dırımmm çabukkkk söyle ne zaman olman lazım??? kız bak miranın söylediği mi çıkacak yoksa :dance::dance::dance:
evet o nokta bir mucize olup keseye dönüşürse hamileyim:sm_cool::1hug:
ultrasondada son anda göründüğüne göre inatcı bişey olacakkki ısrarla doktor yumumurtalara bakarken ben buradayım gör beni dedi hehehelaelaelaelaelae
ya nieeee öle diyom bakiiiiiiimklava:
canım benim regl olduğumuza bile şükretmemiz lazım. olacağı varsa hiç bakmaz onlara yine tutunur bizim yeğen sen merak etme canım benim.
cnm sen eski yazıları okumadınmı ben doktora gittim dün tüp bebek için
ama muaynede rahimde bişey gördü ufacık bir nokta oda ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada gebelik kesesi dedi ..ama gebelik kesesi için mucuze gerek dedi. hehehee eski yazılarımı oku
çok tombişsin be anammmm hepsi seninmisırnaşık şey
bebek sıyrılıp dr u bulana kadar yırtı kendini he he he:smiley-cool:
keseyi görürsün herhalde canım yani öyle tahmin ediyorum bebiş daha oluşmamıştır nokta kadardır onuda biz göremezmişiz bende öyle oldu çünkü cnm
17 ARALIK CANIM DEGERİM KAN TEST 178 ÇIKTII KARNIMDAN ULTRASONLA BAKTI GÖREMEDİ.. DAHA ERKEN DEDİ HAFTAYA GEL DEDİ.. FAKAT UFAK BİRR KİDS GÖRDÜÜÜ.... CANIM ÇOK SIKKINN BİRDE DR DEDİ Kİ DIŞ GEBELİKJ OLMAZSA GÖRÜRÜZ BEBEĞİ DEDİİİİ OO SÖZÜ BENİİ ÇOKKK STRESE SOKTUU ÇOKK KORKUYORUMMM YAA ANLATAMAMM ALLAHIMM HAYIRLISI İLE BİR GÖRSEMMM BİR KALP ATISINI DUYSAM İŞTE O ZAMAN HAMİLEYİMMM DİYECEMMM :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
yaaaaaaaaaaa evet o bile göstersi kendini kısssssssssssss delilaelaelaelaelae
deli konuşturma kocamada aksam somurtuyom bakarsın hamişsin o leke bbek o yüzden gül diyo somurtma bebeğime diyo
kafayı sıyırdık aileceklülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae
ama muaynede rahimde bişey gördü ufacık bir nokta oda ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada gebelik kesesi dedi ..ama gebelik kesesi için mucuze gerek dedi. hehehee eski yazılarımı oku
CANIM YA İNŞALLAH BEBİŞ DİR.NE GÜZEL OLUR DİMİ GÜZEL BİR SÜPRİZ.
sıyırduuuk evt cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
patron yemek ısmarlıyomu buğün sizeeeeeeeeeeeeeee
ah canım ya fazla giremiyom ki buara. işte girdiğimde bi iki sayfa geriye dönüp bakabiliyorum ama sizin hızınıza yetişemiyom dırımım.
canım belli mi olur belki de bebiştir o... seni masrafa sokmak istemedi hemencecik geldi belki de...
CANIM YA İNŞALLAH BEBİŞ DİR.NE GÜZEL OLUR DİMİ GÜZEL BİR SÜPRİZ.
valla dırımkız san birşey diyeyimmi bencede sen hamişsin yaaaaaaaaaaa hakkatten benimde içime böyle doğuyor .bu yüzden hakkatten eşini dinle yoksa bbebişinde asık suratlı olucak dermişimmmmmm.iğrenç bir espiri dimi
canım öyle düşünme hemen. iyi düşünmeye çalış. iki günde bir iki kat artıyorsa değerlerin hiç korkma. ama değerin biraz düşük canım. sen iki gün arayla bi test yaptır ordan anlaşılır. içini de ferah tut geç döllenme de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?