiiii

ben cuma günü yaptırıcak biliyorum miracım.bellide olmaz daha katılmadı aramıza gelir herhalde birazdan umarım iyi haberlerle gelir .güne biraz buruk başladık ama atlatıcaz rabbime sığınarak

MERHABA CANIM YAA BİRŞEY SORACAM BEBEK KAÇ HAFTALIK OLURSA ULTRASONDA BELLİ OLUR...HAYIRLISI İLE BİDE GÖRSEMM BEBEĞİMİ..ÜFF BEKLEMEK ÇOK ZORR YAA.... DR DEDİKİ DIŞ GEBELİK OLMAZSA GÖRÜRÜZ DEDİ ÇOK KORKUYOMM VALLA.. HAFTAYA PERSEMBE GİDECEGİZZ..:( ONU GÖRMEDEN FAZLA SEVİNMEK İSTEMİYORUMMMMM.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

MERHABA CANIM YAA BİRŞEY SORACAM BEBEK KAÇ HAFTALIK OLURSA ULTRASONDA BELLİ OLUR...HAYIRLISI İLE BİDE GÖRSEMM BEBEĞİMİ..ÜFF BEKLEMEK ÇOK ZORR YAA.... DR DEDİKİ DIŞ GEBELİK OLMAZSA GÖRÜRÜZ DEDİ ÇOK KORKUYOMM VALLA.. HAFTAYA PERSEMBE GİDECEGİZZ..:( ONU GÖRMEDEN FAZLA SEVİNMEK İSTEMİYORUMMMMM.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah normaldir canım aklına kötü şey getirmemeye çalış ben senden daha kötü durumdayım önceki tecrübelerimden dolayı allah yardımcımız olsunnn

ya dağıtacam şimdi sizi yaaaa
fransız kaldım olaylara
gerçek d. günümü kutluyok bebeğimi
len delirtmeyin len beniiiiii

gerçek doüumgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
fransızım benimmmmmmmmm

ayşecim ya senin kaçgünün geçti kaçıncı gündü değer 178 çıkmıştı

ayşecim tabiki görünür ama ilk 3,5 4 hafta anca kesesi görünüyomuş 5. haftadan sonrada kalp atışları sonrada yavaş yavaş oluşumunu.artık korkmayacaksın canım bak bebişin için iyi düşün iyi olsun dimi

Back
X