Aysonu Kizlari 2008

dırımmm çabukkkk söyle ne zaman olman lazım??? kız bak miranın söylediği mi çıkacak yoksa :dance::dance::dance:

cnm sen eski yazıları okumadınmı ben doktora gittim dün tüp bebek için
ama muaynede rahimde bişey gördü ufacık bir nokta oda ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada gebelik kesesi dedi ..ama gebelik kesesi için mucuze gerek dedi. hehehee eski yazılarımı oku

çok tombişsin be anammmm hepsi seninmisırnaşık şey
bebek sıyrılıp dr u bulana kadar yırtı kendini he he he:smiley-cool:

ya nieeee öle diyom bakiiiiiiim klava:

canım benim regl olduğumuza bile şükretmemiz lazım. olacağı varsa hiç bakmaz onlara yine tutunur bizim yeğen sen merak etme canım benim.

ha ha ha
gelsin bebek bakalım
geleceği varsa bakaruuum ben onaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

oku oku oku adam ol
dr ollllll
herşey ol
lay lay looommmmmmm:dance::roflol::roflol:

çok tombişsin be anammmm hepsi seninmisırnaşık şey
bebek sıyrılıp dr u bulana kadar yırtı kendini he he he:smiley-cool:

yaaaaaaaaaaa evet o bile göstersi kendini kısssssssssssss delilaelaelaelaelae
deli konuşturma kocamada aksam somurtuyom bakarsın hamişsin o leke bbek o yüzden gül diyo somurtma bebeğime diyo

kafayı sıyırdık aileceklülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae

keseyi görürsün herhalde canım yani öyle tahmin ediyorum bebiş daha oluşmamıştır nokta kadardır onuda biz göremezmişiz bende öyle oldu çünkü cnm

yavrum kuzu benimyasakkelime sabah 9 dan beri aynı şeyleri yazıyon anlamıyooo
zorlama bence kendini
hamişsin sen yorulmaaaasırnaşık şey

canım öyle düşünme hemen. iyi düşünmeye çalış. iki günde bir iki kat artıyorsa değerlerin hiç korkma. ama değerin biraz düşük canım. sen iki gün arayla bi test yaptır ordan anlaşılır. içini de ferah tut geç döllenme de olabilir.

sıyırduuuk evt cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
patron yemek ısmarlıyomu buğün sizeeeeeeeeeeeeeee

CANIM YA İNŞALLAH BEBİŞ DİR.NE GÜZEL OLUR DİMİ GÜZEL BİR SÜPRİZ.

ah canım ya fazla giremiyom ki buara. işte girdiğimde bi iki sayfa geriye dönüp bakabiliyorum ama sizin hızınıza yetişemiyom dırımım.

canım belli mi olur belki de bebiştir o... seni masrafa sokmak istemedi hemencecik geldi belki de...

sıyırduuuk evt cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
patron yemek ısmarlıyomu buğün sizeeeeeeeeeeeeeee

yaaaaaaaa papaz hergün pilav yermi dğn bile içi gitmiştir onun bugün yok yemeğimde yok yemekde yemiyom işteeeeeeeeeee:1no2::mymeka::çok üzgünüm:

valla dırımkız san birşey diyeyimmi bencede sen hamişsin yaaaaaaaaaaa hakkatten benimde içime böyle doğuyor .bu yüzden hakkatten eşini dinle yoksa bbebişinde asık suratlı olucak dermişimmmmmm.iğrenç bir espiri dimi

kızlar meraba nasılsınız
benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor adetimede daha var

CANIM YA İNŞALLAH BEBİŞ DİR.NE GÜZEL OLUR DİMİ GÜZEL BİR SÜPRİZ.

esma olmazmı kalbin durur heycandan ama nerede bende o şansssssssss göüzümle görsem kalbini duysam yine fayda etmez bana

k.kedicik süprizzzzzzzz var ama hep hasatlık yönünden işte

Canim Ya Hala Test Yapmadim Bi 3-5 Gün Daha Geçsin Yapicam Bi Test.bakalim Hayirlisi Tatlim Ama Nmoralim çok Bozuk.bi Yazi Yazdim Bedenime Konmayan Kelebeğime Diye Bi Oku Bak.

kızlar bahar 10 da gitmiş hala bişey yazmamış merak ettim. nerde bu kız ya.

ahhhhhhhh ben hamiş olsam 24 saat o mutlu olsun annesini bırakmasın diye sırıtırım ........ama bişey yok yarın görecez cnm ne neymiş o leke dimi ama güzel anne güsel dilekelrin için çok sağol:1hug:

EVET CANIM ŞİMDİ DR GÖRÜŞTÜM ODA YUMURTLAMADAN SONRA BİR DÖLLENME OLABİLİR DEDİİ 2 GGÜN SONRA YİNE BİRR TEST YAPTIR DEDİİ CANIMMM HAYIRLISI ARTIKKK NE YAPALIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…