ülennnnnnnnnnn:mymeka:sen istiyonmu karşma gerisine nerede yiyecezzzzzzzz onu söleeeeeee alla alla kocam sana açtığımı duyrasa çokkkkkkkkkk kıskanır hehheeeeeeeeeeee
sen o böreği beş eşüt parçaya bölüyon biri kocana bir bana biri cimboma biri hicrana biri aşkımdoğaya
koyuyon saklama kabına evde yiyoz he he he
peynürlü olsun he hesırnaşık şey
sen o böreği beş eşüt parçaya bölüyon biri kocana bir bana biri cimboma biri hicrana biri aşkımdoğaya
koyuyon saklama kabına evde yiyoz he he he
peynürlü olsun he hesırnaşık şey
EVET EVETa.sa.sa.s
ALMİŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
acıktım ben ne yesemkine aceppppppppppppppppppppppppppppp
ülen o böreği yiyeceğimiz bir çay bahçesine giderizzzzzzz ve kıymalı yaparım yaaaaaaa ben öle seviyommmmmm tmm cuma günü yapacam
kocişe yok sigarayı azalttığı için habire yiyooooo 90 kilo oolmuşşşşşş yok ona böğrekkkkkk
valla ben de yıllardır tanırım ama hıc aklıma gelmezdi bole bişii soke oldum resmenn:çok üzgünüm:
mira kız gel akşam antep usulu kuru patlıcan biber dolması yaptım getirdim
almiş içinde oyuncak olmayan mönü yemiyo he he he:1rolleyes:
hamburgermı yitecez kıssssssssss almişe oyuncak menüsü orqada bulabilrik gari gerçi ben pek bilmiyom başka yerde varsa okey uyarrrrrrrrr
tmm yawww börekleri eşit eşit böler eve götürürsünüz aşkımdoğa neşe bombom hicran sen başka kim varrrrrr
kaldıki ben Allahın gunu de gidip rahatsz etmem insanları ayda veya 2 ayda bir ugruorum boyle mı olması gerekirdi cok uzgunum dün aradı açmadım 15gun sonra mı geldim aklına ne ayıp birsey cok kırgınım
ben varım ama herkes kacmıs herhalde
ne biliyim nerde bunlarrr ya:uhm::uhm::uhm:
ülen o böreği yiyeceğimiz bir çay bahçesine giderizzzzzzz ve kıymalı yaparım yaaaaaaa ben öle seviyommmmmm tmm cuma günü yapacam
kocişe yok sigarayı azalttığı için habire yiyooooo 90 kilo oolmuşşşşşş yok ona böğrekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?