Aysonu Kizlari 2008

ülennnnnnnnnnn:mymeka:sen istiyonmu karşma gerisine nerede yiyecezzzzzzzz onu söleeeeeee alla alla kocam sana açtığımı duyrasa çokkkkkkkkkk kıskanır hehheeeeeeeeeeee

sen o böreği beş eşüt parçaya bölüyon biri kocana bir bana biri cimboma biri hicrana biri aşkımdoğaya
koyuyon saklama kabına evde yiyoz he he he
peynürlü olsun he hesırnaşık şey

sen o böreği beş eşüt parçaya bölüyon biri kocana bir bana biri cimboma biri hicrana biri aşkımdoğaya
koyuyon saklama kabına evde yiyoz he he he
peynürlü olsun he hesırnaşık şey

EVET EVETa.sa.sa.s
ALMİŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ülen o böreği yiyeceğimiz bir çay bahçesine giderizzzzzzz ve kıymalı yaparım yaaaaaaa ben öle seviyommmmmm tmm cuma günü yapacam

kocişe yok sigarayı azalttığı için habire yiyooooo 90 kilo oolmuşşşşşş yok ona böğrekkkkkk

soğukta çay bahcesinde nasıl oturacaz garrııııı
çoluk var çocuk var hamilesi var adayı varklava:

valla ben de yıllardır tanırım ama hıc aklıma gelmezdi bole bişii soke oldum resmenn:çok üzgünüm:

olma be gülüm sen ye iç gez toz giyin kuşan ve hep güllllllllllllllllll onlarda ne kaybettiğine bakıp üzülsünlerr ben öle yapıyom bakışlarıdan anlıyom fesatlıkalrını biri işyerimdede işe aldırmıştımmmm şimdi selam vermiyo haspam bana heheheeeeeeee ama tınnnnnnnn diyom hergün kahkahalarımla inletiyom olduğum yeriii .....mutluyum mutluluk saçıyıorummm

onalr fesat oldukalrı için yüzü gülmüyo bile mutlu olamıyolarrrrrrrrr

allahıma şükürler olsunn nuraycığım senin gibi bir dostu kaybettiğine yansınlar a.s.:1hug:

almiş içinde oyuncak olmayan mönü yemiyo he he he:1rolleyes:

hamburgermı yitecez kıssssssssss almişe oyuncak menüsü orqada bulabilrik gari gerçi ben pek bilmiyom başka yerde varsa okey uyarrrrrrrrr

tmm yawww börekleri eşit eşit böler eve götürürsünüz aşkımdoğa neşe bombom hicran sen başka kim varrrrrr

bide toparlak kocan var:dance::dance:

dırım gideceğimiz yere orda karar veririz ben kaç yıl oldu kadıköye gitmeyeli

kaldıki ben Allahın gunu de gidip rahatsz etmem insanları ayda veya 2 ayda bir ugruorum boyle mı olması gerekirdi cok uzgunum dün aradı açmadım 15gun sonra mı geldim aklına ne ayıp birsey cok kırgınım

nuray ahmetçiğim
jinokoloğum ;

arkadaşına bir şans vermeye daha ne dersin ?
5-6 senelik arkadaşın olduğu için buna hak eder neden ogün çıkmadağını sormak lazım
çok çok özel bir sorunu olabilir
yalnız kalmayı istemiş olabilir
uyuyordur geldiğinin farkında olmayabilir
sana kendisi okadar yakın hissediyordur ki, nasıl olsa o benim arkadaşım kırılmaz demiş olabilir

vb gibi.....
arkadaş çok önemli ...
bence bir şans vermeli ve kırgınlığını anlatmalısın açıklaması belki sana mantıklı gelecek belki de gelmeyecek
kendi içinde üzülmenin ne sanada me ilişkinize bir katkısı olmaz
senden 10 sene daha fazla bir tecrübe içinde anlatıyorum canım , yıllar çok şey öğretiyor insanlara
benden söylemesi

dırım
sen nasırım çok iyi bir ahçısın !
öyle anlaşılıyor hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…