Aysonu Kizlari 2008

bombommmmmmmm saat 12 de randevu aldım doktordan diyetiseynden cnm
sabah 10 gibi gelir kanı veirim 12 de sonucu alırım hehe sonrada doktora giderim

bombommmmmmmm saat 12 de randevu aldım doktordan diyetiseynden cnm
sabah 10 gibi gelir kanı veirim 12 de sonucu alırım hehe sonrada doktora giderim

tamam cnm bekliyorum seni bitanem mutlaka
eğer gelebilirsem bende gelirim ermeninin bahçesi güzeldir beraber bekleriz bitanem biliyorsun bizim mağaza da sıkı yönetim var :dance:

ya çok morelim bozuk bildiğin gibi deği lsaç baş mühim değil cnm
böle umutsuzca beklemek ......çokda hasaslaştımmmmm herşeye ağlıyommmmmmmm

tamam cnm bekliyorum seni bitanem mutlaka
eğer gelebilirsem bende gelirim ermeninin bahçesi güzeldir beraber bekleriz bitanem biliyorsun bizim mağaza da sıkı yönetim var :dance:

valla ben 9.30 sabah 10 arası hastanede oalcam ama en geç 10 gibi veririm kanı sonrasında bekleyecem ama bahcede soğukta :çok üzgünüm:beklerim
ama sen bana tükkanda bi ç.ay ısmarlarsın sıcak sıcak bekelrimfisfisfis
ama kcoan bana böle :mymeka: yaparsa fazla oturmam :1shok::roflol:

ya çok morelim bozuk bildiğin gibi deği lsaç baş mühim değil cnm
böle umutsuzca beklemek ......çokda hasaslaştımmmmm herşeye ağlıyommmmmmmm

canım tamam biliyorum ama elimizden hiçbişey gelmiyo bitanem sabretmekten başka çaremiz yok sabır edilen şeyin meyveside tatlı olurmuş unutma en azından birbirimi anlayan yazışa bildiğimiz insanlar var sanal olsa bile yinede çok şanslıyız dua et canım için ferahlar

oh oh ne güzel ne güzel dırım gelicek bizeeeeeee:dance:

:içelim: çayımıza da içicez oh oh

delimisin kız asla yapmaz öyle şeyler benim kociş

ben de burdayım.. ama heyecandan yazamıyorum bugünnnnnnnnnnnnn

slm kıslar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

bernacım hayırlısıyla inşallah sonuç hamişlik çıkar canımm allah yardımcın olsun inşallah müjde ile gelirsinnnnn

dırımmm kıs sen manyekmisin ne durmuyon yerinde dikkat et accıkkk bebek bekliyoz senden sırnaşık şey

drım bekleyenler arasında bende varım..yarınki sonuçlarını çook merak ediyorum tatlım..inşallah güzel haberler alırız ..almazsakda yılmak yok..

hicrancım nasılsın canım
nasıl gidiyor hamişlik
dualarını eksik etmiyorsun değil mi
aman kendine çok çok dikkat et yat uzan bol c vitaminleri falan gerçi sen çok daha iyi bilirsin bu işleri
sen bugün mü test yapıcaktın bir kez daha
ve saat kaçta

canım dualrım hep sizinle hergün yasin okuyorum ben ve hergün bebeğimin sağlıklı doğması için dua ediyorum sizide araya sıkıştırıyorum merak etmeeesırnaşık şey

canım testi yarın yapıcamm cumada doktora randevum var cumartesi tekrar yapıcez testi herşey normal devam eder inşallahhh

inş canım herşey normaldir cenabı allah yardımcın olsun:1hug:

e hadi ben kaçtım gene karabatak gibiyim beeeee ama napiim dikkat etmem lazım ağrılarda malummm 5 gibi girerim bidaha bernayı da merak ediyommm inşallah tutmuştur bebeciği allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…