canımın içisi benim
21 Ocak test günüm aşılamanın 12. günü
bu arada 22 ocak da doğum günüm..
35. yaşgünü hediyemi bekliyorum eheh :))
dogru arzu aynen valla benim de kimsem yok tek basıma oturup duruorum kukuma kuşu gibiyim iyiki sizler varsınızzza.s.
Bakin Size Ne Diyeceğim Biliyorsunuz Ben Pazar Günü çatlatma Iğnesi Yaptirdim Dün Akşamda Fazla Mesai Vardi Akşam Uyurken Dua Ettim Allahin Ne Olur Bir Işaret Diyee Ve Inşallah Yaaa Geresini Söylemeyeyim Ama Güzel şeylergördümmm Dua Edin Kizlar Benim Için
Ve 1 Hafta Hergün Deneyeceğim
vurma be miracık zaten şişmişim davul olmusum hiç yemesem revadır bana
az once wc gittim hafif kanlı akıntı var adet baslıor kızlar bu ay da fos çıktım
ben de 1 senedir evdeyim zaten ben oldum olası cok fazla aktif birisi deilimdir ama unv de en azından arkadaslarım vardı 2 muhabbetim vardı buraya döndüm arkadasım kalmadı artık burda yıllardır dısarda olunca kimseyle gorusmedik
ilk aylar iş aradım bir hevesle ama sonradan vazgeçince ıyıce bos kaldım zaman öldürüorum açıkçası tv net ev işi derken akşamı ediorum hergun birbirinin aynısı.zaman cabuk akıp gidior 1 yıl olmuş yaww:1shok:
evet kafayı yiorsun orası kesin tartısılmaz bişi:çok üzgünüm:
Allaha sukur sınava az kaldı bir ay sonra filan çalışmaya başlıcam o zaman zaten bana zaman yetmicek sayılı gun cabuk geçior ve calısılcak cok konu vara.s
ya benin tek akrabam yok
ünv. arkadaşım vardı oda benim evlendiğim sene ist gelin gitti
burdada tek arkadaşım sonradan edindim ama oda olmuyo işte
yani bende yalnızımmmm
ne sınavına giriyorsunnnkafamçokkarıştı
allahtan kızın var işte benimde bebkten sonra sıkıntılarım geçe rdiye düşünüyorum. biz sosyaldik antalyda burda birden bire asosyal olduk alışamadım bir türlü
ben de 1 senedir evdeyim zaten ben oldum olası cok fazla aktif birisi deilimdir ama unv de en azından arkadaslarım vardı 2 muhabbetim vardı buraya döndüm arkadasım kalmadı artık burda yıllardır dısarda olunca kimseyle gorusmedik
ilk aylar iş aradım bir hevesle ama sonradan vazgeçince ıyıce bos kaldım zaman öldürüorum açıkçası tv net ev işi derken akşamı ediorum hergun birbirinin aynısı.zaman cabuk akıp gidior 1 yıl olmuş yaww:1shok:
evet kafayı yiorsun orası kesin tartısılmaz bişi:çok üzgünüm:
Allaha sukur sınava az kaldı bir ay sonra filan çalışmaya başlıcam o zaman zaten bana zaman yetmicek sayılı gun cabuk geçior ve calısılcak cok konu vara.s
kıslarrrrrrrrrrrrrr evet geldimmmmmmmmmmmm evetküçükkedicik cnm çay keyfi yaptım çırak çayları alıyo biz içiyoz bi o hizmet ediyo ama askere gidece üzülüyom heheheeee................
arzu kıssssssss neden sevmiyon arnavut böreğini cancan......
ben senin dediğini anlamadım ama biz kıymalı börek yaparız elde açılır çokda güsel oluyo valla................
hicran kaytarsın bi gün yaaaaaaaaaaaaaaaa
bak ona toka getürcemmmm hediyeeeeeeeeeeee he he he
kıslarrrrrrrrrrrrrr evet geldimmmmmmmmmmmm evetküçükkedicik cnm çay keyfi yaptım çırak çayları alıyo biz içiyoz bi o hizmet ediyo ama askere gidece üzülüyom heheheeee................
arzu kıssssssss neden sevmiyon arnavut böreğini cancan......
ben senin dediğini anlamadım ama biz kıymalı börek yaparız elde açılır çokda güsel oluyo valla................
bakicez ogün artıkkk toka için sağolll kızım gelemezse ben takarımmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?