Aysonu Kizlari 2008

EVET CANIM ŞİMDİ DR GÖRÜŞTÜM ODA YUMURTLAMADAN SONRA BİR DÖLLENME OLABİLİR DEDİİ 2 GGÜN SONRA YİNE BİRR TEST YAPTIR DEDİİ CANIMMM HAYIRLISI ARTIKKK NE YAPALIMMM

şüküüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfisfisfis

kızlar meraba nasılsınız
benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor adetimede daha var

merhaba canııım sen de yoksun bayağıdır. ben arada giriyorum ama seni göremedim.

bibekcim belki de yumurtlamayı geçmişsen bebiş sinyal veriyo da olabilir. sende durumlar nasıl?

Canim Ya Hala Test Yapmadim Bi 3-5 Gün Daha Geçsin Yapicam Bi Test.bakalim Hayirlisi Tatlim Ama Nmoralim çok Bozuk.bi Yazi Yazdim Bedenime Konmayan Kelebeğime Diye Bi Oku Bak.

esmacım okudum ve ağladım cnm yaaaaaaaaaaa
zaten sinirlerim bozukkkkkkkkkkkkkkkksenağlama

hoşgeldin cnm nerelerdesin ?adetin ne zaman?
hoşbulduk cnm
adeti ne zaman bende bilmiyorum
hatırlıyormusun bu ay adetimi 8 gün önceden olduğum için ne zaman olur bilmiyorum 23 sanırım
ama belim kasıklarım çok ağrıyor w.c ye gidiyorum bişey yok

merhaba canııım sen de yoksun bayağıdır. ben arada giriyorum ama seni göremedim.

bibekcim belki de yumurtlamayı geçmişsen bebiş sinyal veriyo da olabilir. sende durumlar nasıl?
canım meraba sen nasılsın
valla bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inş bebiş sinyalidir
tabi sağlıklı olsun en basta önemli olan bu

hoşbulduk cnm
adeti ne zaman bende bilmiyorum
hatırlıyormusun bu ay adetimi 8 gün önceden olduğum için ne zaman olur bilmiyorum 23 sanırım
ama belim kasıklarım çok ağrıyor w.c ye gidiyorum bişey yok

dur bakalım hayırlsıı olsun diyelim cnm panikleme hemen adette olsa gelemzzzzzz dikkat et kendineeeeeeeeee

EVET CANIM ŞİMDİ DR GÖRÜŞTÜM ODA YUMURTLAMADAN SONRA BİR DÖLLENME OLABİLİR DEDİİ 2 GGÜN SONRA YİNE BİRR TEST YAPTIR DEDİİ CANIMMM HAYIRLISI ARTIKKK NE YAPALIMMM

üzme kendiniii bak 2günde artış mininmum %60 olmalı ama benim doktorumun söylediği %10 luk bir kısımda bu artış %60 dan az da olabiliyormuş. özellikle geç döllenenen ikiz vakalarında bu artış az olabilirmiş ilk başlarda.

yani dış gebelik tanısını koymaları çok uzun bi süreç. sen içini ferah tut.

değerin 1500 ü geçtiği anda doktorun vajinal ultrasonda keseyi rahimde görmesi lazım.

canım meraba sen nasılsın
valla bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inş bebiş sinyalidir
tabi sağlıklı olsun en basta önemli olan bu

beni boşver be tatlım. saldım çayıra mevlam kayıra gidiyorum. kocama literatüre geçicem diyom da gülüyo. süper hamilelik midir nedir benimki.. bakalım tahlil verdim 2 de anlıycaz artık.

CANIM BENİM..............BENİMDE MORALİM ÇOK BOZUK.BU MORAL BOZUKLUĞUNUN ÜZERİNE İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR.

inşallah cnm yaaaaaa
bu siteye ilk üye oldumya
bennu ve sibel i tanıdım
allahım dedim bunların yaşadığı acı nasıl bir acı
bende çektim bende bekliyorum ama şükür kızım var bir taneee
v ededimki önce bu kızlar hamile olsun ben sonra olsamda olur
ve sonra seni tanıdım sıramı sana saldım
ve ay sonu kızlarında sıramı saldığım o kadar çok kız varkiiii
sanırım bana sıra gelmiyceksırnaşık şey

beni boşver be tatlım. saldım çayıra mevlam kayıra gidiyorum. kocama literatüre geçicem diyom da gülüyo. süper hamilelik midir nedir benimki.. bakalım tahlil verdim 2 de anlıycaz artık.
nasıl yani anlamadım gebelik mi var dur kız heycan yaptım

ya esma ağlattın beni ya zaten adet olacağım hassasım içim fena oluyo yaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy buhrandayımmmmmmmmm

esma o hareketi yapanalrı benim elime ver yaaaaaa insan bile değil onlarrrrrr

nasıl yani anlamadım gebelik mi var dur kız heycan yaptım

kaybolan belirtiler daha şiddetli bi şekilde ortaya çıktı. hemde değerler sıfırlanmadı ki henüzi. şüpheleniyorum ama.. bilmiyorum bakalım doktora bırakıcam kararı eğer varsa. ne psikolojik olarak toparlandım nede rahim kendini toplamıştır. olsa da nasıl olacak bilmiyorum.

:1hug:
CANIM BENİM HER ZAMAN YAPTIĞIM BİR DUA VAR.RABBİM HAYIRLI VE DOĞRU ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN DİYE.İNŞALLAH HEP BERABER AMİN DİYELİM VE HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLSUN.ALLAHA EMANET OL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…