Aysonu Kizlari 2008

iyiyim canım teşekkürler
esasında yazılaro okudum ama yazabilme imkanım olmadı

ayrıca yemeğin salçalısı
kadının kalçalısı

ben gördüm canım seni...
senin yüzün çok güzel maşallah:nazar:
haftaya ziyaret edeceğim seni...
inşallah ayarlamaya çalışıyorum
amaKötü Kazen dövmeye geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ona göre

beklerim cnm seni .......................
bu arada neden kızıyon okudysan yazılanları doktorda kilo vermemn gerek dedi bana hormon bozukluğundan 1 alacağıma 2 alıyorum ben .......

ay dayanamadım valla aradım telefonda söledimmmm aşkım akşama misafirimiz var dedimmmmm kim aşkım dedi gelirse gelsin test noldu dedi bende e o gelcek işte testin sahibi dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance::dance::dance:

harika ya
negüzel söylemişsin
çok esprili çok güzel
süperrrrrrrrrrrrrrr
o ne dedi...

kıslar kocişim aradı eve geliyormuş ben bi süsleneyim biraz eşofmanlarımı çıkarayım kıyafet giyeyim gerçi o kadder şiştimki kıyafetlerim olmuyorrrr artıkkk neyse ayarlarım bişiiler makyaj yapiimmmm ok byyyyyyyyyy öptüm hepiniziiiiiiiiiiii

sağolun arkadaşlarrrr allah isteyen herkese versinn dünn duaa ettimm sizin içinn her akşam bebeişimee ve size duaa ediyorummm allahımın izniyleee olacakk ben güveniyorumm allah istyedimi yoktan yaratıyorr ben meselaa 1 10 ilişkiye girmedik eşimle ve bugün içinde hamile kaldımm ne ayaklarımı diktim ne gün hesapladım ki zaten hesapladıgım günlerde olmamış ondan çok daha sonra gebe kalmışım işte allahın işi ol dedimi oluyor.. hayırlısı ile 2 hafta sonrada bebeğimi görürüm inşallah.. daularımm sizinlee arkadaşlar...
dırım ne olduu aybaşı geldimi?????

hayır aşkım çok belim ağrıyo bekliyorum cnm ........
doktora gittim ben orada yumurtalıkalra bakarken bir nokta gördü doktor rahimde dedki ya adet başlangıcı bu kan pırtısı yada gebelik dedi ama bebek için mucize olması lazım dedi şu şartlarda biçimsizde duruyo dedi..ama yorum için çok erken dedi adet geçerse kan testi yaptır dedi bende 4 gün geçsin diyom bakalım cnmmm

hehehe ben yine kaçtım ben beklediğim haberi aldım bugün sıra dırımde artık kızlar belki daha giremem akşama girer kontrol ederim dırımle nurayı yakalarım o zaman kendinize çok iyi bakın,üzmeyin mutlu olun .sizi çoooooooooooooooooooook seviyorum canlarım.

beklerim cnm seni .......................
bu arada neden kızıyon okudysan yazılanları doktorda kilo vermemn gerek dedi bana hormon bozukluğundan 1 alacağıma 2 alıyorum ben .......

kızgınlığımı geri aldımmm
yahu praları okumadım ben

şu on sayfalrı okudummm
sadece kilo vermem lazım diyordum ?
geldiğimde nasıl affettireyim seni canım?
ssk nın drsuna gittin mi canım
o mu söyledi?

kıslar kocişim aradı eve geliyormuş ben bi süsleneyim biraz eşofmanlarımı çıkarayım kıyafet giyeyim gerçi o kadder şiştimki kıyafetlerim olmuyorrrr artıkkk neyse ayarlarım bişiiler makyaj yapiimmmm ok byyyyyyyyyy öptüm hepiniziiiiiiiiiiii

makyaj yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızgınlığımı geri aldımmm
yahu praları okumadım ben

şu on sayfalrı okudummm
sadece kilo vermem lazım diyordum ?
geldiğimde nasıl affettireyim seni canım?
ssk nın drsuna gittin mi canım
o mu söyledi?

171 172 sayfaları oku cnm orada yazdım ben zaten ............

sağolun arkadaşlarrrr allah isteyen herkese versinn dünn duaa ettimm sizin içinn her akşam bebeişimee ve size duaa ediyorummm allahımın izniyleee olacakk ben güveniyorumm allah istyedimi yoktan yaratıyorr ben meselaa 1 10 ilişkiye girmedik eşimle ve bugün içinde hamile kaldımm ne ayaklarımı diktim ne gün hesapladım ki zaten hesapladıgım günlerde olmamış ondan çok daha sonra gebe kalmışım işte allahın işi ol dedimi oluyor.. hayırlısı ile 2 hafta sonrada bebeğimi görürüm inşallah.. daularımm sizinlee arkadaşlar...
dırım ne olduu aybaşı geldimi?????

canım eşine sana bebişinle uzun bir ömür diliyorum
ama canım sanki sen bir ara içine mi doğmuştu hissetmiştin sanki?

şu 1/10 ilişki kısmını anlamadım , ne demek istedin?

inşallah allah en yakın zamanda hepinize yaşatsın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya biz ben almiş e hamileyken hiç sevinemedik
ya buda ölürse diye
onun için o sevinci yaşamadım ben yaaa
takiiii 4-5 aylık oldu kıpırdadı içimde o zaman:1rolleyes:

dırımm inşallah aybası olmazsınn hayırlısı bakalımm benimde çok belim agırıyordu sırtım flan adet olmayı bekler hamiş kaldımm işteee hayırlısı bu ay olmazsa diğer ay olursunn ben allaha inannıyom güveniyomm dualarımızı kabul edecekk sende anniş olacakk allahın izniyle.....

yaa kızlar andeva olsunn çallı meydan tıp polikliniği olsunn hiç bir dr iyi değil yaa varmı ant olupta iyi bir dr tavsiye edecekkk eltimin 3 ayı kaldııı bi dr bulamadıkk

Back
X