ermeni hastanesinde hamişlik için kan testi kaç lira biliyormusun ssk sız
fakelove hoş geldin cnm
nasılsın bitanem
:çok üzgünüm:gelirsem yanına o yeni boyattığın şaçlarını diderimklava: bak cadı ağzını hayra aç ne biliyon bebek olmadığını:1rolleyes:
:a015::çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm:
bombommmmmmmm saat 12 de randevu aldım doktordan diyetiseynden cnm
sabah 10 gibi gelir kanı veirim 12 de sonucu alırım hehe sonrada doktora giderim
cadı şu gariban sarı çoçukları bişeler söylettiriyon ama anlamdım :mymeka:ayrıca gine nie pembe mendilini almışın ağlıyon yeni boyalı saçını bozcam diyemi daha çok sinirlendirdin şimdiKötü Kazen
tamam cnm bekliyorum seni bitanem mutlaka
eğer gelebilirsem bende gelirim ermeninin bahçesi güzeldir beraber bekleriz bitanem biliyorsun bizim mağaza da sıkı yönetim var :dance:
ya çok morelim bozuk bildiğin gibi deği lsaç baş mühim değil cnm
böle umutsuzca beklemek ......çokda hasaslaştımmmmm herşeye ağlıyommmmmmmm
valla ben 9.30 sabah 10 arası hastanede oalcam ama en geç 10 gibi veririm kanı sonrasında bekleyecem ama bahcede soğukta :çok üzgünüm:beklerim
ama sen bana tükkanda bi ç.ay ısmarlarsın sıcak sıcak bekelrimfisfisfis
ama kcoan bana böle :mymeka: yaparsa fazla oturmam :1shok::roflol:
ben de burdayım.. ama heyecandan yazamıyorum bugünnnnnnnnnnnnn
hicrancım nasılsın canım
nasıl gidiyor hamişlik
dualarını eksik etmiyorsun değil mi
aman kendine çok çok dikkat et yat uzan bol c vitaminleri falan gerçi sen çok daha iyi bilirsin bu işleri
sen bugün mü test yapıcaktın bir kez daha
ve saat kaçta
canım dualrım hep sizinle hergün yasin okuyorum ben ve hergün bebeğimin sağlıklı doğması için dua ediyorum sizide araya sıkıştırıyorum merak etmeeesırnaşık şey
canım testi yarın yapıcamm cumada doktora randevum var cumartesi tekrar yapıcez testi herşey normal devam eder inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?